Tarot voor teams

Een workshop Tarot voor de zakelijke markt, spiritualiteit in je team.
Buiten & Binnen
4
tot
50
personen
1,5 uur
8.8
uit
11
reviews
Deze workshop Tarot is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en geeft op een bijzondere manier inzicht in het hoe en waarom van gebeurtenissen binnen je bedrijf en in je team. Spiritualiteit is overal om ons heen. Op het eerste oog lijken spiritualiteit en het bedrijfsleven ver uit elkaar te liggen, maar tijdens deze sessie Tarot worden deze nader tot elkaar gebracht. de workshop Tarot voor teams is namelijk speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en geeft inzicht in het waarom en hoe van bepaalde gebeurtenissen binnen jouw bedrijf of team.

Foto's

Bekijk alle foto's

Tarot voor de zakelijke markt

Tegenwoordig gaan we steeds vaker op zoek naar een achterliggende boodschap omtrent gebeurtenissen in het leven of handelingen die we doen. Boodschappen die we misschien niet direct begrijpen of ergens aan kunnen linken, maar later toch belangrijk blijken te zijn in je leven. Niet alleen persoonlijke gebeurtenissen kunnen een diepere betekenis hebben, ook gebeurtenissen op de werkvloer, binnen je afdeling of team blijken vaak niets voor niets te zijn. Ben jij benieuwd naar de achterliggende gedachte(n) van bepaalde gebeurtenissen op de werkvloer, maar ben je niet geïnteresseerd in een zweverig antwoord? Deze workshop Tarot voor teams is niet zweverig, maar gewoon leuk om te doen met je collega’s en is goed voor de teamspirit. Je leert je collega’s beter kennen en kijkt eens met andere ogen naar je team of een bepaalde gebeurtenis binnen het team.

De workshop

Tijdens de workshop Tarot voor teams worden jij en je collega’s op een bijzondere manier dichter bij elkaar gebracht. Er wordt een uitdagend spel met tarotkaarten gespeeld, waarbij je op een heldere en objectieve manier feedback krijgt van een professionele tarotiste. Het is aan jou om de diepere betekenissen van de kaarten uit te spreken en te linken aan bepaalde gebeurtenissen. Het is een workshop die jou en je collega’s uitdaagt om gedachten en gevoelens naar elkaar uit te spreken en met begrip en respect naar elkaar te kijken. Je zal uiteindelijk merken dat deze workshop waardevol is voor bepaalde processen op de werkvloer. Durf jij je gevoelens te uiten tegenover je collega’s?

Tarot in trainingen

De workshop Tarot voor teams kan verzorgd worden voor kleine en grote groepen en kan binnen of buiten plaatsvinden, op elke gewenste locatie in Nederland. De duur van de workshop is circa 1,5 uur. Deze workshop kan een bruikbaar instrument zijn binnen bedrijven bij veranderingen, ziekte en/of re-integratie, persoonlijke groei, ontwikkeling, bedrijfs- en bewustwordingsprocessen. De thema’s waar jij dieper op in zou willen gaan met deze workshop kunnen vooraf besproken worden, maar kunnen ook nog op het moment zelf aangescherpt of aangepast worden.

Workshop Tarot op iedere locatie

Deze workshop kan ook uitstekend ingezet worden als bijzondere vergaderbreak of bedrijfsuitje. De workshop Tarot kan plaatsvinden op elke gewenste locatie en kan zowel binnen als buiten uitgevoerd worden. Onze tarotiste is gespecialiseerd in dit vakgebied, is down to earth en kan deelnemers aanknopingspunten geven om zaken op de werkvloer anders aan te pakken. Wanneer je deze bijzondere workshop met een grote groep zou willen beleven, worden er kleinere groepjes gemaakt en worden er meerdere tarotistes ingezet.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

8

Een leuke activiteit en een bijzondere manier om eens tegen jezelf en je drijfveren aan te kijken. Niet alles is herkenbaar, maar het zet altijd wel weer tot denken aan. Plezierige en enthousiaste coach!

ZiuZ Holding B.V.
9

Wij hebben met een deel van de afdeling Publiekszaken van de gemeente Zeist een workshop Tarot voor bedrijven gedaan. Een deel van ons hebben vonden het vooraf heel spannend maar de feed back is alleen maar positief geweest. Debby is heel professioneel en zij heeft vooraf al goed in de gaten hoe zij wat bij wie moet brengen. Het mooie was dat zij de mensen ook wist te raken en bevestigde wat zij eigenlijk al wisten en richting gaf aan wat te doen. Iedereen heeft er een veilig gevoel bij gehad en dat is een mooi gegeven. Sommigen hebben het er al over om een keer naar haar toe te gaan voor een privé sessie. Ik moet wel zeggen dat ik zelf een beetje andere voorstelling had van de workshop, want de Tarot was eigenlijk een beetje bijzaak. Op de site staat dat de workshop standaard aangevuld wordt met Astrologie en/of Numerologie maar volgens mij was het meer andersom aangezien wij aan het eind van onze individuele gesprek (wel in het bijzijn van de anderen) een Tarot kaart mochten trekken. Samenvatting: alleen maar lof en zeker doen!

gemeente Zeist
9

We hebben tijdens onze heidagen meerdere activiteiten ingezet om aan de slag te gaan met het thema 'verandering' (op werkgebied). Met name spiegelen met honden en schermen waren succes activiteiten. De activiteiten waren leuk, maar met name de coaches waren heel goed! Door de goede feedback die werd gegeven, waren de workshops niet alleen leuk, maar ook zinvol! De derde workshop die we hebben aangeboden was Tarot. Deze workshop bleek in eerste instantie toch voor mensen spannend te zijn. Daarom des te waardevoller dat coach Debby dit heeft weten om te buigen naar openheid, interesse en een bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling.Kortom een goede én zinvolle toevoeging op het programma!

Provincie Overijssel
9

Tijdens ons bedrijfsuitje deze workshop gedaan. Erg leuk. Debbie is erg enthousiast in het lezen van de Tarot Kaarten maar gebruikt daar ook de sterren en nummers bij dmv je geboorte datum. Naar wens richtte ze zich op team building of individueel maar ook of zakelijk of prive. Je mocht haar een vraag stellen waarbij ze mbt de Tarot kaart die je trok antwoord gaf of aan de hand van de Tarot kaart een voorspelling voor de toekomst deed. Vele van ons herkende zich in het geen ze vertelde. Super leuke ervaring.

EFP
9.5

Bij deze nog een bedankje voor de ontzettend leuke dag gisteren. Ons team heeft genoten en we hebben veel geleerd van de workshops (Tarot en schermen). Erg leuk! We zullen jullie zeker aanbevelen binnen en buiten APG.

APG
9.5

Het was een mooie activiteit. aanvankelijk waren er wat collega's sceptisch maar omdat Debbie wel hele rake dingen wist te vertellen over verschillende collega's konden de sceptici niet anders dan ' om gaan'. Doordat er steeds meer overtuiging kwam durfde men steeds persoonlijker vragen aan de orde te stellen: persoonlijke dilemma's van mensen die je anders nooit had durven delen... Kortom: geslaagd en complimenten voor Debbie!

Walburg College
9

Ik wist niet precies wat ik kon verwachten aangezien ik niet bekend was met tarotkaarten. Elk teamlid heeft de sessie als bijzonder en soms verrassend ervaren. De begeleidster debby deed het uitstekend; sloot goed aan bij de groep, liet ruimte voor een grap maar liet zich niet van de wijs brengen hierdoor.

ECLD
8

Debbie deed het met haar Tarot kaartlegging, astrologie en numerologie erg leuk. Was een zeer ontspannen en totaal niet zweverige sfeer. Het was voor een ieder teamlid zeer herkenbaar. Gaf/geeft stof tot nadenken.

Ti Ta kinderopvang
8

Leuke workshop, en leuk om op deze manier met de collega's ook een 'persoonlijke touch' te hebben in plaats van alleen maar werkinhoudelijk. Werd ook goed begeleid.

Surfmarket
9

Was echt heel leuk maar vooral ook zeer nuttig! goed om het team nader tot elkaar te laten komen.

Euretco Label Company
9

Tarot kaarten heel goed, zowel voor het team als individu. Zeer professionele begeleidster. Zeer geslaagde activiteit.

Stichting OBASE

Vereisten voor de locatie

No items found.

Tarot voor teams

Al vanaf € 
28
 per persoon
8.8
Een workshop Tarot voor de zakelijke markt, spiritualiteit in je team.
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...