+ 10

Laser Kleiduifschieten

Op zoek naar een stoere activiteit ter onderbreking van jullie vergadering en hebben jullie altijd al eens met een echt geweer willen schieten? Kies dan voor een workshop laser kleiduifschieten en ontdek wie de beste sniper van jullie team is! Wie schiet de meeste kleiduiven uit de lucht?

Laser Kleiduifschieten: het programma

De workshop start met een uitleg over het systeem en de geweren waarmee gewerkt gaat worden. Er wordt geschoten met lasersportgeweren, dit zijn omgebouwde dubbelloops jachtgeweren. Er wordt natuurlijk niet geschoten op echte duiven, maar op plastic schijven. Deze zijn herbruikbaar, dus erg duurzaam. De kleiduiven vliegen tot wel 50 meter de lucht in! Na de uitleg over de geweren, volgt er een uitleg over de juiste schiettechniek en -houding. Wanneer jullie dit allemaal onder de knie hebben, is het tijd voor een oefenronde waarin getest wordt of jullie allemaal ‘trefzeker’ zijn. Daarna is het tijd voor het echte werk!

Wie is de beste sniper?

Het team wordt onderverdeeld in groepjes van 5. Deze 5 personen nemen plaats op de aangewezen schietplek en gaan het tegen elkaar opnemen in de strijd voor de titel ‘sniper van de dag’. Je wordt tijdens deze activiteit vooral getest op concentratie, reflexen en richtingsgevoel. Dit is namelijk onmisbaar tijdens deze activiteit. Wanneer de kleiduif door de lucht vliegt moet je snel kunnen reageren: je ogen en vaste hand worden hierbij op de proef gesteld. Wanneer je de trekker overhaalt om de kleiduif te raken, klinkt er een schot. Dit schot wordt geproduceerd door een door ons meegenomen audiosysteem. Je kunt meteen zien of je raak hebt geschoten: het automatische scorebord houdt je eigen score bij. Het systeem registreert namelijk in welke volgorde de kleiduif is geraakt: was je de eerste, tweede, derde, vierde of vijfde? Is er reden tot juichen of wil je op herhaling?

Schieten in het donker

Tijdens de workshop kleiduifschieten zijn meerdere spelvormen mogelijk om het spel een extra competitief element te geven. De vraag is uiteindelijk natuurlijk: wie is de beste scherpschutter van de dag? Voor extra spanning kun je het kleiduifschieten in het donker plaats laten vinden. De kleiduif licht dan op in het donker terwijl deze door de lucht vliegt.

Milieubewuste activiteit

Het programma laser kleiduifschieten is een programma waar vrijwel iedereen aan mee kan doen. Daarnaast is speciale kleiding geen vereiste, word je niet vies en is schietervaring geen vereiste. De activiteit is vrijwel overal mogelijk doordat er met een laserstraal wordt geschoten, welke accuraat weg schiet. Doordat er met een laser wordt geschoten, is het programma veilig en door het gebruik van herbruikbare kleiduiven is deze activiteit ook nog eens milieuvriendelijk!

Professionele instructeur

Het programma wordt begeleid door een professionele instructeur, die in het bezit is van de benodigde (wapenwet-)vergunningen. Het programma heeft een duur van ongeveer 1,5 uur maar kan naar wens verkort of verlengd worden.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit! 

Foto´s van Laser Kleiduifschieten

Ligging van Laser Kleiduifschieten

De faciliteiten van Laser Kleiduifschieten

In de omgeving van Laser Kleiduifschieten

Reviews van Laser Kleiduifschieten

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Laser Kleiduifschieten? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Laser Kleiduifschieten

Laser Kleiduifschieten Op zoek naar een stoere activiteit ter onderbreking van jullie vergadering en hebben jullie altijd al eens met een echt geweer willen sch..

Toon deze activiteit