+ 7

Percussie workshop

Op zoek naar een swingende workshop voor jou en je team? Wellicht heb je al wel eens een percussie workshop gevolgd, maar deze workshop is uniek. Het is onmogelijk om stil te staan tijdens deze workshop vol humor en interactie. In deze workshop krijg je de basisprincipes van de Braziliaanse samba mee, welke uiteindelijk goed van pas zullen komen tijdens de zinderende finale!

Samba percussie

Trommel al je collega’s op voor deze swingende onderbreking. Je wordt meegenomen op muzikale reis, welke verzorgd wordt door de percussionist. Jullie zijn vrij om te improviseren en te creëren, met een swingend en opgewekt groepsgevoel als resultaat. Wist je dat drummen de hersenhelften in balans brengt en zorgt voor ontlading van spanning en vermoeidheid? Tijdens deze workshop mag je de touwen laten vieren. Het doel van deze workshop is het versterken van het groepsgevoel.

Braziliaanse muziekstijl

De instrumenten die gebruikt worden tijdens deze workshop zijn afkomstig uit Brazilië, wat zorgt voor een échte samba sound. Muziek en ritme worden tijdens deze samba percussie workshop ingezet om jou en je team te inspireren, motiveren en te verbinden. Door samen te spelen worden zintuigen geprikkeld, energie opgewekt en wordt de saamhorigheid aangewakkerd. Het belooft een swingende activiteit te worden.

Percussie voor bedrijven

Je krijgt de kans om verschillende instrumenten te bespelen, waaronder: ganzá (shaker), surdo (grote trommel), tamborim (kleine handtrommel), caixa’s en agôgô. Er wordt gestart met een uitleg van de percussionist over onder andere de oorsprong van samba percussie en hoe je de instrumenten gebruikt. Vervolgens worden de belangrijkste basisprincipes van de percussie besproken en aangeleerd. Het ritme dat aangehouden wordt, wordt stap voor stap uitgelegd en opgebouwd. Het samenspel en de samenwerking is hierin essentieel. De workshop zal eindigen in een swingende finale. Na afloop van deze workshop ben je weer vol nieuwe energie, inspiratie en enthousiasme.

Professionele percussionist

De workshop wordt begeleid door een professionele percussionist, die jou en je team als geen ander weet te enthousiasmeren tijdens deze activiteit. Hij zal zorgen voor een swingende en ongedwongen sfeer. Het is een uitermate geschikte activiteit als break van een lange vergadering of als teambuilding activiteit.

Waar kan de percussie workshop plaatsvinden?

De percussie workshop kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Wij adviseren je graag over de mooiste locatie(s) voor dit swingende programma. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur, maar kan naar wens korter of langer duren.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit!

Foto´s van Percussie workshop

Ligging van Percussie workshop

De faciliteiten van Percussie workshop

In de omgeving van Percussie workshop

Reviews van Percussie workshop

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Percussie workshop? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Percussie workshop

Percussie workshop Op zoek naar een swingende workshop voor jou en je team? Wellicht heb je al wel eens een percussie workshop gevolgd, maar deze workshop is un..

Toon deze activiteit