Teamevent organiseren?

10 redenen om een origineel teamevent te organiseren

10 redenen om een teamevent te organiseren

Ieder team zou minimaal 1x per maand een teamevent moeten organiseren. Een teamevent biedt waardevolle voordelen voor zowel individuele teamleden als het team als geheel. Het is belangrijk om bij het plannen van een teamevent rekening te houden met de interesses en voorkeuren van de individuele teamleden, zodat het evenement echt waardevol en inspirerend is voor iedereen. Meer weten over een teamevent voor jullie team? Neem dan contact met ons op.

Hieronder tref je 10 redenen aan waarom je een teamevents zou moeten organiseren:

1. Teamverbinding en samenwerking


Teamevents kunnen de onderlinge band tussen teamleden versterken en de samenwerking bevorderen. Het delen van positieve ervaringen buiten het reguliere werk kan de teamgeest vergroten en de communicatie verbeteren.

2. Motivatie en betrokkenheid


Door teamleden te betrekken bij een leuke en inspirerende activiteit, kan hun motivatie en betrokkenheid bij het werk toenemen. Ze voelen zich gewaardeerd en erkend, wat hun bereidheid om bij te dragen aan het team en de organisatie vergroot. Teamevents kunnen de onderlinge band tussen teamleden versterken en de samenwerking bevorderen. Het delen van positieve ervaringen buiten het reguliere werk kan de teamgeest vergroten en de communicatie verbeteren.

3. Stressvermindering


Teamevents kunnen als een welkome pauze dienen van de dagelijkse werkzaamheden en stress. Samen plezier hebben en ontspannen kan helpen om de algehele stressniveaus te verlagen en de teamleden op te frissen.

4. Creativiteit en innovatie


Nieuwe en ongewone activiteiten kunnen de creativiteit stimuleren. Teamevents die activiteiten omvatten die anders zijn dan de gebruikelijke werkzaamheden, kunnen innovatief denken aanmoedigen en nieuwe ideeën genereren.

5. Opbouwen van vertrouwen


Teamevents bieden kansen om teamleden beter te leren kennen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Dit kan het onderlinge vertrouwen vergroten, wat essentieel is voor effectieve samenwerking.

6. Leiderschapsontwikkeling


Het organiseren van een teamevent kan een kans zijn voor teamleden om leiderschapskwaliteiten te tonen. Het delegeren van taken, coördineren van activiteiten en nemen van verantwoordelijkheid kunnen bijdragen aan hun leiderschapsontwikkeling.

7. Vieren van mijlpalen


Teamevents kunnen worden gebruikt om de voltooiing van projecten, behalen van doelen of andere mijlpalen te vieren. Dit draagt bij aan een gevoel van prestatie en vooruitgang.

8. Diversiteit en inclusie


Door teamevents zorgvuldig te plannen, kun je ervoor zorgen dat ze inclusief zijn en de diversiteit binnen het team vieren. Dit kan bijdragen aan een positieve teamcultuur waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

9. Communicatieverbetering


Informele settingen tijdens teamevents kunnen de communicatie verbeteren, vooral tussen teamleden die normaal gesproken niet veel met elkaar samenwerken. Dit kan de uitwisseling van ideeën en informatie bevorderen.

10. Verbeterde prestaties


Een sterker, hechter team heeft vaak een positieve invloed op de individuele en collectieve prestaties. Goede relaties en effectieve communicatie vertalen zich vaak naar betere resultaten.

Schapendrijven, een uniek teamevent

Schapendrijven is het meest geboekte teamevent in 2023. De thema's samenwerken en communicatie lopen als een rode draad door het programma. Spelenderwijs en met veel humor worden de onderlinge banden verstevigd en de basis gelegd voor een betere samenwerking op de werkvloer. Een teamevent met impact!

Een top activiteit door een gedreven gepassioneerde ondernemer met zijn schapen en border collies. Het niveau is een van de beste in de wereld en de activiteit biedt een unieke kans om de samenwerking binnen teams naar een hoger niveau te tillen!

Ook een workshop schapendrijven boeken voor jouw team? Lees hier meer over dit unieke teamevent: teambuilding schapendrijven als teamevent.

Teamevent met roofvogels

Hulp bij het organiseren van jouw teamevent

Heb je hulp nodig bij de organisatie van jullie teamevent? BuitenEvents staat voor je klaar. We adviseren graag over de best passende activiteit en de mooiste locatie bij jullie in de buurt. We kunnen ook een teamevent bij jullie op het bedrijf verzorgen. Willen jullie een teamevent afgestemd op jullie bedrijfsthema? Ook dat kan geregeld worden. Eén telefoontje is voldoende om het perfecte teamevent te regelen. Neem nu contact met ons op.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Meer lezen over 

Teamevent organiseren?

No items found.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...