+ 8

Tarot

Spiritualiteit is booming. Op het eerste oog lijken spiritualiteit en het bedrijfsleven ver uit elkaar te liggen, maar tijdens deze sessie tarot worden deze nader tot elkaar gebracht. Deze tarot workshop is namelijk speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en geeft inzicht in het waarom en hoe van bepaalde gebeurtenissen binnen jouw bedrijf of team.

Tarot voor de zakelijke markt

Tegenwoordig gaan we steeds vaker op zoek naar een achterliggende boodschap omtrent gebeurtenissen in het leven of handelingen die we doen. Boodschappen die we misschien niet direct begrijpen of ergens aan kunnen linken, maar later toch belangrijk blijken te zijn in je leven. Niet alleen persoonlijke gebeurtenissen kunnen een diepere betekenis hebben, ook gebeurtenissen op de werkvloer, binnen je afdeling of team blijken vaak niets voor niets zijn. Ben jij benieuwd naar de achterliggende gedachte(n) van bepaalde gebeurtenissen op de werkvloer, maar ben je niet geïnteresseerd in een zweverig antwoord? Deze workshop tarot is niet zweverig, maar gewoon leuk om te doen met je collega’s en is goed voor de teamspirit. Je leert je collega’s beter kennen en kijkt eens met andere ogen naar je team of een bepaalde gebeurtenis binnen het team.

De workshop

Tijdens de workshop Tarot worden jij en je collega’s op een bijzondere manier dichter bij elkaar gebracht. Er wordt een uitdagend spel met tarotkaarten gespeeld, waarbij je op een heldere en objectieve manier feedback krijgt van een professionele tarotiste. Het is aan jou om de diepere betekenissen van de kaarten uit te spreken en te linken aan bepaalde gebeurtenissen. Het is een workshop die jou en je collega’s uitdaagt om gedachten en gevoelens naar elkaar uit te spreken en met begrip en respect naar elkaar te kijken. Je zal uiteindelijk merken dat deze workshop waardevol is voor bepaalde processen op de werkvloer. Durf jij je gevoelens te uiten tegenover je collega’s?

Tarot in trainingen

De workshop Tarot kan verzorgd worden voor kleine en grote groepen en kan binnen of buiten plaatsvinden, op elke gewenste locatie in Nederland. De duur van de workshop kan variëren van een uur tot een dagdeel, afhankelijk van jouw wensen en het aantal personen dat deelneemt aan de workshop. Deze workshop kan een bruikbaar instrument zijn binnen bedrijven bij veranderingen, ziekte en/of re-integratie, persoonlijke groei, ontwikkeling, bedrijfs- en bewustwordingsprocessen. De thema’s waar jij dieper op in zou willen gaan met deze workshop kunnen vooraf besproken worden, maar kunnen ook nog op het moment zelf aangescherpt of aangepast worden. Niet alleen tarot kan ingezet worden tijdens deze workshop, ook astrologie en numerologie kunnen toegepast worden.

Spiritueel bedrijfsuitje op gewenste locatie

Deze workshop kan ook uitstekend ingezet worden als bijzondere vergaderbreak of bedrijfsuitje. Om tot een zo compleet en diepgaand mogelijk resultaat te komen, wordt de workshop aangevuld met astrologie en/of numerologie. De workshop kan plaatsvinden op elke gewenste locatie en kan zowel binnen als buiten uitgevoerd worden. Onze tarotiste is gespecialiseerd in dit vakgebied, is down to earth en kan deelnemers aanknopingspunten geven om zaken op de werkvloer anders aan te pakken. Wanneer je deze bijzondere workshop met een grote groep zou willen beleven, worden er kleinere groepjes gemaakt en worden er meerdere tarotistes ingezet.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit! 

Foto´s van Tarot

Ligging van Tarot

De faciliteiten van Tarot

In de omgeving van Tarot

Reviews van Tarot

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Tarot? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Tarot

Tarot Spiritualiteit is booming. Op het eerste oog lijken spiritualiteit en het bedrijfsleven ver uit elkaar te liggen, maar tijdens deze sessie tarot worden de..

Toon deze activiteit