Escape Game

Een spannende Escape Game die op iedere locatie gespeeld kan worden
Buiten & Binnen
2
tot
60
personen
1,5 uur
uit
reviews
De Escape Game is dè teambuildingactiviteit wanneer jij en je collega's houden van puzzelen en competitie. De Escape Game is een mini Escape Room, waarbij je in teams tegen elkaar speelt. Door het oplossen van puzzels en opdrachten, kom je steeds dichter bij de ontknoping van dit spannende spel.

Foto's

Bekijk alle foto's

Escape Game

De Escape Game is hét nieuwe Escape spel in Nederland. Door het formaat kan het spel op iedere locatie worden gespeeld, terwijl het toch alle elementen van een Escape Room bevat. Het spel wordt gespeeld in verschillende teams van max. 5 à 6 personen per team. Ieder team heeft een eigen Escape Box, waarbij opdrachten en puzzels binnen een bepaalde tijd opgelost moeten worden. Welk team lukt het om als eerste de Box te ontsleutelen? Spanning, competitie, teambuilding en fun in één!

Samenwerken, teamspirit en out-of-the-box denken

Hoe sterk is jullie team? Hoe goed kunnen jullie samenwerken? Lukt het jullie om zo goed samen te werken dat jullie sterker zijn dan de Red Flu? Deze super spannende game is als een Escape Room, maar dan in een kleine box. Ieder team heeft een eigen box, waarmee je speelt tegen de andere teams. In de box zitten tal van geheime opdrachten, sloten en kluizen waarmee je de mysterieuze Red Flu kunt stoppen. Van begin tot eind zal dit spel jullie in de greep houden. Samenwerken, de juiste teamspirit en ‘out of the box’ denken zal jullie helpen om het virus te kunnen stoppen.

Lukt het jullie team om de wereld op tijd te redden?

Het is het jaar 1889. Ergens diep in de jungle van Azië breekt de zeer besmettelijke en beruchte Red Flu uit. Het virus grijpt snel om zich heen en verspreidt zich in maar liefst vier maanden tijd over de gehele wereld. De enige persoon die het tij nog kan keren van deze enorme catastrofe is Dr. Spoetnik. De beste viroloog van zijn tijd die bekendstaat om zijn vele uitvindingen. De wereld houdt zijn adem in en wacht vol spanning af. En jawel, het lukt hem zowaar! Een vaccin is in de maak en het lijkt goed te komen. Maar terwijl dr. Spoetnik de laatste hand legt aan het vaccin, overlijdt hij totaal onverwachts zelf aan het gevaarlijke virus. Helaas gebeurt dit net voordat hij het zelf gebrouwde vaccin openbaar zou maken. Met zijn dood vervliegt alle hoop om het virus de kop in te drukken. Of toch niet? Want als collega virologen het lab van dr. Spoetnik onderzoeken, vinden ze een grote koffer waar weleens het recept van het vaccin in zou kunnen zitten. Maar wat alle aanwezige virologen ook proberen, de koffer gaat maar niet open.

Kraak de kluis

Jullie hebben vandaag één doel: het ontgrendelen van de koffer, de kluizen te kraken inclusief geheime vakken om zodoende het vaccin te achterhalen waarmee de wereld gered kan worden! In teams van 5 á 6 personen gaan jullie samen de uitdaging aan en speel je als team tegen de andere teams. Wie is de beste Sherlock Holmes binnen jullie team en weet de kluis als eerste te kraken?

Escape game op iedere locatie mogelijk

Deze Escape Game kan op iedere locatie in Nederland worden gespeeld, zowel binnen als buiten. De Escape Game is leuk als teambuilding, vergaderbreak of bedrijfsuitje. Vanuit BuitenEvents is er een begeleider aanwezig die hints kan geven wanneer je eventueel vastloopt in het spel. Deze hints kosten wel strafpunten, waardoor je mogelijk minder snel bent dan het andere team. Aan jullie de keuze...

Tijdsduur & benodigdheden

Het spel duurt ca. 1½ uur. Er zijn meerdere tafels nodig waar de koffers geopend kunnen worden, per team een laptop en telefoon en internet.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

No items found.

Vereisten voor de locatie

Binnenruimte met WiFi.

Escape Game

Al vanaf € 
35
 per persoon
Een spannende Escape Game die op iedere locatie gespeeld kan worden
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen
No items found.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...