Spiegelen met Paarden

Kijk naar jezelf door de ogen van het paard
Buiten & Binnen
4
tot
50
personen
2 tot 3 uur
8.6
uit
17
reviews
Kijk naar jezelf door de ogen van het paard, dat is Spiegelen met Paarden voor bedrijven. Paarden reflecteren het gedrag van mensen en kunnen confronterend, maar ook direct behulpzaam zijn in je persoonlijke ontwikkeling. Wat vertelt het paard je over jouw houding en gedrag? En wat betekent deze reflectie voor jou als persoon binnen het team of het bedrijf? Spiegelen met Paarden is een interessante activiteit als het om zelfmanagement, zelfkennis, personal coaching en zelfontwikkeling gaat. Hieruit kun je kennis opdoen waardoor je uiteindelijk beter kunt functioneren en relativeren op het werk, op de afdeling of in het team.

Foto's

Bekijk alle foto's

Spiegelen met Paarden, hoe gaan we te werk?

Tijdens de workshop Spiegelen met Paarden komen de deelnemers één voor één met een paard in contact. Het paard zal het gedrag van de mens spiegelen en vanuit daar worden lessen getrokken die betrekking hebben op het gedrag in het dagelijks leven. Het is de bedoeling dat de deelnemer contact maakt met het paard en het paard op zijn of haar gemak stelt en uiteindelijk (kleine) opdrachten geeft. Hierin word je begeleid door een ervaren en professionele paardencoach. De workshop eindigt met een evaluatie van het bereikte resultaat, met persoonlijke groei als ultiem doel.

De paardencoach

Het Spiegelen met Paarden wordt begeleid door een ervaren en bekwame coach. Deze coach heeft een professionele opleiding tot paardencoach gevolgd en is gespecialiseerd in het maken van een vertaalslag van het spiegelen met paarden naar de dagelijkse situatie op de werkvloer. Er zijn verschillende thema’s waaraan de workshop gelinkt gaan worden. Denk hierbij aan communicatie, samenwerking of persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer. Deze workshop kan verzorgd worden met eigen paarden van de coach of met paarden die (mogelijk) aanwezig zijn op de locatie naar keuze.

Waar kan het spiegelen met paarden plaatsvinden?

De workshop Spiegelen met Paarden kan op vrijwel elke locatie in Nederland plaatsvinden. Het programma duurt circa 3 uur. In de wintermaanden raden we echter wel aan om een binnen locatie te selecteren. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte locatie voor deze activiteit. De locatie dient aan de volgende voorwaarden te voldoen. Een overdekte rijhal of manege of een omheinde paddock of weiland. De afmetingen van een paddock of weiland dienen minimaal 20 bij 30 meter te zijn voor een groep tot circa 12 personen. Voor grotere groepen is bijvoorbeeld een ruimte nodig van 20 bij 60 meter.

WKR regeling: Coachen met paarden is 100% aftrekbaar

Het Coachen met Paarden valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

8

Bedankt voor de mooie middag, het gaf ons allen nieuwe inzichten op persoonlijk niveau en soms een nieuwe kijk op zaken. We hebben een mooie, positieve en inspirerende dag gehad. Nu de uitdaging om dit vast te gaan houden...

Tauw
8

Was erg leuk! Opvallend dat alle heren een beetje een soortgelijke manier van leidinggeven hebben.

CBR
8

Mooie middag gehad: uitstekende locatie, prima begeleiding en nuttige reflecties. tip: zorg voor technisch-foutloze- terugblik van de filmpjes NB deze review alleen bestemd voor eigen gebruik, NIET voor publicatie te gebruiken

de Volksbank
8.5

De worksop Spiegelen met paarden en tipi tent bouwen op de loactie Hoeve Zzamen was erg geslaagd. Fijne trainers met een speelse inslag en verdieping. Ook was de locatie prettig en de catering uitstekend verzorgd!

Ministerie van Infrastructuur en Waterstat
8

Verrassend leuke dag. Goed voor teambuilding en leuk om dichtbij de paarden te kunnen zijn.

Gemeente Alkmaar
10

Wat ik heb vernomen van verschillende collega’s die erbij aanwezig zijn geweest is dat het een erg geslaagde middag was. Goed georganiseerd, leuke begeleiding en een inspirerende workshop.

Shell
9

Het was een mooie workshop met de paarden. Ook achteraf heb ik veel waardering gehoord van mijn collega’s. Men vond het een waardevolle sessie.

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
8

We hebben de activiteit als heel leuk, interessant en leerzaam ervaren. Iedereen ging met een heel positief gevoel weer weg. Cijfer: 8

OIM Orthopedie
8.5

Prima.

Mood for Magazines
9.5

Met 14 relaties hebben wij de sessie 'Spiegelen met Paarden' gevolgd. Een enerverende sessie waarbij prachtige momenten ontstonden en voor sommige een goed leermoment. Een aanrader voor groepen die elkaar beter leren begrijpen maar ook voor individuen die aan zichzelf willen werken! Wij zullen vaker terug komen voor deze activiteit

Flevum Forum Network
7.5

De middag spiegelen met paarden is succesvol verlopen. De ontvangst was hartelijk en goed verzorgd met eten en drinken. Onze groep bestond uit 25 mensen, die in groepen verschillende opdrachten heeft uitgevoerd. Een positief gevolg is dat de groepsdynamica duidelijk zichtbaar werd. Hierdoor was echter minder mogelijkheid tot het individueel spiegelen. Dit hebben sommigen mensen als een gemis ervaren. Het verslag van de coaches kwam overeen met de ervaringen van de deelnemers. Ze hadden goed zicht op de dynamiek in de groep. De foto's gaven slechts beperkt weer hoe de middag was geweest. Ondanks deze punten van feedback bevelen wij deze training van harte aan voor met name kleinere groepen.

UMCG
9

Heel erg goed, voldeed bovenverwachting.

WBWD
9.5

Het programma paste naadloos in onze training; de deelnemers waren achteraf ontzettend enthousiast.

ING OIB
8

Eigenlijk wist ik niet, dat paarden zulke hoog ontwikkelde dieren zijn. De locatie zelf brengt je al dicht bij de natuur. De paarden doen daar nog een flinke schep bovenop. Zij willen altijd met jou communiceren. Maar daarover dien jij jezelf wel in 'natuurlijke' stand te willen zetten. Als dat lukt, dan gaat er een verloren gewaande wereld van puurheid en zuiverheid voor je open.

Genber Consulting
9

Deze training met de paarden was een schot in de roos voor ons management team. Het was confronterend, maar op een positieve en opbouwende wijze. We hebben er allemaal veel van opgestoken en gebruiken de ervaringen nog dagelijks in de praktijk. Het heeft ons als MT nog veel dichter bij elkaar gebracht.

Fagron
8

Positieve ervaring, heeft verwachtingen overtroffen. Collega's die niets met paarden hadden gingen er volledig in mee en waren aangenaam verrast! Heeft echt nieuwe inzichten gegeven.

SIDN
9

Heel leuk en heel bijzonder. Voor de meesten een eerste ervaring met Paardencoaching. Voor de groepsgrootte was één begeleider wat weinig. Niet iedereen heeft evenveel 'paardentijd gekregen'. Het slot was prachtig!

H

Vereisten voor de locatie

Omheinde paddock, weiland of manege benodigd van minimaal 20 bij 30 meter voor groepen tot circa 12 personen of minimaal 20 bij 60 meter voor grotere groepen.

Gemaaid weiland of grasveld, waar geen andere dieren aanwezig zijn

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Spiegelen met Paarden

Al vanaf € 
70
 per persoon
8.6
Kijk naar jezelf door de ogen van het paard
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...