+ 9

 Boks clinic: boksen voor bedrijven

Tijdens deze unieke boks clinic voor bedrijven leer je jezelf en je collega’s op een energieke manier kennen. Willen jullie meer inzicht krijgen in hoe de leden uit het team contact leggen, grenzen stellen en communiceren? Wanneer jullie de bokshandschoenen aantrekken, komt jullie primaire gedrag naar voren. Duik jij weg of ben jij een vechter en durf je de strijd aan te gaan? Durf jij je grens aan te geven en deze niet te laten overschrijden? Door deze clinic te combineren met het DISC-model worden communicatie- en gedragspatronen zichtbaar.

Boks clinic voor jou en je team

Wanneer je de bokshandschoenen aantrekt komt je ware, primitieve, aard naar voren. De handelingen die je verricht zijn intuïtief. Er is geen tijd om na te denken, je handelt vanuit je gevoel. Wanneer je een duel aangaat met een ander ontstaat dan ook een bijzondere vorm van communicatie. Boksen biedt daarom niet alleen maar plezier, maar geeft ook op een mooie manier weer hoe jij contact legt, communiceert en grenzen aangeeft.

De clinic: wat gaan we doen?

Allereerst worden de basisprincipes van het boksen uitgelegd. Vervolgens gaan direct de bokshandschoenen aan en worden jullie verdeeld in tweetallen: het is tijd voor een duel. De intuïtieve handelswijze komt naar voren omdat er spanning ontstaat door interactie in de kleine duels die jullie aangaan. Door het aangaan van deze duels komen er heldere inzichten naar voren in de manier van communiceren, het aangaan van contacten en het stellen van grenzen van jou en je team. Het is dus een interessante manier van het beter leren kennen van je eigen gedrag en het gedrag van je collega(‘s).

Boksen met DISC

Tijdens deze boks clinic wordt het DISC-model gebruikt voor het verder zichtbaar maken van gedrags- en communicatiepatronen. Ben je bijvoorbeeld introvert of extravert? Taak- of mensgericht? Ben je een rustig persoon of ben je heel snel in je handelen? Er worden verschillende boksstijlen verkend die mooi aansluiten op de stijlen van DISC:

  • D: daadkrachtig, direct, dominerend
  • I: Interactief, inspirerend, invloedrijk
  • S: stabiel, sociaal, supportgevend
  • C: correct, calculerend, consciëntieus

Vertaling naar de werkvloer

Deze clinic geeft inzichten in de valkuilen, kwaliteiten, groeimogelijkheden en de dynamiek van de deelnemers. De insteek van deze clinic is dat er (nog) meer wederzijds begrip ontstaat tussen collega’s. Door de manier van boksen te koppelen aan situaties die je tegen kunt komen op de werkvloer, wordt de koppeling tussen beide gemaakt.

Deskundige coach

Ervaring leert dat de workshop zorgt voor veel positieve energie onder de deelnemers door maximale interactie. Deze boks clinic wordt begeleid door een ervaren, enthousiaste, sportieve en deskundige coach met veel ervaring. De trainers zijn DISC gecertificeerd en hebben ervaring in verschillende branches en vakgebieden.

Waar kan de boks clinic plaatsvinden?

De boks clinic duurt ongeveer 1 uur. Wanneer er behoefte is aan meer verdieping aan de hand van het DISC-model adviseren wij om de workshop uit te breiden naar een programma van 2 uur. Het is mogelijk om een uitgebreid DISC-rapport voor elke deelnemer op te laten stellen. De workshop kan op elke locatie in Nederland verzorgd worden: zowel buiten als binnen.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit!

Foto´s van Boks clinic

Ligging van Boks clinic

De faciliteiten van Boks clinic

In de omgeving van Boks clinic

Reviews van Boks clinic

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Boks clinic ? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Boks clinic

 Boks clinic: boksen voor bedrijven Tijdens deze unieke boks clinic voor bedrijven leer je jezelf en je collega’s op een energieke manier kennen. Wil..

Toon deze activiteit