+ 10

Outdoor teamwork

Deze bijzondere teamactiviteit wordt ingezet om jullie als team en individu inzicht te geven in ieders eigen rol in het interactieproces met anderen. De verschillende activiteiten zijn een krachtig middel om bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren. Het uiteindelijke doel van deze teambuilding activiteit is: een goed functionerend team. Ontdek de outdoor teamwork activiteiten en ga op ontdekkingsreis met je team!

Samen ‘teamworken’

Je hebt de keuze uit verschillende activiteiten, welke tezamen een inspirerend en uitdagend programma vormen. Iedere opdracht heeft een specifiek kenmerk, welke te herleiden is naar de werkvloer. Alle opdrachten zijn zo samengesteld dat zij een uitdaging vormen die opgelost kan worden door goed samen te werken, zonder dat iemand aan de kant hoeft te staan: iedereen kan meedoen. Wanneer je een opdracht hebt voltooid met de groep volgt er een evaluatiemoment. Het is de bedoeling dat je elkaar op respectvolle manier feedback geeft over het handelen tijdens de opdracht. Dit feedbackmoment wordt op een professionele manier begeleid door gecertificeerde trainers. Wanneer de finale-opdracht afgesloten is, volgt er een gezamenlijke terugkoppeling.

Teambuilding afgestemd op jullie team

De complete activiteit bestaat uit 5 afzonderlijke opdrachten naar keuze. De volgorde waarin deze opdrachten plaatsvinden, wordt aan de hand van de processen in de groep bepaald door de trainer. Het uiteindelijke doel van deze teambuilding activiteiten is dat jullie samen een team vormen en op respectvolle en plezierige wijze met elkaar omgaan. Het is de bedoeling dat je met elkaar communiceert op basis van respect, betrokkenheid, waardering en vertrouwen. Er zijn verschillende thema’s die aan bod zouden kunnen komen, zoals: waardering & betrokkenheid, een gemeenschappelijk doel, samenwerken, respect & vertrouwen en communicatie & commitment.

Stel je programma zelf samen

Dit programma is op een zodanige manier opgebouwd dat iedereen mee kan doen. Er zijn namelijk geen specifieke eisen met betrekking tot fitheid van de deelnemers. De instructeurs hebben ruime ervaring in het begeleiden en trainen van zakelijke teams. Er zijn verschillende opdrachten waaruit je kunt kiezen: spel zonder regels, blind hill, spinnenweb, vliegende schijven, blokken oefening, blind vertrouwen en moerasopdracht.

Waar kan het programma outdoor teamwork plaatsvinden?

Het programma outdoor teamwork kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Wij adviseren je graag over de mooiste locatie(s) voor dit programma. De workshop duurt ongeveer 2 uur en gaat in principe altijd door, ook met slecht weer. We nemen luifels mee voor als het weer een beetje tegenzit.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De activiteit Outdoor Teamwork valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit! 

Foto´s van Outdoor teamwork

Ligging van Outdoor teamwork

De faciliteiten van Outdoor teamwork

In de omgeving van Outdoor teamwork

Reviews van Outdoor teamwork

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Outdoor teamwork? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Outdoor teamwork

Outdoor teamwork Deze bijzondere teamactiviteit wordt ingezet om jullie als team en individu inzicht te geven in ieders eigen rol in het interactieproces met an..

Toon deze activiteit