Freerunning voor bedrijven

Urban sport voor jullie team, nieuw in Nederland!
Buiten
2
tot
75
personen
1,5
10.0
uit
1
reviews
Freerunning voor bedrijven, een unieke urban sport workshop. Kies jij voor free running, BMX of streetdance? Laat je verrassen en ontdek nieuwe kwaliteiten in jouw team.

Foto's

Bekijk alle foto's

Freerunning voor bedrijven

Nieuw in Nederland: Freerunning voor bedrijven! Je hebt ze vast wel eens gezien: stoere jongens met grote, gescheurde broeken die over gebouwen springen of met een skateboard van trapleuningen afsuizen. Hoe leuk is het om dit met jullie team te gaan doen? Speciaal voor BuitenEvents is een uniek programma ontwikkeld waarbij je gaat kennismaken met freerunning en andere onderdelen van urban sport.

Urban Sport

Freerunning is een "urban sport". Maar wat is urban sport eigenlijk? Urban sport is een verzamelnaam voor creatieve sport- en beweegactiviteiten waarbij je je vaardigheden laat zien in een bebouwde omgeving. Denk aan het springen van gebouw tot gebouw (freerunning). Of het uitvoeren van trucs met een skateboard, fiets of step. Ook streetdance is een urban sport. In deze clinic mag je zelf kiezen welk onderdeel je het meest aanspreekt en kun je alle urban sports uitproberen.

Freerunning, skaten, BMX of streetdance?

Freerunning is een stoere activiteit waar wel enige lef voor nodig is. We beginnen heel laagdrempelig en bouwen het programma langzaam op. Vind je freerunning toch te spannend, dan kun je ook kiezen voor een andere urban sport zoals een BMX-fiets, step of skateboard. Is dansen helemaal jouw ding, kies dan voor streetdance. We nemen alle benodigde materialen mee en het programma is zo opgebouwd dat alle deelnemers ter plaatse een sport kunnen kiezen. Het is ook mogelijk om meerdere sporten uit te proberen.

Haal het beste in jouw team naar boven

Deze vergaderbreak is niet alleen vernieuwend en superleuk om te doen, maar haalt ook het beste in jouw team naar boven. Alle deelnemers gaan op hun eigen manier grenzen verleggen en zullen verrast worden door hun eigen mogelijkheden. Er wordt een nieuwe mindset gecreëerd met als resultaat een fysiek en mentaal weerbaar, sterk en daadkrachtig team.

Urban mindset en effectief leidinggeven

De topsporters en coaches die deze clinic verzorgen, bieden een hele nieuwe kijk op effectief leidinggeven. In dit programma geen ingewikkelde modellen of theorieën, maar een unieke leerervaring. Zie het als het openen van een slot. Met de juiste sleutel open je een deur in no time en eenmaal geopend is er geen weg meer terug. Met de verkeerde sleutel proberen een deur te openen kost onnodig veel tijd, energie en levert niets op behalve frustratie. De clinic biedt een sleutel naar krachtig leiderschap met een blijvend resultaat op de werkvloer.

Freerunning door echte professionals

Het programma wordt verzorgd door een team echte professionals op het gebied van freerunning en Urban sports. Ze hebben meegedraaid in de absolute wereldtop freerunning (brons op World Cup Japan en dubbelkong Madrid). Beiden werken nu als coach voor o.a. bedrijventeams, waarin ze gepassioneerde, competente en ervaren begeleiding bieden in combinatie met sterke voorbeelden die de sport vooruit bewegen. "Iedereen is succesvol totdat je beslist het niet meer te zijn.

Waar kan Freerunning plaatsvinden?

Het programma Freerunning kan op iedere inspiratie-locatie worden verzorgd. Er hoeft niet direct bebouwing aanwezig te zijn en alle benodigde materialen worden door ons meegenomen. Het programma kan ingezet worden als vergaderbreak, teambuildingactiviteit of bijvoorbeeld als afsluiting van een intensieve vergaderdag. Wij adviseren graag en gratis over de mooiste locaties voor het programma Freerunning bij jullie in de buurt. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Veiligheid voorop

Tijdens de workshop worden jullie uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Het vermogen om je aan te passen bepaalt uiteindelijk de beleving, je gaat dingen doen die je misschien nooit hebt gedurfd. Wij begeleiden jullie zorgvuldig op deze ontdekkingsreis en zorgen voor goede materialen en het waarborgen van de veiligheid.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

10

Fantastisch! Een superleuke ervaring waarbij we onverwachte talenten hebben ontdekt.

RDD

Vereisten voor de locatie

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Buiten- of binnenruimte benodigd van minimaal 15 bij 15 meter

Mogelijk op iedere buitenlocatie

Omheining van het terrein is niet nodig.

Freerunning voor bedrijven

Al vanaf € 
56
 per persoon
10.0
Urban sport voor jullie team, nieuw in Nederland!
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...