The Man in Red

Spannende combi van Hunted en Jachtseizoen
Buiten & Binnen
1
tot
15
personen
1,5 uur
9.6
uit
4
reviews
De allerleukste en meest spannende vergaderbreak ever: The Man in Red! Iedereen kent hem en iedereen is bang voor hem, maar wie is hij eigenlijk en wat heeft hij op zijn kerfstok? En waarom wordt hij The Man in Red genoemd? Dit superspannende spel is een combinatie van Hunted en het bekende Jachtseizoen van Stuk TV. Het programma wordt begeleid door twee deskundigen met een ruime ervaring in zowel het opsporen van criminelen als het verzorgen van trainingen voor groepen. Lukt het jullie team om zo goed samen te werken dat jullie The Man in Red te pakken krijgen?

Foto's

Bekijk alle foto's

The Man in Red

Iedereen kent hem en iedereen is bang voor hem: de onlangs ontsnapte en vuurwapen gevaarlijke "Man in Red". Maar wie is hij en wat heeft hij op zijn kerfstok? En waarom wordt hij The Man in Red genoemd? Dit superspannende spel is een combinatie van Hunted en het bekende Jachtseizoen van Stuk TV en wordt begeleid door echte ervaringsdeskundigen. Lukt het jullie team om zo goed samen te werken dat jullie The Man in Red te pakken krijgen?

Wie is The Man in Red?

Het programma start met een briefing waarin wordt verteld over de ontsnapping van de gevaarlijke "Man in Red". Zoals het ook in het “echte” werk gaat moeten verschillende lijnen nagetrokken worden en vragen worden beantwoord om The Man in Red te kunnen opsporen. Langzaam wordt duidelijk wie hij is, wat hij heeft gedaan en hoe jullie hem kunnen vinden... De onderlinge taakverdeling in jullie team is hierbij belangrijk. Wie doet het denkwerk? Wie coördineert? En wie zet de achtervolging in? Door slim gebruik te maken van ieders kwaliteiten lukt het om The Man in Red in beeld te krijgen.

Spannende achtervolging

Plotseling zien jullie hem rennen in de verte… of zie je daar links iets roods… pas op achter jullie! The Man in Red lijkt overal en nergens te zijn. En wat is er precies met die rode kleur? Is het zijn kleding of …? Een spannende achtervolging volgt… maar zitten jullie op het goede spoor? Hebben jullie niets over het hoofd gezien? Communiceer met elkaar en denk goed na voordat jullie handelen: The Man in Red aarzelt niet om zijn vuurwapen te trekken.

Extra verdieping

Indien gewenst kan er een extra verdieping aan het programma toegevoegd worden. Samen met de trainer wordt er gekeken naar de manier waarop er binnen het team gecommuniceerd en samengewerkt wordt en waar de verbeterpunten liggen.

The Man in Red voor groepen tot 15 personen

Het programma is geschikt voor groepen tot 15 personen. De groep wordt verdeeld in kleinere groepjes, waarbij het programma start met raadsels en vraagstukken die opgelost moeten worden. Ieder goed antwoord brengt je dichterbij The Man in Red. Maar pas op: er kunnen teamleden zijn die samenwerken met The Man in Red en de andere teamleden bewust op het verkeerde spoor zetten. En er is een tijdsdruk... Wie van de teams lukt het om The Man in Red het snelst te vinden? En lukt het jullie om The Man in Red te ontmaskeren en op jullie hand te krijgen? Dit superspannende spel vergt de juiste communicatie, tactiek en samenwerking en kent een verrassende ontknoping... .

Mogelijk op iedere locatie

Het programma kan overal in Nederland plaatsvinden. The Man in Red kan naar iedere gewenste plek afreizen en een ontsnapping en achtervolging in scène zetten. Dit is het leukst op een drukke plek, zoals een stad, dorp of station, maar kan ook bij jullie op het bedrijf of op een vergaderlocatie waar jullie verblijven. Het programma wordt begeleid door twee deskundigen met een ruime ervaring in zowel het opsporen van criminelen als het verzorgen van trainingen voor groepen.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

8.5

Namens ons team willen we jullie graag bedanken voor het leuke evenement. Zeker een aanrader voor andere organisaties/groepen. Van te voren contact gehad, en het team van 'Man in Red' heeft zelf uitgezocht welke organisatie wij zijn, en met welke doelgroep (namelijk jongeren) wij samenwerken. Vervolgens hebben zij verschillende elementen meegenomen voor in de training. Erg leuk en leerzaam!

Stichting IMD
10

Zeker een aanrader, meest verrassende en spannende teamactiviteit die we tot nu toe hebben gedaan.

Current
10

Het was tot op het laatst spannend, maar ons team is het gelukt :)

D.
10

Nog nooit zo'n leuke teambuilding gehad!

RDD

Vereisten voor de locatie

No items found.

The Man in Red

Al vanaf € 
59
 per persoon
9.6
Spannende combi van Hunted en Jachtseizoen
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen
No items found.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...