+ 8

Coachen met paarden

Kijk naar jezelf door de ogen van het paard, dat is coachen met paarden voor bedrijven. Paarden reflecteren het gedrag van mensen en kunnen confronterend, maar ook direct behulpzaam zijn in je persoonlijke ontwikkeling. Wat vertelt het paard je over jouw houding en gedrag? En wat betekent deze reflectie voor jou als persoon binnen het team of het bedrijf? Coachen met paarden is een interessante activiteit als het om zelfmanagement, zelfkennis, personal coaching en zelfontwikkeling gaat. Hieruit kun je kennis opdoen waardoor je uiteindelijk beter kunt functioneren en relativeren op het werk, op de afdeling of in het team.

Coachen met paarden, hoe gaan we te werk?

Tijdens deze activiteit komen de deelnemers één voor één met een paard in contact. Het paard zal het gedrag van de mens spiegelen en vanuit daar worden lessen getrokken die betrekking hebben op het gedrag in het dagelijks leven. Het is de bedoeling dat de deelnemer contact maakt met het paard en het paard op zijn of haar gemak stelt en uiteindelijk (kleine) opdrachten geeft. Hierin word je begeleid door een ervaren en professionele paardencoach. De workshop eindigt met een evaluatie van het bereikte resultaat, met persoonlijke groei als ultiem doel.

De paardencoach

Het coachen met paarden wordt begeleid door een ervaren en bekwame coach. Deze coach heeft een professionele opleiding tot paardencoach gevolgd en is gespecialiseerd in het maken van een vertaalslag van het spiegelen met paarden naar de dagelijkse situatie op de werkvloer. Er zijn verschillende thema’s waaraan de workshop gelinkt gaan worden. Denk hierbij aan communicatie, samenwerking of persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer. Deze workshop kan verzorgd worden met eigen paarden van de coach of met paarden die (mogelijk) aanwezig zijn op de locatie naar keuze.

Waar kan de coaching met paarden plaatsvinden?

De workshop coachen met paarden kan op vrijwel elke locatie in Nederland plaatsvinden. In de wintermaanden raden we echter wel aan om een binnenlocatie te selecteren. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte locatie voor deze activiteit.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Het coachen met paarden valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit! 

Foto´s van Coachen met paarden

Ligging van Coachen met paarden

De faciliteiten van Coachen met paarden

In de omgeving van Coachen met paarden

Reviews van Coachen met paarden

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Coachen met paarden? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Coachen met paarden

Coachen met paarden Kijk naar jezelf door de ogen van het paard, dat is coachen met paarden voor bedrijven. Paarden reflecteren het gedrag van mensen en kunnen ..

Toon deze activiteit