+ 7

Steptocht op de Fatmax-E-step

De elektrische Fatmax-E-step is uitermate geschikt voor een leuke tocht door het bos, de duinen of door de stad. Een step die over alle paden gaat en het mooiste is, je hoeft er niks voor te doen. Deze stoere step is elektrisch aangedreven! Geschikt voor iedereen, jong en oud, sportief en minder sportief, je stapt er op en kunt gelijk gaan. Ideaal voor een vergaderbreak. Gegarandeerd met een grote smile op je gezicht en veel bekijks door omstanders. Hip, milieuvriendelijk en super leuk om te doen. Met de deelnemers maken we een inspirerende route van ongeveer 1,5 uur die voor veel vermaak zorgt. Een leuke en ontspannen activiteit tijdens of na een vergaderdag, maar natuurlijk ook gewoon zo te boeken!

Waar kan de tour plaatsvinden?

Wij organiseren door het hele land step tochten voor groepen. Hierdoor kan er een tocht gemaakt worden op iedere gewenste plek. Een vergaderdag op een externe locatie of een tour maken vanuit het kantoor, alles is mogelijk. We horen graag waar we naartoe mogen komen!

Leuk voor iedereen!

Het mooiste van de E-step is, iedereen kan het. En na een rondje op de E-step komen de inspirerende ideeën vanzelf. Iedereen heeft weer nieuwe energie. De E-step is een hele stoere step met een elektromotor waarmee we op de openbare weg mogen rijden. Alle steps hebben een kentekenplaatje en mogen bestuurd worden vanaf 16 jaar. Onze steps zijn uitgevoerd met de meest krachtige motor waardoor we overal goed kunnen rijden. Heuvel op, berg of duin op, zacht zand, deze stoere step rijdt overal zo naar boven. De steps rijden max 25 km/h en rijden ongeveer 40 km op 1 acculading. Door de elektrische aandrijving wordt er niet gezweet, word je niet moe maar heb je wel een hele grote glimlach en kan je genieten van de prachtige natuur. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt word door de dikke banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware whohh reactie. Rijden met de elektrische Fat Max E-step is vooral heel veel FUN!

Wat kost een steptocht?

De kosten voor een steptocht van 1,5 uur bedragen € 35,00 per persoon exclusief BTW. Prijzen zijn inclusief:

- We komen naar jullie locatie met de E-steps
- Instructie en begeleiding Fat Max E-step tour
- Leuke, afwisselende tocht
- Complete organisatie
- Wij verzorgen voor iedereen een helm

Voor het verzorgen van de activiteit geldt een minimale groepsgrootte van 10 personen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Expert in Actie: al 21 jaar dé organisator van bedrijfsuitjes waarbij plezierbeleving op 1 staat!!
Expert in Actie staat voor enthousiaste begeleiding, ontspannen sfeer, deskundigheid en een professionele aanpak. Vanzelfsprekend staat veiligheid bij alle activiteiten voorop. Of het nu gaat om een vergaderbreak,  teambuilding, bedrijfsuitje of relatie dag, wij nemen u alle organisatie uit handen.

Foto´s van Vergaderbreak Fatmax-E-step

Ligging van Vergaderbreak Fatmax-E-step

De faciliteiten van Vergaderbreak Fatmax-E-step

In de omgeving van Vergaderbreak Fatmax-E-step

Reviews van Vergaderbreak Fatmax-E-step

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie activiteit Vergaderbreak Fatmax-E-step? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Activiteit:
Bericht:
Vraag een offerte aan
×

Waarom deze activiteit?

Mogelijk in heel Nederland

Plezier gegarandeerd

Wow-factor

Mogelijk vanaf 16 jaar

Corona-proof

Laatst bekeken

Vergaderbreak Fatmax-E-step

Steptocht op de Fatmax-E-step De elektrische Fatmax-E-step is uitermate geschikt voor een leuke tocht door het bos, de duinen of door de stad. Een step die ove..

Toon deze activiteit