+ 7

Tai Chi

Chi is een hele leuke manier om je dag mee te beginnen of om in te zetten als vergaderbreak. Ga met elkaar de stress te lijf en bevorder je innerlijke rust. Door het beoefenen van Tai Chi word je besluitvaardiger, kom je lekkerder in je vel te zitten en leer je beter omgaan met werkdruk en stress. Zeker weten dat na deze workshop de energie weer stroomt.

De betekenis van Tai Chi

De letterlijke betekenis van Tai Chi, dat voluit Tai Chi Chuan genoemd wordt, is: ultieme of de kosmos (tai chi) en boksen of vechtsport (Chuan). Het is dan ook geen verrassing dat deze bewegingskunst haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. De bewegingen zijn vloeiend, langzaam en soepel. Tai Chi gaat om lichaamsbewustzijn, energiestromen en ontspanning. Deze bewegingskunst is een goede remedie tegen stress, bevordert de innerlijke rust en zorgt ervoor dat de energie (weer) door je lichaam zal stromen.

Zakelijke Tai Chi

De Tai Chi die aangeboden wordt door BuitenEvents is speciaal voor de zakelijke markt samengesteld. Deze activiteit is uitermate geschikt als ontspannende onderbreking van je vergadering of als evenwichtig begin van de dag. De ervaring leert dat zelfs de collega met de meeste weerstand jegens Tai Chi zal merken dat deze bewegingskunst daadwerkelijk rust brengt en mensen met elkaar verenigt. Natuurlijk kan een vleugje humor en veel dynamische interactie niet ontbreken tijdens het beoefenen van Tai Chi. 

Wat ga je doen?

Alvorens er gestart gaat worden met de workshop Tai Chi, wordt er eerst een warming up gedaan. Vervolgens worden de basisprincipes van de Tai Chi besproken en in praktijk gebracht. Er zullen verschillende Tai Chi vormen beoefend worden die gemakkelijk aan te leren zijn. Het uiteindelijke doel van deze activiteit is het in balans brengen van lichaam en geest en het bevorderen van het energielevel. Zo kun je de meeting vol energie vervolgen of in gaan! Maar, voordat het zo ver is worden er eerst nog een aantal krachtige ademhalingsoefeningen gedaan ter afsluiting van deze intrigerende activiteit.

Waar kan de Tai Chi plaatsvinden?

De activiteit Tai Chi kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Wij adviseren je graag over de mooiste locatie(s) voor dit programma. De workshop duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De activiteit Tai Chi valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit! 

Foto´s van Tai Chi

Ligging van Tai Chi

De faciliteiten van Tai Chi

In de omgeving van Tai Chi

Reviews van Tai Chi

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Tai Chi? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Tai Chi

Tai Chi Chi is een hele leuke manier om je dag mee te beginnen of om in te zetten als vergaderbreak. Ga met elkaar de stress te lijf en bevorder je innerlijke r..

Toon deze activiteit