Organisatiebureau

Geen tijd om een heel event te regelen? Wij kunnen jou compleet ontzorgen!

Jouw event tot in de puntjes geregeld

Locatie, activiteiten, catering, draaiboek, ontvangst, presentjes en follow-up, wij regelen het voor je!

Organisatiebureau

Ben je druk en heb je eigenlijk helemaal geen tijd om jullie teamevent te regelen? Dan zijn wij er voor jou! Ons organisatiebureau is dagelijks bereikbaar en kan je volledig ontzorgen.

Je eigen contactpersoon

Bij ieder event wordt een eigen contactpersoon toegewezen. Je kunt hem of haar op ieder moment bellen of appen op het mobiele nummer. Want persoonlijk contact, dat is voor iedereen het fijnste toch?

Online offerte

Onze offertes ontvang je in een online omgeving. Wijzigingen worden direct doorgezet en het draaiboek is altijd up-to-date en op ieder moment voor jou inzichtelijk.

Activiteitenprogramma

Je kunt ons inschakelen voor de organisatie van complete activiteitenprogramma's, bedrijfsuitjes en teamevents. Maar ook voor een eenvoudige vergaderbreak en voor kleine gezelschappen, wij staan voor je klaar!

Event op maat

Onze events worden afgestemd op jullie wensen. Heb je een bepaald thema? Zijn er specifieke bedrijfsdoelen? Geef het aan ons door, zodat we een voorstel op maat voor je kunnen maken.

Gastvrouw

Onze gastvrouwen kunnen naar wens worden ingezet om bijvoorbeeld de ontvangst van de gasten te verzorgen, als aanspreekpunt voor de deelnemers, om presentjes na afloop uit te delen en meer.

Draaiboek

Ieder event wordt door ons tot in de puntjes geregeld. We werken met een online draaiboek, zodat je precies weet wat er op jullie dag gaat gebeuren.

Foto's en video

Jouw event voor altijd vastgelegd? Wij kunnen mooie foto's en bewegende beelden verzorgen. Van een online foto-album tot reels voor jullie socials, wij regelen het!

Facturatie

Wij kunnen de volledige facturatie verzorgen. Hierdoor hoeft er maar 1x een supplier en inkooporder aangemaakt te worden. Staan we eenmaal in jullie systeem, dan wordt het nog makkelijker :)

Klinkt als muziek in de oren?

Stuur ons een bericht en we gaan vandaag nog voor je aan de slag!
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...