Tai Chi

Tai Chi oefeningen zijn een goed medicijn tegen stress, bevorderen de innerlijke rust en laten de energiebanen weer vrij stromen.
Buiten & Binnen
6
tot
170
personen
1 uur
8.9
uit
16
reviews
Tai Chi is een hele leuke manier om je dag mee te beginnen of om in te zetten als vergaderbreak. Ga met elkaar de stress te lijf en bevorder je innerlijke rust. Door het beoefenen van Tai Chi word je besluitvaardiger, kom je lekkerder in je vel te zitten en leer je beter omgaan met werkdruk en stress. Zeker weten dat na deze workshop de energie weer stroomt.

Foto's

Bekijk alle foto's

Tai Chi tegen stress

De letterlijke betekenis van Tai Chi, dat voluit Tai Chi Chuan genoemd wordt, is: ultieme of de kosmos (tai chi) en boksen of vechtsport (Chuan). Het is dan ook geen verrassing dat deze bewegingskunst haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. De bewegingen zijn vloeiend, langzaam en soepel. Tai Chi gaat om lichaamsbewustzijn, energiestromen en ontspanning. Deze bewegingskunst is een goede remedie tegen stress, bevordert de innerlijke rust en zorgt ervoor dat de energie (weer) door je lichaam zal stromen.

Zakelijke Tai Chi

De Tai Chi die aangeboden wordt door BuitenEvents is speciaal voor de zakelijke markt samengesteld. Deze activiteit is uitermate geschikt als ontspannende onderbreking van je vergadering of als evenwichtig begin van de dag. De ervaring leert dat zelfs de collega met de meeste weerstand jegens Tai Chi zal merken dat deze bewegingskunst daadwerkelijk rust brengt en mensen met elkaar verenigt. Natuurlijk kan een vleugje humor en veel dynamische interactie niet ontbreken tijdens het beoefenen van Tai Chi.

Wat ga je doen?

Alvorens er gestart gaat worden met de workshop Tai Chi, wordt er eerst een warming up gedaan. Vervolgens worden de basisprincipes van de Tai Chi besproken en in praktijk gebracht. Er zullen verschillende Tai Chi vormen beoefend worden die gemakkelijk aan te leren zijn. Het uiteindelijke doel van deze activiteit is het in balans brengen van lichaam en geest en het bevorderen van het energielevel. Zo kun je de meeting vol energie vervolgen of in gaan! Maar, voordat het zo ver is worden er eerst nog een aantal krachtige ademhalingsoefeningen gedaan ter afsluiting van deze intrigerende activiteit.

Waar kan de Tai Chi plaatsvinden?

De activiteit Tai Chi kan op elke gewenste locatie plaatsvinden, zowel buiten als binnen. De workshop duurt ongeveer 1 uur.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De activiteit Tai Chi valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Waarom Tai Chi via BuitenEvents?

Geschikt voor bedrijven

Onze workshop Tai Chi is samengesteld voor de zakelijke markt en geschikt als (onderdeel van) een teamuitje, heisessie, vergaderbreak, bedrijfsuitje of teamevent.

Mogelijk op iedere locatie

BuitenEvents kan een workshop Tai Chi op iedere locatie in Nederland verzorgen. Van Amsterdam tot Arnhem, van Groningen tot Maastricht: wij komen graag naar jullie toe.

Professionele begeleiding

Onze workshop Tai Chi wordt begeleid door een ervaren TaiChi professional die gespecialiseerd is in het begeleiden van Tai Chi workshops voor zakelijke teams.

Niet zweverig

De inhoud van de workshop is afgestemd op zakelijke teams en is zo samengesteld dat iedereen mee kan doen. De workshop is niet zweverig, is down to earth en is vooral heel erg leuk om te doen!

Workshop Tai Chi inclusief locatie en catering

BuitenEvents kan naast de workshop Tai Chi ook de catering en het verblijf regelen. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 unieke locaties in Nederland waar een workshop Tai Chi uitstekend tot zijn recht zal komen. Bel ons op 0575-743 220 en ontvang vandaag nog een voorstel op maat in je mailbox.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

10

TaiChi was een fantastische ervaring. Een compleet programma in 50 min echt knap! Heerlijk begin van de dag.

Servier
9

Was een leuke. interessante workshop.

Acta Marine
10

Het was een geweldige ervaring! Zeer kundige en bevlogen trainer, die zelfs onze meest sceptische artsen en wetenschappers in beweging heeft gekregen. Heel erg leuk. We komen zeker bij jullie terug!

Biotechbedrijf
10

Het was een zeer geslaagde workshop. De trainer legde heel rustig uit wat de bedoeling was en deed het langzaam en goed voor. Iedereen heeft de workshop als zeer leuk en leerzaam ervaren.

De Connectie
7

De twee trainers van Buitenbusiness hebben ons zeer professioneel Tai Chi en Haka laten ervaren op het strand in Scheveningen. Twee workshops die qua energie ver uit elkaar liggen maar toch een connectie hebben. De medewerkers waren na afloop enthousiast over de workshops.

Ministerie van Binnenlandse Zaken
8

Fijne workshop. Kon vanwege het weer helaas niet buiten plaats vinden. De instructeur was ergplezierig in de uitleg.

Evides Waterbedrijf
9.5

Het was zeker een geslaagde workshop. De mensen vonden het erg leuk en waren helemaal relaxed daarna.

PPeople
10

Nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige dag. Iedereen heeft echt genoten van de verschillende activiteiten. De tai-chi was echt de perfecte manier om de dag te beginnen en iedereen weer even uit zijn comfort zone te krijgen. En het spiegelen met honden was echt een geweldige afsluiting (natuurlijk ook door de goede coaches ;).

De Nederlandsche Bank
9.5

Tai Chi is super goed ervaren! De leraar was zeer ervaren en gemotiveerd en de leerlingen deden aandachtig mee! Het werd als heel intensief ervaren en ook achteraf voelden de meeste wel hun spieren. Maar ook ontspannen! Dat is natuurlijk ook de bedoeling! Bedankt daarvoor!

Gemeente Lisse
9

De workshop is door alle aanwezigen als bijzonder prettig ervaren. Het zal niet meevallen om voor een volgende keer een onderwerp te vinden die de workshop van 5 november kan evenaren. De locatie (De Arendshoeve) is ook bijzonder prettig.

Ondernemingsraad MC Haaglanden
9

De activiteit was goed uitgevoerd door de begeleider, die 5 minuten van te voren te horen kreeg dat hij de workshop in het Engels moest geven. Collega’s waren achteraf zeer enthousiast over Tai Chi en vonden de workshop erg leerzaam, maar ook zeer ontspannend.

General Electric
9

We hebben de Tai Chi workshop vroeg in de ochtend gedaan. Dit was echt een positief en ontspannen begin van de 2e dag. Een echte aanrader om eens anders dan normaal als team de dag te beginnen.

Enexis
8

voor de meesten onder ons een beetje wennen, wel als erg leuk ervaren en best lastig voor zo'n eerste keer.

Hallux podotherapie
8

Prima. Inspirerende sessie, de meneer die het deed was erg goed.

Unilever
9

Thai chi was prima geregeld. De locatie was zo rustgevend met de vele vogels op de achtergrond dat onze leraar er geen boxen hoefde te plaatsen voor een rustgevend muziekje. In het begin was het even onwennig maar als snel stonden we als een grote zwerm collegae de oefeningen uit te voeren.

Hulphond Nederland
8

Goed. De workshop was zowel inspannend als ontspannend; conform omschrijving. We hebben door het goede weer buiten de workshop kunnen volgen; fijn dat die mogelijkheid er was bij uw locatie

Ministerie van lenM

Vereisten voor de locatie

Grasveld / Gemaaid weiland / Verhard terrein

Mogelijk op iedere buitenlocatie

Zowel buiten als binnen mogelijk, ruimte afhankelijk van het aantal personen.

Tai Chi

Al vanaf € 
14
 per persoon
8.9
Tai Chi oefeningen zijn een goed medicijn tegen stress, bevorderen de innerlijke rust en laten de energiebanen weer vrij stromen.
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...