Archery Tag

Archery Tag is dè combinatie van spanning en fun voor jullie team!
Buiten & Binnen
10
tot
100
personen
1,5 uur
10.0
uit
3
reviews
Archery Tag is dé combinatie van spanning en fun! Het heeft elementen van lasergamen en trefbal, maar bij Archery Tag gebruik je pijl en boog. Probeer tijdens deze teambuilding activiteit zoveel mogelijk punten te scoren, door met je team de tegenstanders en niet bewegende targets te raken. Het spel draait om actie, spanning, maar ook jullie strategie is van belang. Mogelijk op iedere locatie zowel binnen als buiten.

Foto's

Bekijk alle foto's

Archery Tag met je collega's

Archery Tag is een sportieve activiteit waar jullie adrenaline van gaat stromen. Ga de strijd aan met je team en probeer het andere team met jullie pijl en boog skills te verslaan. Ben je op zoek naar samenwerking, fun, sportief, competitie en spanning, dan is Archery Tag dé activiteit. De spelers dragen een veiligheidsmasker en de punten van de pijlen bestaan uit een ‘foam’ punt, zodat wanneer een speler wordt geraakt het geen pijn doet en het ook een 100% veilige teambuilding activiteit is. Wie scoort de meeste punten tijdens Archery Tag en gaat strijken met de eer!

Sportieve teambuilding activiteit

Dit leuke en sportieve event is voor iedereen geschikt. Jullie krijgen eerst een uitleg over de spelregels van Archery Tag en de techniek van het schieten met pijl en boog. Jong en oud, sportief of minder sportief iedereen kan deelnemen aan deze teambuilding. Gegarandeerd geen blauwe plekken, geen speciale kleding behalve de veiligheidsbril. Wij nemen de doelwitten en obstakels mee en zetten het speelveld voor jullie uit, jullie hoeven alleen de strategie te bepalen en laten zien welk team de meest trefzekere schutters herbergt.

Samenwerking en plezier

Op het speelveld strijden de 2 teams door op elkaar en op de doelwitten te schieten met pijl en boog. Door gebruik te maken van de obstakels, is het moeilijker om geraakt te worden. Bedenk een aanvalsplan om jullie teamstrategie uit te voeren. Behendigheid met pijl en boog gaat jullie helpen in jullie doel, maar het belangrijkste om te slagen is om samen te werken en plezier te hebben tijdens deze activiteit.

Teambuilding thema’s

Welke eigenschappen zien jullie bij elkaar naar boven komen tijdens deze Archery Tag teambuilding activiteit? Initiatief nemen, grenzen opzoeken, samenwerken, omgaan met druk, leiding geven of geleid worden, alles is mogelijk en wie weet hoe handig je collega is met pijl en boog.

Mogelijk op iedere locatie

Deze activiteit wordt uitgevoerd onder professionele begeleiding. Het teambuilding programma duurt 1,5 tot 2 uur en kan uitgevoerd worden op elke gewenste locatie, zowel binnen als buiten. Het minimale speelveld is 15 meter bij 15 meter. Maximale groepsgrootte per team is 12 personen. Meer informatie over Archery Tag? Bel, mail of chat met BuitenEvents of vraag direct een offerte aan.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Archery Tag valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Archery Tag teambuilding of vergaderbreak direct boeken

Ons programma Archery Tag is ontwikkeld om ingezet te worden als vergaderbreak, teambuilding of sportief element tijdens een vergadering, training, workshop of heisessie.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

10

Tijdens onze tweedaagse heisessie zijn we de tweede dag begonnen met deze activiteit. Hartstikke leuk om te doen en geschikt voor iedereen. Na een duidelijke uitleg en wat tijd om te oefenen in het schieten met pijl en boog ga je in teams in de gang en speel je een soort van trefbal met pijl en boog. Binnen de kortste keren is iedereen fanatiek aan de slag. Goed georganiseerd, vriendelijke begeleiden, duidelijke uitleg en prima materiaal. Een aanrader.

AimValley
10

We hebben genoten! Perfect georganiseerd, duidelijke regels, mooie materialen, complimenten voor de organisator!

RDD
10

We hebben genoten! Perfect georganiseerd, duidelijke regels, mooie materialen, complimenten voor de organisator!

RDD

Vereisten voor de locatie

Buiten- of binnenruimte benodigd van minimaal 15 bij 15 meter

Grasveld / Gemaaid weiland / Verhard terrein

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Archery Tag

Al vanaf € 
33
 per persoon
10.0
Archery Tag is dè combinatie van spanning en fun voor jullie team!
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...