+ 16

Outdoor cooking

Buiten koken met behulp van open vuur, kookketels, rookovens en tajines. Dat is de bijzondere outdoor cooking workshop van BuitenEvents. Voor de bereiding van het diner worden verse producten uit de natuur gebruikt. Er zullen verrassende gerechten op tafel komen te staan. Deze zijn aan te vullen met eetbare planten, superfoods, een spannende vuurcompetitie en meer. Je geniet samen van een heerlijke buiten-maaltijd, welke bereid is met verse, biologische streekproducten.

Outdoor cooking als teamervaring

Deze unieke buiten-kookworkshop is een bijzondere teamervaring. Er wordt met natuurlijke en biologische ingrediënten op een kampvuur een verrassende en gezonde maaltijd bereid. Het is mogelijk om naar elke locatie te komen om er ter plekke een heerlijk 3 gangen buitendiner te bereiden voor de aanwezigen. Liever zelf koken? Ook dit is mogelijk!

Buiten koken met verse biologische ingrediënten

Tijdens deze workshop staan goed eten, buiten-beleving, autheciteit, passie en duurzaamheid centraal. Jullie kunnen als team op zoek gaan naar eetbare producten uit de natuur en desgewenst kunnen jullie kennismaken met superfoods. Terwijl jullie genieten van een beetje tijd met elkaar in de buitenlucht, onder het genot van een hapje en een drankje, wordt er door de buitenkoks een heerlijke verse maaltijd bereid boven het houtvuur.

Open vuur, ketels en rookovens

Tijdens deze unieke outdoor cooking wordt er op authentieke wijze gekookt met open vuur, ketels, hooikisten en rookovens. Koken met rook en vuur staat voor veel mensen gelijk aan onthaasten, een gevoel dat je op vakantie bent. Samen met je team geniet je van de buienlucht en de mooie omgeving van een zorgvuldig gekozen buiten-locatie. Jullie hoeven zelf de handen niet uit de mouwen te steken: de buitenkoks bereiden het diner, zodat jullie kunnen ontspannen. Wanneer jullie juist wel de handen uit de mouwen willen steken is dat mogelijk. Jullie koken je eigen maaltijd onder begeleiding van een professionele buitenkok. Er is natuurlijk wel genoeg ruimte voor de mens en de relatie binnen het team. Samen buiten koken is een unieke en teamversterkende ervaring, waar jullie nog lang over na zullen praten.

Biologische en seizoensgebonden producten

Wanneer jullie kiezen voor outdoor cooking, dan kiezen jullie voor de bereiding van de gerechten met zo veel mogelijk biologische en seizoensgebonden producten. Natuurlijk sturen we je niet met lege handen naar huis: jullie krijgen een aantal lekkere recepten mee, om thuis uit te proberen. Deze workshop is uniek en is niet te vergelijken met een reguliere kookworkshop. Het buiten bereiden van een maaltijd met open vuur en verse producten uit de natuur staat garant voor een unieke beleving.

Vuurcompetitie

De outdoor cooking is uit te bereiden met een spannende vuurcompetitie. De outdoor cooking start dan met het zoeken van brandbaar materiaal in de natuur. Vervolgens is het aan jullie om vuur te maken zonder de gebruikelijke hulpmiddelen. Welk team lukt het als eerst om het vuur hoog op te stoken en deze spannende competitie te winnen?

Verantwoord omgaan met mens en milieu

De natuur is erg belangrijk en we willen hier daarom ook respectvol mee omgaan. De keuze voor de ingrediënten wordt daarom bewust gemaakt en er wordt niet voor niets geplukt. Onze productkeuze is bij voorkeur biologisch en fairtrade. Daarnaast proberen we het gebruik van middelen zo veel mogelijk te beperken tot hetgeen essentieel is in het bereiden van gerechten. Er zal zo veel mogelijk gebruik gemaakt worden van producten van het betreffende seizoen. Outdoor cooking is koken met al het goeds dat de natuur ons biedt en genieten van gezond en goed eten waarbij respect voor mensen en natuur niet vergeten wordt.

Teambuilding activiteit

Wanneer je samen kookt, ontstaat er automatisch een verbinding tussen de deelnemers. Daarom is het programma zeer geschikt als teamuitje of netwerkdag. Ook is deze workshop in te zetten als onderdeel van een training welke gericht is op samenwerking, communicatie en leiderschap.

Waar kan de outdoor cooking plaatsvinden?

Het programma outdoor cooking kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Wij adviseren je graag over de mooiste locatie(s) voor dit programma. De outdoor cooking zal ongeveer 2 uur duren. Wanneer jullie het diner zelf willen bereiden, duurt het programma tussen de 3 en 4 uur. Je kunt de inhoud van het programma en het menu in overleg samenstellen.

Boek deze teambuilding activiteit

Boek deze activiteit in één klik op de knop: vul het formulier in en boek deze unieke teambuilding activiteit! 

Foto´s van Outdoor cooking

Ligging van Outdoor cooking

De faciliteiten van Outdoor cooking

In de omgeving van Outdoor cooking

Reviews van Outdoor cooking

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Outdoor cooking? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Laatst bekeken

Outdoor cooking

Outdoor cooking Buiten koken met behulp van open vuur, kookketels, rookovens en tajines. Dat is de bijzondere outdoor cooking workshop van BuitenEvents. Voor de..

Toon deze activiteit