Highland Games

Unieke combinatie van teambuilding en traditionele schotse spellen vol competitie, spanning en fun
Buiten
5
tot
100
personen
1.5
10.0
uit
2
reviews
The Highland Games, de traditionele clanspelen uit de hooglanden van Schotland in een unieke teambuilding voor bedrijven. Bezit jouw team de kracht en het doorzettingsvermogen om dit humoristische spel te winnen? Gehuld in Schotse kilts en eventueel met doedelzakmuziek op de achtergrond gaan jullie de strijd aan met elkaar.

Foto's

Bekijk alle foto's

Het ontstaan van Highland Games

The Highland Games zijn traditionele clanspelen zoals die al honderden jaren in de Schotse hooglanden worden gehouden. Tijdens deze games gaan de verschillende clans de strijd aan met elkaar. De trots en kracht van de Schotse inwoners komen tot uiting in deze spelen, waarbij een beroep gedaan wordt op spierkracht, uithoudingsvermogen en vaardigheden. Enkele bekende spelonderdelen van The Highland Games zijn Caber Tossing (boomstammen werpen), Caber Wave (slalommen met houten balken), Haggis Hurling (het werpen van schotse gerechten), Roll the Barrel (ton rollen), Archery (handboogschieten), Putting the shot (keistoten), Javelin throwing (speerwerpen) en Scottisch pickles (schots knotswerpen). Ook het zagen van boomstammen en touwtrekken zijn typische Highland Games. Tijdens de echte Highland Games wordt gestreden om serieuze onderwerpen, zoals politiek, sport, muziek en zelfs ook de liefde.

The Highland Games als teambuilding

Deze traditionele Schotse spellen zijn door ons in een uniek jasje gegoten waarbij samenwerken, communicatie en bovenal plezier de boventoon voeren. Op geheel eigen wijze gaan jullie de strijd aan met elkaar. Welk team is fysiek het sterkst? Welk team is slimmer? Welk team weet haar krachten te bundelen en gaat er met de felbegeerde titel vandoor? Beleef de Highland Games zoals die in Schotland gespeeld worden, maar dan in een spannende teambuilding voor zakelijke teams.

Schotse kilts en doedelzakken

Om in de sfeer van de Schotse Hooglanden te blijven, is er voor iedere deelnemer een passende outfit, waaronder uiteraard de enige echte Schotse kilts! Ieder team krijgt een eigen kleur, waardoor de teams direct op scherp gezet worden. Op een passende locatie naar keuze gaan jullie de traditionele Schotse Highland Games spelen. Denk hierbij aan onderdelen als kogelstoten, paalwerpen, slalommen met balken, steenwerpen, touwtrekken, hamerwerpen, boogschieten, tonnen rollen en nog veel meer. Hilariteit alom wanneer collega's gehuld in geruite rokken over het veld rennen. Het programma kan eventueel uitgebreid worden met live doedelzakmuziek, een complete Pipe & Drums Band of een Whisky proeverij na afloop.

Competitie, samenwerking en fun

De Games zijn zo opgezet dat iedereen kan winnen. Wie van jullie team kan het beste schieten? Wie is het snelst met de Caber Wave? Wie kan het verst werpen? Het team dat zijn krachten het beste kan verdelen en de juiste mensen op de juiste onderdelen weet in te zetten, maakt de grootste kans om de titel in de wacht te slepen. Het competitie-element maakt deze teambuilding extra spannend en uitdagend. Onze enthousiaste instructeurs zorgen er op hun eigen humoristische wijze voor dat alles in goede banen geleid wordt.

Mogelijk op iedere locatie

The Highland Games kunnen door ons op iedere gewenste locatie worden verzorgd, mits er voldoende buitenruimte aanwezig is. Bekijk ons aanbod met Inspiratie-Locaties of mail met ons voor een locatie-advies op maat. Wij kunnen het volledige programma verzorgen, eventueel inclusief vergadering, verblijf en catering.

The Highland Games voor kleine en grote groepen

The Highland Games duren ongeveer 1,5 uur en kunnen ingezet worden als teambuilding of vergaderbreak. Het programma is geschikt voor kleine en grote groepen, tot maximaal 250 personen. Bij meer dan 250 personen adviseren wij een wisselprogramma met één van onze andere activiteiten. Het programma kan ook in het Engels worden verzorgd.

Om jullie Highland Games Event helemaal af te maken

The Highland Games kunnen ingezet worden als inspirerende vergaderbreak, als teambuilding, event of bedrijfsuitje. Het programma kan desgewenst uitgebreid worden met de volgende opties:

Doedelzakspeler

Een optreden van de bekendste doedelzakspeler van Nederland, voorafgaand en tijdens je Highland Game event maakt jouw Highland Game programma compleet.

Pipe & Drums Band

Ter introductie van je Highland Game Event, is er de mogelijkheid een traditionele Pipe en Drums band in te huren. Deze speelt gedurende de introductie van het evenement en begeleidt de teams naar het eerste onderdeel. De muziek zet letterlijk de toon van de dag en laat jouw groep ontspannen aan het programma beginnen.

Single Malt Scotch Whisky

Een officiële Single Malt Scotch Whisky fles vormt een origineel aandenken aan je onvergetelijk Highland Game programma.

Schotse Kilts

Wil je je gehele team een originele Schotse kilt aantrekken? Wij kunnen traditionele Schotse kilts verzorgen voor het gehele team tijdens jullie Highland Games.

Whiskyproeverij als afsluiting van de Highland Games

Wanneer je het Highland Game programma op typisch Schotse wijze wenst uit te breiden, kun je na afloop met jouw groep deelnemen aan een whiskyproeverij.  Een leuke afsluiting van de Highland Games, proost!

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

10

Wat hebben wij gelachen! Geweldig programma, leuk opgezet met diverse spellen waar iedereen aan mee kon doen. Volgens velen het leukste teamuitje in jaren.

RDD
10

Uiteindelijk gekozen voor de Highland Games en daar hebben we geen spijt van gehad. Goed georganiseerd, de locatie heeft ook zeker bijgedragen aan het succes. Bedankt BuitenBusiness!

Euretco

Vereisten voor de locatie

Grasveld / Gemaaid weiland

Omheining van het terrein is niet nodig.

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Highland Games

Al vanaf € 
35
 per persoon
10.0
Unieke combinatie van teambuilding en traditionele schotse spellen vol competitie, spanning en fun
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...