+ 8

Vlot bouwen

Blijven jullie drijven of krijgen jullie als team een nat pak? Tijdens deze activiteit krijgt elk team een aantal palen, drijvers en touwen en met deze materialen mag je een vlot bouwen. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat jullie vlot het water op gaat en blijft drijven terwijl het team op het vlot zit. Welk team heeft het vlot als eerste gebouwd en vaart het snelst over het water? Het programma vlot bouwen is teambuilding, competitie en plezier!

Bouw samen een vlot

Na een introductie omtrent het bouwen van een vlot wordt de groep in twee of meerdere groepen verdeeld. Elk team krijgt een bepaalde hoeveelheid palen, touwen en drijvers. Het bouwen van een vlot lijkt makkelijk, totdat je moet bepalen hoeveel drijvers je nodig hebt en waar je deze gaat plaatsen. Hetzelfde geldt voor het knopen van de palen: hoe maak je een solide constructie? En kies je voor een snel te bouwen vlot, met het risico dat je een nat pak krijgt? Of gaan jullie voor een lastiger te bouwen vlot met een sterke constructie?

Houdt iedereen droge voeten?

Wanneer de vlotten gebouwd zijn, worden ze tegelijk te water gelaten inclusief bemanning. Dit is natuurlijk een spannend moment: wie houdt het droog en wie krijgt natte voeten? De meeste vlotten blijven wel drijven, maar de vraag is of hij sterk genoeg is om het complete team te dragen. Wanneer iemand natte voeten krijgt, ben je genoodzaakt weer naar de kant te gaan om het vlot opnieuw te bouwen.

 Competitie: welk vlot is het snelst?

Wanneer alle vlotten stabiel genoeg zijn om het gehele team te dragen, is het tijd voor de vaar-competitie. Wie heeft er naast een stabiel vlot ook nog eens een erg snel vlot gebouwd? Welk team werkt het best samen en weet zo de overwinning in de wacht te slepen? Spanning en plezier verzekerd tijdens deze vaarwedstrijd.

Vlot bouwen op elke locatie

Deze activiteit kan op elke locatie in Nederland plaatsvinden, mits er water aanwezig is. Wanneer je nog geen locatie gevonden hebt voor deze activiteit, kun je contact met ons opnemen. Wij hebben mooie locaties verzameld voor het bouwen van een vlot en adviseren jou hier graag over. Het programma duurt ongeveer 1,5 uur, maar kan naar wens verkort of uitgebreid worden.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit! 

Foto´s van Vlot bouwen

Ligging van Vlot bouwen

De faciliteiten van Vlot bouwen

In de omgeving van Vlot bouwen

Reviews van Vlot bouwen

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Vlot bouwen? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Vlot bouwen

Vlot bouwen Blijven jullie drijven of krijgen jullie als team een nat pak? Tijdens deze activiteit krijgt elk team een aantal palen, drijvers en touwen en met d..

Toon deze activiteit