Percussie workshop

Percussie workshop die bruist van plezier en groepsdynamiek
Buiten & Binnen
12
tot
100
personen
1,5 uur
9.1
uit
20
reviews
Op zoek naar een swingende workshop voor jou en je team? Wellicht heb je al wel eens een Percussie workshop gevolgd, maar deze workshop is uniek. Het is onmogelijk om stil te staan tijdens deze workshop vol humor en interactie. In deze workshop krijg je de basisprincipes van de Braziliaanse samba mee, welke uiteindelijk goed van pas zullen komen tijdens de zinderende finale!

Foto's

Bekijk alle foto's

Samba percussie workshop

Trommel al je collega’s op voor deze swingende onderbreking. Je wordt meegenomen op muzikale reis, welke verzorgd wordt door de percussionist. Jullie zijn vrij om te improviseren en te creëren, met een swingend en opgewekt groepsgevoel als resultaat. Wist je dat drummen de hersenhelften in balans brengt en zorgt voor ontlading van spanning en vermoeidheid? Tijdens deze workshop mag je de touwen laten vieren. Het doel van deze workshop is het versterken van het groepsgevoel.

Braziliaanse muziekstijl

De instrumenten die gebruikt worden tijdens deze workshop zijn afkomstig uit Brazilië, wat zorgt voor een échte samba sound. Muziek en ritme worden tijdens deze Percussie workshop ingezet om jou en je team te inspireren, motiveren en te verbinden. Door samen te spelen worden zintuigen geprikkeld, energie opgewekt en wordt de saamhorigheid aangewakkerd. Het belooft een swingende activiteit te worden.

Percussie voor bedrijven

Je krijgt de kans om verschillende instrumenten te bespelen, waaronder: ganzá (shaker), surdo (grote trommel), tamborim (kleine handtrommel), caixa’s en agôgô. Er wordt gestart met een uitleg van de percussionist over onder andere de oorsprong van samba percussie en hoe je de instrumenten gebruikt. Vervolgens worden de belangrijkste basisprincipes van de percussie besproken en aangeleerd. Het ritme dat aangehouden wordt, wordt stap voor stap uitgelegd en opgebouwd. Het samenspel en de samenwerking is hierin essentieel. De Percussie workshop zal eindigen in een swingende finale. Na afloop van deze workshop ben je weer vol nieuwe energie, inspiratie en enthousiasme.

Professionele percussionist

De workshop wordt begeleid door een professionele percussionist, die jou en je team als geen ander weet te enthousiasmeren tijdens deze activiteit. Hij zal zorgen voor een swingende en ongedwongen sfeer. Het is een uitermate geschikte activiteit als break van een lange vergadering of als teambuilding activiteit.

Waar kan de percussie workshop plaatsvinden?

De Percussie workshop kan op elke gewenste locatie plaatsvinden, zowel binnen als buiten. Bij regen zal de workshop binnen plaatsvinden, omdat de instrumenten niet nat mogen worden. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur, maar kan naar wens korter of langer duren. Minimaal aantal deelnemers voor deze workshop is 12 personen.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

10

Ivo heeft een fantastische percussie workshop voor ons team verzorgd! Door zijn enthousiasme, humor en energie wist hij alle collega's mee te krijgen en eindigde iedereen de workshop met een grote glimlach op zijn/haar gezicht. Het samen maken van muziek verbindt! Een échte aanrader! Op naar Rio de Janeiro!

Eduwiek
9

erg leuk om te doen met groep vrienden en kinderen , voor de kinderen (8-12) duurde het wel wat lang voordat ze mee konden doen met percussie ivm de opbouw met de grotere trommels voor de volwassenen , begeleider kon de aandacht van iedereen er goed bij houden , netjes op tijd

vrienden
9

De activiteit was in één woord geweldig. Ivo heeft het fantastisch gedaan. Iedereen heeft plezier gehad en het teamgevoel was volop aanwezig. We kijken terug op een enorm leuke middag. Bedankt Ivo!

Bayer Consumer Health
10

Was echt een hele leuke ervaring. Complimenten aan Ivo! Workshop was goed van opzet, ontzettend veel gelachen en met elkaar muziek gemaakt. Echt top.

Delicia
10

Onze ervaring was erg positief Het Team begon ietwat sceptisch, maar dankzij de workshopleider kwamen ze uiteindelijk helemaal los. Een erg leuke manier om als Team iets neer te zetten zonder het competatieve element! Mvg, Karin

Damen Yachting
10

We hebben enorm genoten van de workshop! Degene die de workshop verzorgde, was een gezellig en vrolijk persoon die de sfeer er goed in bracht. Een leuke start van onze MT-dag!

S.
8

Een zeer geslaagde workshop. Leuke begeleiding en er is een leuke sfeer tot stand gebracht. We hebben nog lang nagetrommeld!

Vattenfall
9

Complimenten aan de cursusleider Percussieworkshop. Helaas moesten 8 deelnemers eerder vertrekken, wij bleven met 21 deelnemers over. De manier waarop de cursusleider het deed, was heel laag drempelig en allemaal kreeg wij lol in. Ook de deelnemers die wat afhoudend waren, kreeg hij enthousiast in mee. Op de schaal van 1 – 10 : geeft ik hem de cijfer 9.

Gemeente Leusden
9.5

Een aanrader! Na een dag vergaderen met ons team hebben we een heerlijke Percussie Workshop gehad. We waren met een internationaal gezelschap en waren na een uurtje in staat om een mini-concertje te geven. Leuk gedaan 'Ole Samba'!'

Advantech Europe B.V.
9

Vooraf gemenge gevoelens erover gehad. Eenmaal begonnen was het erg leuk en gezellig!

NWO
8.5

De activiteit was prima, het programma voldeed aan onze verwachtingen

OR Philips
8.5

We hebben getrommeld en het heeft aan de verwachting voldaan.

KMWE
10

Een betere activiteit hadden we niet kunnen bedenken, wat was het geweldig! Een zomerse namiddag bij een boerderij en dan met 21 man op de djembé. Met uiteindelijk een, voor ons, heel goed klinkend stuk muziek! Daarna heerlijk uit ons dak dansend op de Afrikaanse klanken! Dikke complimenten voor jouw enthousiasme! Een echte aanrader voor iedereen!!!

Hennie jansen
9

Ja prima verlopen, super leuk.

Mitros
9

De workshop is erg goed bevallen. Leuke “docent”, veel variatie, even totaal vergeten waar we mee bezig waren die dag en vervolgens weer fris door kunnen gaan. Ik kreeg van de deelnemers positieve reacties. Dus, missie geslaagd.

Leontine Ensing, Deerns
9

De paar mensen die ik even kort heb gesproken waren laaiend enthousiast! Zij hebben allemaal wel geluk gehad met het weer, zo in november. Ik zal aan jullie denken in de toekomst & bedankt voor alles.

ROC Horizon College
10

De percussieworkshop van Walter was helemaal geweldig. Lekker 1,5 uur aan de slag, hij bouwde het netjes op, paste zich naadloos, ongemerkt en respectvol aan het niveau van de groep aan, bracht humor in het geheel en gaf de groep het gevoel echt iets te presteren. Topper!

GreenHat
9

Afgelopen week was aan ons de beurt om voor onze teamdag een invulling te bedenken. Een workshop West-Afrikaanse percussie in de tuin van ons mooie onderkomen, onder aan de dijk, bij een grote boom: het bleek een schot in de roos te zijn. Wat was dat ontzettend leuk. Na ruim 2 uur trommelen en zingen konden we zowaar in 2 klankgroepen 1 melodie spelen en zingen GEWELDIG!!! Iedereen was laaiend enthousiast. De wandelaars en fietsers op de dijk bleven er zelfs even voor staan.

Lidy Dilling
9

Iedereen was erg enthousiast over de Djembe sessie. Leuk om te doen en interessant door de achtergrondinformatie.

Stichting Food Valley
7

Was een prima onderbreking. Even je gedachten op iets anders gericht.

Berenschot

Vereisten voor de locatie

Bij regenachtig weer moet uitgeweken kunnen worden naar een binnenruimte.

Mogelijk op iedere buitenlocatie

Percussie workshop

Al vanaf € 
17
 per persoon
9.1
Percussie workshop die bruist van plezier en groepsdynamiek
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...