Laser Kleiduifschieten

Workshop Laser Kleiduifschieten voor de zakelijke markt.
Buiten
5
tot
50
personen
1,5 uur
9.0
uit
1
reviews
Op zoek naar een stoere activiteit ter onderbreking van jullie vergadering en hebben jullie altijd al eens met een echt geweer willen schieten? Kies dan voor een workshop Laser Kleiduifschieten en ontdek wie de beste sniper van jullie team is! Wie schiet de meeste kleiduiven uit de lucht?

Foto's

Bekijk alle foto's

Laser Kleiduifschieten

De workshop Laser Kleiduifschieten start met een uitleg over het systeem en de geweren waarmee gewerkt gaat worden. Er wordt geschoten met lasersportgeweren, dit zijn omgebouwde dubbelloops jachtgeweren. Er wordt natuurlijk niet geschoten op echte duiven, maar op plastic schijven. Deze zijn herbruikbaar, dus erg duurzaam. De kleiduiven vliegen tot wel 50 meter de lucht in! Na de uitleg over de geweren, volgt er een uitleg over de juiste schiettechniek en -houding. Wanneer jullie dit allemaal onder de knie hebben, is het tijd voor een oefenronde waarin getest wordt of jullie allemaal ‘trefzeker’ zijn. Daarna is het tijd voor het echte werk!

Wie is de beste schutter?

Het team wordt onderverdeeld in groepjes van 5. Deze 5 personen nemen plaats op de aangewezen schietplek en gaan het tegen elkaar opnemen in de strijd voor de titel ‘schutter van de dag’. Je wordt tijdens deze activiteit vooral getest op concentratie, reflexen en richtingsgevoel. Dit is namelijk onmisbaar tijdens deze activiteit. Wanneer de kleiduif door de lucht vliegt moet je snel kunnen reageren: je ogen en vaste hand worden hierbij op de proef gesteld. Wanneer je de trekker overhaalt om de kleiduif te raken, klinkt er een schot. Dit schot wordt geproduceerd door een door ons meegenomen audiosysteem. Je kunt meteen zien of je raak hebt geschoten: het automatische scorebord houdt je eigen score bij. Het systeem registreert namelijk in welke volgorde de kleiduif is geraakt: was je de eerste, tweede, derde, vierde of vijfde? Is er reden tot juichen of wil je op herhaling?

Schieten in het donker

Tijdens de workshop Laser Kleiduifschieten zijn meerdere spelvormen mogelijk om het spel een extra competitief element te geven. De vraag is uiteindelijk natuurlijk: wie is de beste scherpschutter van de dag? Voor extra spanning kun je het kleiduifschieten in het donker plaats laten vinden. De kleiduif licht dan op in het donker terwijl deze door de lucht vliegt.

Milieubewuste activiteit

Het programma laser kleiduifschieten is een programma waar vrijwel iedereen aan mee kan doen. Daarnaast is speciale kleiding geen vereiste, word je niet vies en is schietervaring geen vereiste. De activiteit is vrijwel overal mogelijk doordat er met een laserstraal wordt geschoten, welke accuraat weg schiet. Doordat er met een laser wordt geschoten, is het programma veilig en door het gebruik van herbruikbare kleiduiven is deze activiteit ook nog eens milieuvriendelijk!

Professionele instructeur

Het programma wordt begeleid door een professionele instructeur, die in het bezit is van de benodigde (wapenwet-)vergunningen. Het programma heeft een duur van ongeveer 1,5 uur maar kan naar wens verkort of verlengd worden. De activiteit kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. De locatie dient aan de volgende voorwaarden te voldoen. Een gemaaid weiland of grasveld ter grootte van circa 50 bij 75 meter. De auto van de instructeur moet bij het grasveld kunnen staan i.v.m. het laden en lossen van de apparatuur/installatie.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

9

Met humor en duidelijke uitleg was het Kleiduifschieten een leuke break tijdens onze vergaderdag.

4AMS

Vereisten voor de locatie

Buitenruimte benodigd van minimaal 40 bij 60 meter zonder bomen

Grasveld / Gemaaid weiland

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Laser Kleiduifschieten

Al vanaf € 
35
 per persoon
9.0
Workshop Laser Kleiduifschieten voor de zakelijke markt.
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...