Katapult bouwen

Workshop Katapult bouwen voor bedrijven.
Buiten
8
tot
100
personen
1,5 uur
9.1
uit
15
reviews
Katapult bouwen is competitie, bouwen en spanning in één. Teambuilding ten top dus. Elk team krijgt een bouwpakket bestaande uit hout en touw. Wie het eerst zijn katapult af heeft, kan het andere team gaan beschieten. Teamwork, samenwerken en goed communiceren zijn daarbij essentieel. Wie werkt het beste samen en welk team schiet het verst?

Foto's

Bekijk alle foto's

Levensgrote katapult

Alvorens jullie beginnen met het bouwen van jullie levensgrote katapult, krijgen jullie eerst uitleg over de opdracht. Hierbij is de veiligheidsinstructie het belangrijkste component. Ook krijg je enkele tips hoe je de katapult het best kunt bouwen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, wordt de groep vervolgens in twee of meerdere groepen ingedeeld.

Teamwork

Samen met je team bepaal je de strategie voor een solide bouwwerk. Hier en daar zal de instructeur sturende aanwijzingen geven, maar de basis van de katapult wordt toch echt door jou en je team gevormd. De katapult wordt gebouwd van grote houten palen die aan elkaar worden gebonden met touw. De basis van deze tembuilding opdracht wordt gevormd door een goede communicatie en samenwerking. Bevind jij je in het team met de beste communicatie- en samenwerkingsvaardigheden? Het team dat de beste katapult heeft gebouwd en het verst schiet is de winnaar!

Professionele begeleiding

Samen met je team bouw je niet alleen aan een katapult, je bouwt ook aan de teamgeest. Thema’s als communicatie, leiderschap, besluitvorming en samenwerking zijn terug te vinden in het programma. Het Katapult bouwen wordt begeleid door een professionele instructeur, die de deelnemers van een terugkoppeling al voorzien.

Waar kan het programma Katapult bouwen plaatsvinden?

Het programma Katapult bouwen kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. De minimale afmeting van bijvoorbeeld een grasveld voor het bouwen (en ermee schieten) van een katapult is circa 10 bij 40 meter. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De activiteit Katapult bouwen valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Waarom BuitenEvents voor een workshop Katapult Bouwen?

Deskundige begeleiding

Onze ervaren en professionele begeleiders zorgen voor een goed georganiseerd en vloeiend verloop van het Katapult Bouwen.

Bewezen Betrouwbaar

Het Katapult Bouwen kan volledig naar wens worden ingericht: de tijdsduur kan worden aangepast en de opdrachten kunnen afgestemd worden op de wensen en doelstellingen van het team. BuitenEvents heeft een grote ervaring in het verzorgen van teamevents en is sinds 2009 een bewezen betrouwbare partner voor teambuilding- en bedrijfsuitjes.

Mogelijk op iedere locatie

Het Katapult Bouwen kan door BuitenEvents op iedere locatie in Nederland worden verzorgd. Wij beschikken over een groot bestand met unieke locaties en adviseren graag over de best passende locatie bij jullie in de buurt.

Complete eventplanning en organisatie

Naast het programma zelf, kan BuitenEvents ook de locatie en de catering verzorgen. Voor een programma op maat, bel ons op 0575-743 220 en je ontvangt per ommegaande een vrijblijvend voorstel voor Katapult Bouwen in je mailbox.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

10

Hele goede activiteit voor teams die elkaar nog niet zo goed kennen. De begeleiders is begonnen met een kennismakings- c.q. talentenverkenning en daarna hebben we de taken verdeeld en zijn we gaan bouwen. Hij kwam tussendoor ook polshoogte nemen en tips uitdelen, en nog beter: vragen stellen omtrent onze aanpak. Hij liet ieder in zijn waarde maar gaf wel de juiste prikkels. Al met al een geslaagde middag, aldus vrijwel alle deelnemers.

Kader
9.5

Meer dan voldoende ruimte voor de activiteit die wij gepland hadden zonder dat we last hadden van anderen. ook super leuk dat we konden proberen over een slootje heen te schieten. Enige minpuntje was dat het veld waarop we gingen katapult schieten vol lag met hondenpoep. De instructeur gaf goede uitleg, gaf ook goed advies en accepteerde dat een groepje niet bouwde volgens plan maar met een eigen methode aan de haal ging. Erg leuke dag gehad

Blauw Research
9.5

De opdracht katapult bouwen was onderdeel van een teamdag. De aanpak was zeer goed afgestemd op de vooraf doorgegeven doelen en aandachtspunten, en de opdracht paste perfect in het programma. Het heeft geleid tot openheid tussen de teamleden en nieuwe inzichten, waarmee het team concreet aan de slag kan. Zeer tevreden dus!

Lifeline Leiderschap
6

De communicatie vooraf was goed geregeld. De informatie was duidelijk en jullie zijn goed bereikbaar. De organisatie van de activiteit is goed geregeld. Tijdens de activiteit hadden we het gevoel dat de begeleider niet goed was aangesloten op onze behoefte. We hadden gevraagd om feedback op groepsproces, maar dat werd zoveel gegeven, soms ook niet adequaat, dat het het bezig zijn met de activiteit verstoorde. Voor ons was de balans daarin niet zoals we het hadden voorgesteld. Wij wilden vooral ook lekker bezig zijn, na een dag met theorie over teambuilding. Het kan zijn dat wij daarin niet duidelijk zijn geweest, maar ook tijdens het proces werden die signalen niet opgevangen. Daar hadden we meer van verwacht.

GBS De Open Kring
10

Wij hebben een super middag gehad. Zowel de activiteit als de begeleiding was top! Nogmaals hartelijk dank.

NS Reizigers
8

Erg leuk en competitief programma. Prima als teamversterkende onderbreking.

Staples
10

Super! Professioneel, gezellig, uitdagend! Erg leuk opgezet en netjes volgens afspraken!

OGD
9.5

We hebben Katapult Bouwen en Brug Bouwen gedaan. Leuke activiteiten, goed voor de onderlinge samenwerking. Het was goed georganiseerd. Mede dankzij Buitenbusiness hebben we een topdag gehad!

Etteplan B.V.
9

Zeer positief ervaren en ook mooie geluiden over de begeleiders (scherpe observatie).

Vialis
9.5

Wij hebben een hele leuke dag gehad en zeker mede door jullie. De activiteit sloot goed aan op onze verwachtingen, de opdracht was leuk en de trainer enthousiast en betrokken. Dus onze dank hiervoor. Zeer tevreden!

Movares
9.5

Ik heb uit de organisatie hele positieve reacties teruggekregen, het was een succes. Bedankt voor de samenwerking, is ons goed bevallen.

Waterschap Vallei en Veluwe
9

De dag was er nuttig voor ons team! ’s Ochtends hebben wij verschillende brainstormsessies gehouden en ’s middags hebben we veel plezier gehad met het katapult bouwen.

Van Hattum en Blankevoort
10

Leuke workshop waarbij wij op een verrassende wijze geconfronteerd werden met de communicatie binnen ons team.

Rabobank
8

Wij hebben een fantastische dag gehad! Helemaal wat ik in gedachten had. Prettig dat dit zo op het laatste moment geregeld kon worden.

Ahold
9

Hele leuke activiteit, heel geschikt voor teambuilding! Begeleiding ook goed.

Noorderpoort

Vereisten voor de locatie

Buitenruimte benodigd van minimaal 10 bij 40 meter

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Grasveld / Gemaaid weiland

Katapult bouwen

Al vanaf € 
34
 per persoon
9.1
Workshop Katapult bouwen voor bedrijven.
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...