+ 13

Coachen met honden

Op zoek naar een activiteit die naast erg leuk ook leerzaam is? Een activiteit waarbij je jouw gedrag leert herkennen en dat van je collega’s? Dan is Coachen met Honden een geschikt programma voor jou en je team! Het is niet alleen heel interessant om eens te beleven, het is ook van grote waarde voor op de werkvloer.

Coachen met honden: een leerervaring met plezier

Honden worden altijd gezien als trouw huisdier en het is algemeen bekend dat honden intelligente dieren zijn. Ze zijn onder andere erg goed in het lezen van emoties, intenties, gedrag en houding van mensen. Dit staat dan ook centraal in deze workshop. Wat deze coaching zo bijzonder maakt is dat de hond jouw gedrag spiegelt zonder te oordelen. Honden zijn namelijk altijd eerlijk en oprecht. Je wordt daardoor als deelnemer op respectvolle wijze gespiegeld in wie je bent en waar je kwaliteiten liggen. Doordat deze hond jouw gedrag en houding spiegelt, komt hetgeen hij vertelt dieper bij je binnen dan wanneer je jezelf gedrag of een houding aan wilt leren.

Van juffershond tot stoere pitbull

Wanneer je kiest voor de activiteit Coachen met Honden komen wij met de coaches en een roedel honden naar je toe. De roedel bestaat uit een zeer gevarieerde groep honden: schattig juffershondje tot nieuwsgierige herdershond tot stoere pitbull. Zelf mag je de keuze maken met welke hond je graag zou willen werken. Ook mensen met een allergie voor honden kunnen deelnemen aan het programma: in de roedel zijn twee anti-allergische honden.

Persoonlijke leerdoelen en leerdoelen in groepsverband

 Alvorens er gestart wordt met de activiteit, zullen de coaches zichzelf en de honden voorstellen. Daarna mogen de deelnemers kiezen met welke hond zij willen gaan werken. Al tijdens deze eerste samenwerking tussen de deelnemers en de honden zullen karaktereigenschappen zichtbaar worden welke terug te koppelen zijn aan de persoonlijke leerdoelen van de deelnemers. Vervolgens wordt er in groepjes een parcours opgebouwd welke gelopen moet gaan worden met de honden. Omdat er in dit deel van het programma in kleinere groepen gewerkt wordt, heeft iedereen tijd om met verschillende honden te werken. Na dit deel van het programma volgt er een nabespreking waarbij er aandacht is voor de persoonlijke leerdoelen en de leerdoelen in groepsverband zoals: communicatie, leiderschapsstijlen, motiveren en samenwerken.

Professionele begeleiding en opgeleide honden

Tijdens de opdracht word je als deelnemer bewust van het feit dat jouw gedrag invloed heeft op de hond. De coaches zullen hierbij een vertaalslag maken naar situaties die dagelijks op de werkvloer plaats zouden kunnen vinden. Dit wordt op een respectvolle manier gedaan, met als doel dat het een positieve impuls geeft aan het team en de deelnemers als individu. De honden die ingezet worden tijdens het Coachen met Honden zijn speciaal opgeleid om te dienen als spiegel van het menselijk gedrag. Ook de coaches zijn professioneel opgeleid en zijn gespecialiseerd om een vertaalslag naar het bedrijfsleven en de werkvloer te maken. Wanneer jullie met een grote groep komen, worden er meerdere coaches ingezet. De coaches zijn goed op elkaar ingespeeld en werken regelmatig samen. Zij werken allen met hetzelfde programma.

Choachen met honden op elke gewenste locatie

Voorafgaand aan de activiteit, vindt er een telefonische intake plaats. Het programma wordt namelijk aan jullie wensen en doelstellingen aangepast. De workshop kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Wij adviseren je graag over de mooiste locatie(s) voor dit programma. De workshop duurt ongeveer 2 uur, maar kan desgewenst verkort of uitgebreid worden.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De activiteit Coachen met Honden valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit! 

Foto´s van Coachen met Honden

Ligging van Coachen met Honden

De faciliteiten van Coachen met Honden

In de omgeving van Coachen met Honden

Reviews van Coachen met Honden

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Coachen met Honden? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Coachen met Honden

Coachen met honden Op zoek naar een activiteit die naast erg leuk ook leerzaam is? Een activiteit waarbij je jouw gedrag leert herkennen en dat van je collega&r..

Toon deze activiteit