+ 8

Paarden mennen

Het mennen van paarden is een unieke ervaring voor elk team of bedrijf. De groep wordt opgehaald met een of meerdere prachtige tweespan koetsen. Na een korte introductie over het mennen van paarden is het aan jullie: neem zelf de teugels in handen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Wie neemt de leiding?

In eerste instantie lijkt het mennen van paarden weinig te maken te hebben met het bedrijfsleven. Niets is minder waar. Tijdens deze activiteit zal je er achter komen wie de teugels in handen heeft, wie een echte kartrekker is en wie nog steeds oogkleppen op heeft. Deze activiteit laat je op een unieke wijze naar het team kijken. Er zal veel worden gelachen en je leert jezelf wellicht op een heel andere manier kennen. Er zal nog lang nagepraat worden over deze unieke activiteit.

Het begin: Cross Country

De activiteit start met een Cross Country: een rit over gedeeltelijk onverharde wegen door bossen en natuurgebieden. Dit zal plaatsvinden rondom de locatie naar jouw keuze. Onderweg zal je kuilen, plassen en modderpaden passeren, welke een spannende uitdaging vormen tijdens deze rit. Als deelnemer krijg je zelf de teugels in handen van de tweespan volbloed wedstrijdpaarden: een unieke ervaring. Onder begeleiding van een professionele koetsier worden de basisbeginselen van het mennen je aangeleerd.

Wedstrijdelement

Na de Cross Country volgt er een pauze. Vervolgens is het tijd voor het hoogtepunt van deze activiteit: de wedstrijd. Er is een wedstrijdparcours opgebouwd, welke je eerst te voet gaat verkennen. Na de verkenning is het tijd voor de wedstrijd: iedereen krijgt de leidsels in handen en krijgt de opdracht het parcours zo snel mogelijk af te leggen. Welk team weet het parcours het snelst af te leggen? Er is een wedstrijdleider die ervoor zorgt dat het parcours intact blijft, de strafpunten noteert en de tijdwaarneming bijhoudt.

Mennen op wereldniveau

Er wordt tijdens deze activiteit alleen gewerkt met koetsiers uit de nationale en internationale top twee- of vierspan mennen. Er zit zelfs een wereldkampioen bij! Niet alleen de paarden en koetsiers zijn van wereldniveau: ook de materialen zijn van hoge klasse. De paarden die voor de wagen gespannen worden, worden dagelijks getraind om een topniveau te halen en jullie veiligheid te waarborgen.

Mennen als trainingsinstrument

Dit programma leent zich goed als trainingsinstrument  bij teambuilding of bij communicatie- of leiderschapstrainingen. Verschillende bedrijfsprocessen kunnen in beweging komen aan de hand van dit programma. Wanneer jullie dieper op deze processen in willen gaan kunnen wij zorgdragen voor een ervaren managementcoach om deze processen in goede banen te leiden. Deze persoon is gespecialiseerd in de vertaalslag naar het bedrijfsleven vanuit het mennen met de paarden.

Waar kan het programma paarden mennen plaatsvinden?

Het programma paarden mennen kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Wij adviseren je graag kosteloos over de mooiste locatie(s) voor dit programma. De activiteit zal ongeveer 3 uur duren, maar kan naar wens ingekort of uitgebreid worden.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit!

Foto´s van Paarden mennen

Ligging van Paarden mennen

De faciliteiten van Paarden mennen

In de omgeving van Paarden mennen

Reviews van Paarden mennen

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Paarden mennen? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Paarden mennen

Paarden mennen Het mennen van paarden is een unieke ervaring voor elk team of bedrijf. De groep wordt opgehaald met een of meerdere prachtige tweespan koetsen. ..

Toon deze activiteit