Haka workshop

Bundel energie en focus in jullie eigen team-Haka
Buiten & Binnen
5
tot
200
personen
1 uur
8.3
uit
20
reviews
Haka is misschien wel de stoerste dans ter wereld. Denk maar aan het rugbyteam uit Nieuw-Zeeland die voor elke wedstrijd een haka uitvoert. Tijdens deze teambuilding workshop ervaar je hoe krachtig deze ceremoniële dans van de Maori is. Door jullie aanwezige krachten te bundelen, komt er een ongekende energie vrij die je óók kunt gebruiken om jullie bedrijfsdoelen te behalen.

Foto's

Bekijk alle foto's

Haka workshop als teambuilding

Een Haka workshop is de meest krachtige teambuilding van dit moment. Iedereen individueel leert in zeer korte tijd hoe te denken, handelen en slagen als een hecht team. Door de aanwezige focus en kracht te bundelen, zal een ongekende energie vrijkomen. Ontdek hoe je jullie teamenergie kunt gebruiken om bedrijfsdoelen te behalen.

Betekenis van Haka

De letterlijke vertaling van Haka is dans. De bijzondere dans wordt met name beoefend door de Maori die in Nieuw-Zeeland wonen. De Haka is niet alleen een uiting van fysieke kracht, het is ook een uiting van innerlijke kracht. Met je stem en je lichaam vorm je een krachtige uiting. Je kunt zowel individueel als met een groep een duidelijke uiting neerzetten.

Haka in verschillende vormen

Je kunt de Haka in verschillende vormen uitvoeren. Je hebt meer traditionele Haka, maar er worden hedendaags ook veel nieuwe vormen van Haka ontwikkeld. De meest bekende Haka is waarschijnlijk die van het rugbyteam van Nieuw-Zeeland, die de All-Blacks worden genoemd. Zij stralen dapperheid en kracht uit met hun Haka, welke als middel dienen om de tegenstander af te schrikken en te intimideren.

Wie wil jij intimideren?

BuitenEvents biedt deze krachtige en intense Haka aan voor de zakelijke markt. Deze Haka is gemakkelijk aan te leren en draait vooral om de gezamenlijke energie die jullie met de groep op weten te wekken. De kern van deze Haka is om een sterk en efficiënt team te tonen. Gaan jullie elkaar intimideren of gaan jullie als groep proberen externe partijen te intimideren?

Input voor de Haka

Wat zijn jullie voor bedrijf, wat willen jullie als bedrijf uitstralen en wat zijn jullie doelen voor de komende periode? De antwoorden op deze vragen zijn thema’s die in de Haka verwerkt zouden kunnen worden. Persoonlijke teksten en bijpassende bewegingen maken jullie Haka uniek. Bedrijfsdoelen worden daarmee op een bijzondere wijze weergeven.

Waar kan de Haka workshop plaatsvinden?

De Haka workshop kan op elke gewenste locatie plaatsvinden, zowel buiten als binnen. De workshop duurt ongeveer 1 uur.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De Haka workshop valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

9

Wij hebben een geweldige haka-workshop gehad, lekker buiten in het park, waarbij de energie (en de teamspirit!) ging stromen!

De Singel
9

Wij hebben een geweldige haka-workshop gehad, lekker buiten in het park, waarbij de energie (en de teamspirit!) ging stromen!

De Singel
9

Een prachtige teambuildingsactiviteit. Mooie opstart van de dag, met de nodige humor onder leiding van een zeer enthousiaste Pieter. Prachtig om ook wat andere kanten van je collega's te zien. Zeker een aanrader!

Donker Groep
8.5

De omslag maken van wetenschappelijk en geld georiënteerd naar de verbinding met de natuur en Moeder Aarde via de Haka was voor veel mensen heel moeilijk. Het duurde best lang voordat zij de boodschap snapte. Jullie docent was uitstekend maar had zijn handen vol aan deze groep. Hij heeft het heel goed gedaan en wij hebben genoten. De zelf verzonnen Haka wordt nog steeds binnenshuis gebruikt en we gaan het zeker bijhouden!

TNO
9

De haka workshop was een geweldig leuk intermezzo tijdens onze werksessie over datamanagement. Complimenten voor Pieter, die ons dingen liet doen die we nooit hadden verwacht!

Waterschap Rivierenland
9

Een ontzettend leuke workshop! Je kreeg ook extra informatie over de Maori wat het nog leuker maakte, wij vonden het top!

Centric
10

De Haka vond iedereen fantastisch; vooral het moment dat we zelf een eigen haka mochten bedenken. Pieter verzorgde de workshop onwijs goed. Heel interessant om ook de geschiedenis en leefwijze van de Maori te leren kennen. Iedereen vond het onvergetelijke activiteit!

De B.
8

De HAKA workshop was door middel van de achtergrondverhalen en de motivatie van de trainer een zeer inspirerende training die door alle deelnemers enthousiast is ontvangen. Samen de spirit ontdekken en uitoefenen brengt vernieuwende teamenergie.

VDG
8

We hebben hele leuke workshop gehad. De instructeur wist precies hoe hij het moest aanpakken om iedereen mee te krijgen. Aan het eind van de workshop hadden de drie groepen elk hun eigen haka gemaakt, die ze met veel passie uitvoerden. Elke groep had goed nagedacht over welke boodschap ze wilden overbrengen met hun haka: een genot om te zien!

Parkstad Inspecties
9

Wij hebben een erg inspirerende Haka workshop gedaan. De workshop werd gegeven door een gepassioneerde trainer en was een leuke mix van actief bezig zijn en achtergrondinformatie. Vol energie konden we weer verder met onze teamdag, heel geslaagd!

Huisartsencentrum Velserbroek
9

Super enthousiaste trainer met een interessant achtergrond verhaal over de HAKA. De energie was voelbaar na het uitvoeren van deze workshop, iedereen uit zijn comfort zone maar iedereen deed enthousiast mee. Een groot succes op onze jaarlijkse Management dag, waar men het nu nog over heeft!

Cementbouw BV
10

Het was echt weer top. Onder leiding van de instructeur hebben we massaal de HAKA gedanst. Het was erg leuk en een passende afsluiting van onze leiderschapstraining. Dank jullie wel voor de bemiddeling en alle credits voor de instructeur en zijn team.

Transavia
8

Leuke ervaring, enthousiaste trainer. Het gaf goede energie!

Europees Instituut de Baak
8

Kracht, plezier, ontspanning en verbinding komen samen: Haka! Met alle teamleiders van Countus de Ka Mate uitgevoerd en onze eigen Haka gemaakt onder de inspirerende leiding van Pieter.

Countus
7

De twee trainers van Buitenbusiness hebben ons zeer professioneel Tai Chi en Haka laten ervaren op het strand in Scheveningen. Twee workshops die qua energie ver uit elkaar liggen maar toch een connectie hebben. De medewerkers waren na afloop enthousiast over de workshops.

Ministerie van BInnenlandse Zaken
3

Activiteit te duur. Te weinig begeleiding.

Tech Data
8.5

De HAKA op Papendal is goed verlopen. De gasten waren tevreden. Bedankt voor de samenwerking.

WOP
7

Prima workshop. Top: leuk onderwerp + actief Tip: verhaal zou wat meer kop + staart mogen hebben

Huisartsenposten Oost-Brabant
10

De Haka workshop zindert nog na in ons team, wat een beleving! Het heeft ons meer dan ooit samengebracht, wat een inspiratie, kracht en teamenergie! Dankjulliewel!

RDD
10

Wij hebben gisteren een Haka workshop gedaan. Hoewel ik hier zelf niet aan heb deelgenomen, heb ik van iedereen positieve reacties gekregen. Iedereen vond het geweldig om te doen en ook leuk om de soms ongemakkelijke gezichten van anderen te zien. Het was dus heel erg geslaagd!

DSW
6

Niet heel tevreden als begeleider van de dag; gelukkig de klant die de workshop onderging wel. Wat (wel) leuk was is dat het team in 2 groepjes werd verdeeld en een eigen Hakka moesten maken en uitvoeren; dat was erg leuk. Eerder een Hakka workshop gedaan met een andere persoon; dit was veel sterker: echte Hakka persoonlijkheid; krachtig, duidelijk, goede opbouw workshop en verhaal; mensen goed meenemend in het opbouwen van de Hakka.

TWST / BAAK Blankenburgverbinding

Vereisten voor de locatie

Mogelijk op iedere buitenlocatie

Haka workshop

Al vanaf € 
16
 per persoon
8.3
Bundel energie en focus in jullie eigen team-Haka
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...