Coachen met Honden

Samenwerken, plezier en diepgang
Buiten
8
tot
50
personen
2 uur
8.8
uit
52
reviews
Op zoek naar een activiteit die naast erg leuk ook leerzaam is? Een activiteit waarbij je jouw gedrag leert herkennen en dat van je collega’s? Dan is Coachen met Honden een geschikt programma voor jou en je team! Het is niet alleen heel interessant om eens te beleven, het is ook van grote waarde voor op de werkvloer.

Foto's

Bekijk alle foto's

Coachen met Honden: een leerervaring met plezier

Honden worden altijd gezien als trouw huisdier en het is algemeen bekend dat honden intelligente dieren zijn. Ze zijn onder andere erg goed in het lezen van emoties, intenties, gedrag en houding van mensen. Dit staat dan ook centraal in deze workshop. Wat deze coaching zo bijzonder maakt is dat de hond jouw gedrag spiegelt zonder te oordelen. Honden zijn namelijk altijd eerlijk en oprecht. Je wordt daardoor als deelnemer op respectvolle wijze gespiegeld in wie je bent en waar je kwaliteiten liggen. Doordat deze hond jouw gedrag en houding spiegelt, komt hetgeen hij vertelt dieper bij je binnen dan wanneer je jezelf gedrag of een houding aan wilt leren.

Van rashond tot kruising

Wanneer je kiest voor de activiteit Coachen met Honden komen wij met de coach(es) en een hun hond(en) naar je toe. Onze honden zijn speciaal opgeleide coaching honden. Ook mensen met een allergie voor honden kunnen deelnemen aan het programma: er zijn meerdere anti-allergische honden.

Persoonlijke leerdoelen en leerdoelen in groepsverband

Alvorens er gestart wordt met de activiteit, zullen de coach(es) zichzelf en de hond(en) voorstellen. Al tijdens deze eerste samenwerking tussen de deelnemers en de honden zullen karaktereigenschappen zichtbaar worden welke terug te koppelen zijn aan de persoonlijke leerdoelen van de deelnemers. Vervolgens wordt er in groepjes een parcours opgebouwd welke gelopen moet gaan worden met de hond(en). Omdat er in dit deel van het programma in kleinere groepen gewerkt wordt, heeft iedereen tijd om met de hond(en) te werken. Na dit deel van het programma volgt er een nabespreking waarbij er aandacht is voor de persoonlijke leerdoelen en de leerdoelen in groepsverband zoals: communicatie, leiderschapsstijlen, motiveren en samenwerken.

Professionele begeleiding en opgeleide honden

Tijdens de opdracht word je als deelnemer bewust van het feit dat jouw gedrag invloed heeft op de hond. De coaches zullen hierbij een vertaalslag maken naar situaties die dagelijks op de werkvloer plaats zouden kunnen vinden. Dit wordt op een respectvolle manier gedaan, met als doel dat het een positieve impuls geeft aan het team en de deelnemers als individu. De honden die ingezet worden tijdens het Coachen met Honden zijn speciaal opgeleid om te dienen als spiegel van het menselijk gedrag. Ook de coaches zijn professioneel opgeleid en zijn gespecialiseerd om een vertaalslag naar het bedrijfsleven en de werkvloer te maken. Wanneer jullie met een grote groep komen, worden er meerdere coaches ingezet. De coaches zijn goed op elkaar ingespeeld en werken regelmatig samen. Zij werken allen met hetzelfde programma.

Coachen met Honden op vrijwel elke gewenste locatie

Voorafgaand aan de activiteit, vindt er een telefonische intake plaats. Het programma wordt namelijk aan jullie wensen en doelstellingen aangepast. De workshop kan op vrijwel elke gewenste locatie plaatsvinden. De locatie dient aan de volgende voorwaarden te voldoen. Omheind terrein van minimaal 10 bij 20 meter voor groepen tot en met 12 deelnemers. Bij meer deelnemers is een groter terrein nodig. Wanneer het terrein niet omheind is vindt er overleg plaats of het terrein (en de omgeving) geschikt is. Er mogen geen andere dieren op het terrein lopen. De workshop duurt ongeveer 2 uur, maar kan desgewenst verkort of uitgebreid worden.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De activiteit Coachen met Honden valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

8.5

Mike, Monti, Dominque en Bizou namen ons mee in een reeks van opdrachten, waarbij we soms zelf en soms als team geconfronteerd werden met 'knap lastige' uitdagingen. Eigenlijk net zoals dat in het normale leven gaat. Maar dan anders. Wij kijken terug op een leerzame dag.

SPOLT
10

Het hele team heeft de teambuildings activiteit spiegelen met honden, als zeer positief ervaren. Dominique is een ervaren hondenbegeleider, en haar hond Bisou een heerlijke Labradoodle, die meteen met ons allemaal beste vriendjes was. Leerzaam door de spiegeling, wat voor ons (deels nieuwe) team aardig wat inzichten bracht. We zouden het zo weer doen!

CoorsTek Netherlands BV
7

leuk en leerzaam

SallandWonen
9.5

Ik vond het erg leuk en leerzaam, goede trainers en honden.

DWA
8.5

Het was een hele leuke, ontspannende en interactieve activiteit. Het feit dat je met duidelijk communicatie dingen voor elkaar krijgt, was mooi om te zien.

Rabobank
8.5

Leuke en inspirerende activiteit. De honden spiegelen echt het gedrag van de 'baas' en maken dingen heel duidelijk. Moniek maakte het vervolgens heel goed bespreekbaar en koppelde ze terug naar de werkplek. Leuk! En vreselijk lieve honden!

SURFnet
8.5

Indrukwekkende ervaringen met herkenbare beelden. Erg aan te raden.

Vereniging Hogescholen
8

Verrassend, een eye-opener over hoe je zelf acteert. Leuke enthousiaste dames, zonder vooroordelen, die ons allemaal begeleiden. En vooral de tijd namen om ons een spiegel voor te kunnen houden.

PMH Investments BV
9

Beide activiteiten (Spiegelen met honden en Expeditie Robinson) waren een groot succes, alleen was het leuker geweest met minder koud weer ;)

AG Real Estate
9.5

Super leuke en leerzame middag gehad. Honden zijn toegankelijk en de feedback is zeer prettig. Erg bedankt voor de inspirerende middag. De cursus is wat ons betreft echt een aanrader!

Groot & Evers
8

Op zoek naar een leuke, leerzame activiteit met collega's? Dan is spiegelen met honden een mooie activiteit. BuitenBusiness denkt mee, is flexibel en biedt diverse mogelijkheden voor locaties van honden spiegelen bij u in de buurt. Een doe programma met echte honden, dat veel losmaakt! En wat zegt over jouw gedrag en handelingswijze over honden. Kortom een echte aanrader!

Gemeeente Oost Gelre
10

We waren erg blij met de workshop. Dunya deed het geweldig en alle deelnemers waren meer dan tevreden. We gingen rijker naar huis!

UWV
10

Nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige dag. Iedereen heeft echt genoten van de verschillende activiteiten. De tai-chi was echt de perfecte manier om de dag te beginnen en iedereen weer even uit zijn comfort zone te krijgen. En het spiegelen met honden was echt een geweldige afsluiting (natuurlijk ook door de goede coaches ;).

De Nederlandsche Bank
9.5

Leuke, verrassende en zinvolle workshop. Dat ga ik nog eens doen! Honden reageren direct, ze laten je meteen zien wat je doet. De begeleiding was fris, duidelijk, professioneel en zorgde voor veel ruimte voor ieders persoonlijkheid en zorgde voor betrokkenheid van ons team. Fantastisch om te doen, een aanrader voor iedereen die zichzelf (en zijn of haar teamgenoten) nog beter wil leren kennen.

Ymere
10

Enorm van genoten! Veilig, confronterend, effectief, leuk om te doen en zeer goede begeleiding door BuitenBusiness-mensen. Opvallend hoe honden reageren op jouw eigen gedrag. Je leert er zeer veel van en het is tevens ook wel emotioneel. Je krijgt inzicht hoe je overkomt en wat je sterke en minder sterke eigenschappen zijn. Goede link naar praktijksituatie en inhoudelijke feedback op ieders niveau.

Hogeschool Utrecht
10

Interessante en verrassende training met nieuw inzichten! Dank nogmaals.

HU
9

De training vond ik heel leuk. Het duurde niet te lang. De samenspraak trainer/medewerker was mooi in evenwicht Mooi ook om andere medewerkers te observeren en ook hier veel gevoelswaarheid. De groep bestond uit 5 medewerkers. Dat was fijn, iedereen was betrokken bij elkaar.

HU
6.5

De workshop spiegelen met honden was met name interessant vanwege de feedback gegeven door de trainer. Voor het overige vonden wij het contact met de honden (2 stuks) vrij minimaal en was er weinig echte activiteit voor alle deelnemers. Vanwege de passiviteit kreeg men het ook erg snel koud terwijl het weer nog niet eens zo heel erg koud was. De begeleidende trainer wist mooi de koppeling te maken tussen gedrag met de hond en bezigheden in het dagelijks leven. Gezien de prijsstelling hadden we echter meer verwacht ...

Royal Bel Leerdammer B.V.
9

Prima organisatie van de activiteit - enthousiaste coaches – goed programma - goede feedback van de groep - goede interactie - duidelijke uitleg.

Anoniem
8.5

Nu 3 maal met een verschillende groep een sessie gedaan met Spiegelen met honden. Erg leuk om te zien hoeveel de honden je terug kunnen geven over kwaliteiten, het effect van je gedrag en je leiderschapstijl. En dat het ook iedere keer aansluit en herkenbaar is voor de deelnemers. De dames pakken het professioneel aan, maar zorgen ook zeker voor dat het een leuke en gezellige sessie wordt.

asr
9

Verrassend, ik heb nieuwe inzichten kunnen verwerven en de training was zeer persoonlijk/individueel.

Hogeschool Utrecht
8.5

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met het Spiegelen met honden. Gerja was onze trainer en deed dit op een zeer prettige en professionele wijze. Het is echt een aanrader!

ROC Tilburg
9.5

Het hondenspiegelen was een geweldige activiteit om als team te doen, heel ontspannen, heel leerzaam, goede trainster die haar vak verstaat (zowel met honden als met mensen), wij vonden het super!

Liander
10

Echt een aanrader, we hebben ervan genoten, heel leuke workshop !

Liander Assetmanagement
9

In de ochtend hadden wij Spiegelen met honden onder leiding van Suzanne en dit was een zeer geslaagde sessie. Het hele team was enthousiast over hoe deze sessie verliep en hoe Suzanne ons team hier begeleidde en positieve feedback gaf op onze werkwijze en waar wij op zouden kunnen letten in ons dagelijks leven, zowel tijdens werk als privé.

De Nederlandsche Bank
9.5

Wij vonden het een zeer geslaagde dag. Het waren 2 leuke begeleiders met ontzettend leuke honden. De tijd vloog om, wij vinden 2,5 uur wel het minimale. Volgens mij kon je ook voor 1,5 uur kiezen maar dat lijkt ons echt wel te kort. Deze dag zouden wij zeker aanraden aan andere afdelingen/bedrijven.

Hogeschool Utrecht
10

Wat een fantastische workshop was dit! Van de deelnemers hebben wij zeer positieve feedback ontvangen. De coaches begeleidden zorgzaam en zorgvuldig, erg mooi om te zien. De honden waren top! Ik vind dit echt een aanrader.

Wereld Natuur Fonds
10

De ervaring was voor het team super goed, een echte spiegel voor het team als individueel. De begeleidster van de honden is een echte topper, zij zorgde voor de juiste toevoeging en dynamiek in het geheel. Zij verdient een groot compliment!

R.H.
9

We hebben tijdens onze heidagen meerdere activiteiten ingezet om aan de slag te gaan met het thema 'verandering' (op werkgebied). Met name spiegelen met honden en schermen waren succes activiteiten. De activiteiten waren leuk, maar met name de coaches waren heel goed! Door de goede feedback die werd gegeven, waren de workshops niet alleen leuk, maar ook zinvol! De derde workshop die we hebben aangeboden was Tarot. Deze workshop bleek in eerste instantie toch voor mensen spannend te zijn. Daarom des te waardevoller dat coach Debby dit heeft weten om te buigen naar openheid, interesse en een bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling.Kortom een goede én zinvolle toevoeging op het programma!

Provincie Overijssel
8

Event: teambuilding met honden was geslaagd. Er werd ook goed rekening gehouden met mensen die het niet zo hadden op honden. Ook goed mogelijk in het engels. Leuke coaches.

MeteoGroup
10

De sessie was super! EN wat een top dame is Jelien. Zo gevoelig en gezellig. Rake interventies en plezierig. Ook mij betrokken op een plezierige manier. Mijn voorkeurs trainster……

Robert
8.5

Leuke ervaring die erg bijdroeg aan het gehele programma over leiderschap. Twee inspirerende en vakbekwame dames en dito honden :) Neem voor de workshop minimaal twee uur.

FP&P
10

Deze workshop was voor mij persoonlijk een ware eyeopener! Ik heb in anderhalf uur veel over mezelf geleerd. Jelien is een hele aardig en kundige vrouw! Mijn complimenten!

Dierenhotel Alert
8.5

De workshop vonden wij superleuk, deze was stap voor stap opbouwend, leuke begeleiding en leerzaam voor allemaal. Werken met dieren werd als leuk ervaren en volstaat heel goed als onderdeel van een totaalpakket mbt leiding geven.

Access Business Group/Amway SCS
9.5

Wij hebben het programma “Teambuilding met honden” met veel plezier doorlopen. De honden Franka, Lola en Bart waren leuk om mee te werken. Ik had wel het idee dat de deelnemers even moesten “inkomen”, met name omdat het eerste deel van het programma bestond uit een stukje oefening waarbij één deelnemer als “baas” fungeert en een andere deelnemer als “hond”. Uiteindelijk wel heel leerzaam omdat het werken met de honden heel anders bleek te zijn dan werken met een collega; en daarnaast zie je de voorkeursstijl van leidinggeven van de deelnemers, wat ook heel interessant is.

Satriun
8

het programma was een onderdeel van het dagprogramma. Ik heb dit erg positief ervaren, het sloot erg goed aan bij het thema van de dag.

2knowhow
9

Helemaal geweldig! de directieleden kwamen helemaal hyper en bomvol energie van deze workshop terug.

Bureau ICE
8.5

Wij waren zeer tevreden over het programma. Het sloot mooi aan op de sessie die we vooraf hadden en gaf daaraan ook een mooie onderbreking. Zelfs de collega’s die bang voor honden zijn hebben fanatiek meegedaan en hun eigen grenzen verlegd. Ondanks dat het niveau van samenwerken en zelfreflectie al redelijk hoog bleek, heeft de training iedereen toch wel aan het denken gezet over hun eigen opstelling in het motiveren van anderen. Anderhalf uur is wel redelijk kort, waardoor de diepgang net ontbreekt en het dus bij een leuke en leerzame onderbreking blijft. Tot een echte confrontatie met eigen gedrag heeft het denk ik niet geleid, voor gedragsverandering is duidelijk wel meer nodig. Dat niet als kritiek op het programma, maar meer een eigen conclusie, waar we zelf nog meer in kunnen doen.

Sportservice West-Friesland
10

Combinatieprogramma spiegelen met honden en schapendrijven was echt geweldig. Hele heldere feedback die één op één naar dagelijks praktijk leidinggeven vertaald kan worden. Het was een superdag, het programma is door de deelnemers in de evaluatie hoger gescoord dan ooit. Top geregeld, BuitenBusiness bedankt!

Nuon
9

De deelnemers die vooraf niet geïnformeerd waren hebben allen zeer positief gereageerd op deze activiteit. Een individueel leerzame activiteit waarbij een ieder echt een spiegel voorgehouden wordt. Je leert naar andermans spiegel te kijken en te beoordelen wat het effect is van je gedrag op de buitenwereld. De leidsters konden goed analyseren en gelijk een goede feedback geven. Veel informatie op een toch zeer ontspannen manier. Kortom een aanrader als afwisseling en leerzame aanvulling op onze vergadering! Bedankt Dames!! namens het voltallige CITO -OR team.

Citobenelux BV
8

Wij hebben een mooie middag gehad, mede door het prachtige weer. De omgeving van de locatie geeft voor de stadsmens een unieke gevoel. Doel van het programma was dat het team elkaar beter leert kennen door het werken met de honden. Samen met een Belbin test zie je de mens in het geheel. De inhoud van het programma leent zich uitstekend voor een groep die nog maar kort met elkaar werkt of waar grotere veranderingen hebben plaatsgehad of gaan vinden. Voor herhaling vatbaar.

Waternet
9

We hebben genoten gisteren! Vanochtend nagekletst met enkele collega’s en we hadden het al over ‘onze’ honden….zo goed voelde het. Alles was perfect geregeld en het weer werkte fantastisch mee. Veel succes met jullie ‘buitenbusiness’ en ik zal het spiegelen met honden zeker aanraden.

MST
9

Mede dankzij jullie inspanningen is de dag van gisteren voor ons een groot succes geworden. Alle collega’s waren erg enthousiast over het middagprogramma dat door jullie is verzorgd. Het weer heeft natuurlijk ook enorm meegewerkt. Namens alle collega’s (en in het bijzonder namens de leden van de feestcommissie) heel veel dank voor de organisatie en onze complimenten voor het enthousiasme van jullie medewerkers. Wij hebben een hele leuke middag gehad! Zouden jullie onze dank ook over willen brengen aan de coaches van het onderdeel "Spiegelen met Honden"? Dankjewel!"

Rabobank
8

Goede coach. Met 7 man goed te doen op buitenlocatie bij hotel. Ontspannend en leerzaam

De Zwerm
9

de activiteit heeft onze verwachtingen overtroffen; het raakte de spijker op z'n kop, iedere deelnemer heeft een geweldige tijd gehad en de conclusies waren "spot on"

Stichting Richting
7

Was erg leuk om te doen! Kort maar krachtige spiegeling. Sommige honden waren nog wel erg jong, dat was wel jammer. Goede begeleiding door de coach!

Zonnehuisgroep Vlaardingen
8

Mijn collega’s waren erg enthousiast over de mooie rustige inspirerende omgeving en de leerzame, soms confronterende workshop. Leuk om op een andere manier bezig te zijn!

Rabobank
8

Wij hebben de activiteit als zeer leerzaam en inspirerend ervaren. Het is goed om met de honden in de praktijk te ervaren dat je eigen gedrag zo'n invloed kan hebben op de ander. Het programma heeft aan onze verwachtingen voldaan.

Hollandia B.V.
8

De workshop was een unieke, leerzame, plezierige en orginele ervaring.

MEE ijseloevers
8

De activiteit was afgestemd op onze wensen en werd door alle deelnemers als eyeopener ervaren. Het was jammer dat we niet wat meer tijd hadden maar dat ligt niet aan de organisatoren van de workshop.

Joulz
9

De teambuilding met honden is erg goed ontvangen binnen onze organisatie. Leuk dat het thema van onze dagen, leiderschap, zo goed was verwerkt in het programma. Zo droeg deze activiteit ook nog bij aan het doel van onze managersdagen!

RSA Nederland
8

Het was ontzettend leuk. Wij hadden gekozen voor een korte sessie en achteraf bleek dit voor ons ook lang genoeg te zijn. Complimenten voor de dames hoe de training werd gebracht. Het werd nergens te zweverig of te heavy. Ze hebben goed geluisterd naar de vooruitleg en zich daar prima op aangepast. We vonden dit een dermate leuke ervaring dat we ze wellicht nogmaals gaan inschakelen voor een andere groep mensen.

Brabants Dagblad|Eindhovens Dagblad

Vereisten voor de locatie

Omheinde buitenruimte benodigd van minimaal 10 bij 20 meter

Gemaaid weiland of grasveld, waar geen andere dieren aanwezig zijn

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Coachen met Honden

Al vanaf € 
65
 per persoon
8.8
Samenwerken, plezier en diepgang
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...