Lasergamen met je team

Samenwerken en communicatie in een bloedspannend spel
Buiten
6
tot
100
personen
1.5 uur
uit
reviews
Voel de spanning, beleef de sensatie, hoor geluiden, verstop je en verover de vlag van de vijand. Verras je tegenstander en bevrijd de gijzelaar. Schakel samen met je team het andere team uit en pak die overwinning. Beleef deze unieke outdoor laser game, met de nieuwste outdoor lasergame wapens. Samenwerken en geluidloze communicatie brengt jullie samen naar de overwinning in dit spannende spel. Mogelijk op iedere locatie met voldoende ruimte en verstop mogelijkheden.

Foto's

Bekijk alle foto's

1659815999544x724776022027032700

Outdoor Laser Game

Een spannende beleving voor ieder team, deze unieke outdoor Laser Game. Het is een game met een hoog adrenaline gehalte. Het spel wordt gespeeld met de nieuwste laserguns en is voor iedereen op zijn of haar eigen niveau te spelen. De deelnemers hoeven geen belemmerende kleding aan of speciale maskers op, een bush hat en een modern laserwapen is alles wat er nodig is, naast je strategisch inzicht, tactisch plan en lef! Het programma is afgestemd op zakelijke teams en kan op iedere locatie worden verzorgd, zowel binnen als buiten, zolang er voldoende ruimte is en er voldoende verstopmogelijkheden zijn. Lasergamen met je collega's, ga jij met jouw team voor de eeuwige roem?

Lasergamen met je collega's

Deze unieke laser game is speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Een uniek event dat voor iedereen geschikt is om te spelen. Sportief of minder sportief, jong of oud, iedereen kan op zijn/haar eigen manier het lasergamen beleven. Gegarandeerd geen blauwe plekken of pijn, geen belemmerende kleding, alleen maar fun bij deze professioneel opgezette lasergame. Er kan niet vals gespeeld worden, zodat het beste team de winnaar zal zijn.

Nieuwste techniek

Outdoor lasergame maakt gebruik van een nieuwe infraroodtechnologie die volledig onschadelijk is voor de ogen en waardoor het niet meer nodig is om in het donker te moeten lasergamen. De lasergame geweren werken gewoon bij daglicht en hebben een bereik van 200 meter! Niet te vergelijken met de wapens die u bij andere aanbieders kunt huren. Het is nu ook niet meer nodig om in een kleine indoor laserruimte te spelen maar je kunt net als bij paintball lekker buiten in een echte realistische natuurlijke omgeving spelen. Tijdens het outdoor laser gamen worden verschillende spellen en missies gespeeld met meerdere teams.

Lasergame met professionele laserguns

Onze 'geweren' zijn de meest geavanceerde en professionele laser guns die er op dit moment zijn. De professionele laserwapens schieten 200 meter loepzuiver (mede door de 30 mm red dot scoop) en wegen 3 kilo per stuk. Door de infrarood technologie hoeft het niet donker te zijn om te kunnen schieten. De laser gun geeft geluid en licht signalen, zo hoor je en zie je of je iemand geraakt hebt of dat iemand jou raakt. Op de display van de laser gun zie je hoeveel levens je nog hebt en hoeveel munitie (die is trouwens onbeperkt). Tevens krijgt iedere deelnemer een bush hat op met meerdere sensoren. Wanneer je wordt geraakt door een laserstraal, kleuren vervolgens de sensoren op je bush hat.

Hoe ziet het programma er uit?

De groep wordt opgewacht door de instructeur die iedereen welkom zal heten en vervolgens uitleg zal geven over het programma en de geavanceerde laser wapens. Vervolgens krijgt iedereen zijn wapen en bush hat met sensoren op. Het programma bestaat uit verschillende spelonderdelen, welke zijn afgestemd op zakelijke groepen. Er wordt in teams gespeeld en tijdens het lasergamen kunnen er verschillende spelrondes plaats vinden. We willen niet teveel verklappen, maar hieronder alvast enkele voorbeelden van spelonderdelen:

Capture the flag: Twee teams strijden om elkaars vlag en moeten deze ergens naar toe brengen. Wie wint deze aanval en verdedigingen missie?

Hostage: Bevrijd de gijzelaar die gevangen is genomen door het andere team.

Centreflag: 1 vlag: wie pakt hem en scoort voor zijn team?

Team death match: Schakel het andere team uit! Zijn al je teamleden uitgeschakeld? Game over...

Afgestemd op de zakelijke markt

De inhoud van ons programma outdoor lasergamen is ontwikkeld voor en afgestemd op zakelijke groepen. Zoek je een originele teambuildingactiviteit of actieve vergaderbreak, denk dan eens aan het outdoor lasergamen. De activiteit wordt begeleid door een professionele instructeur(s) die zijn voorzien van alle benodigde vergunningen. Het programma duurt ca. 1,5 uur, maar kan naar wens uitgebreid of ingekort worden.

Mogelijk op vele locaties

Het lasergamen kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en kan op iedere gewenste locatie worden verzorgd, zolang er voldoende ruimte aanwezig is en er genoeg verstop- en schuil mogelijkheden aanwezig zijn. Hoe meer verstopplekken en schuilmogelijkheden, des te uitdagender en spannender wordt het lasergamen. Wij komen met de mobiele unit en onze instructeurs naar de locatie toe. Een bos is altijd leuk, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een gecombineerde binnen-buiten lasergame te verzorgen.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

No items found.

Vereisten voor de locatie

No items found.

Lasergamen met je team

Al vanaf € 
25
 per persoon
Samenwerken en communicatie in een bloedspannend spel
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...