Virtual Reality

Virtual Reality Workshop, teambuilding VR
Binnen
2
tot
90
personen
1,5 uur
8.8
uit
4
reviews
Verplaatst jezelf naar een unieke Virtual Reality wereld, tijdens deze Virtual Reality sessie. Het voelt alsof je daadwerkelijk in de door jouw gekozen digitale virtuele omgeving bevind, dankzij de bewegingssensoren en het beeldvullende gezichtsveld. Je kunt rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met wat er zich in de virtuele wereld gebeurt. Ontdek eigenschappen en karaktertrekken van je collega's die je op kantoor nog niet had opgemerkt en dat op een humoristische en informele manier. Samenwerken en communicatie zijn van groot belang tijdens deze spannende en intrigerende workshop!

Foto's

Bekijk alle foto's

Virtual Reality sessie

Ben je opzoek naar een activiteit waarbij de adrenaline je hart sneller laat kloppen? Dan is deze Virtual Reality sessie echt iets voor jouw! Jullie worden op een spannende en vernieuwende manier uitgedaagd. Een intensieve en onvergetelijke ervaring met spannende spellen, waar jullie nog lang over zullen napraten.

Verplaatst jezelf naar een andere (virtuele) wereld

Deze Virtual Reality workshop is ontwikkeld voor de zakelijke markt. Jullie zullen je in een andere wereld wanen. Door de bewegings-sensors en het beeldvullende gezichtsveld voelt het alsof je je in een virtuele wereld bevindt. Zo kan je rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met wat er zich in de virtuele omgeving bevindt. Je kan deze sessie zelf invullen door het grote aanbod van thema's en spellen wat voorradig is. Alle Virtual Reality ervaringen hebben één ding gemeen: het zijn onvergetelijke momenten waarin je jezelf en je team op een nieuwe manier leert kennen.

Uitdagende teambuildingactiviteit

De workshop Virtual Reality is uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit. In een spannend spel ontdek je elkaars krachten en leiderschapsstijlen. Een deelnemer krijgt de VR-bril op en zit gevangen in een kamer met een tikkende tijdbom. Je ziet de bom voor je, maar je hebt geen idee hoe deze ontmanteld moet worden. De rest van het team (zonder de VR-bril) heeft talloze handleidingen over hoe de bom ontmanteld moet worden, maar zij kunnen de bom niet zien.... De adrenaline begint te stromen! Door samenwerking en een goede onderlinge communicatie met je team is het mogelijk om de juiste handleiding te vinden en de bom samen te ontmantelen.

Spannend competitie element

De Virtual Reality sessie kan ook in verschillende teams uitgevoerd worden, waardoor er een leuk competitie element ontstaat. Welk team ontmantelt de bom het snelst? Op het grote scherm kan je met het andere team meekijken. Dit zorgt niet alleen voor humoristische momenten, maar biedt ook inzichten in de wijze waarop je collega's onderling communiceren en samenwerken in een virtuele stress situatie.

Variëteit aan virtuele spellen

Er zijn nog vele andere Virtual Reality ervaringen mogelijk. Er zijn tientallen keuzemogelijkheden. Ga de uitdaging aan op grote hoogte: je staat in een lift, 80 verdiepingen hoog. Met knikkende knieën en zwetende handpalmen heb je de keuze: loop je over de plank of bevries je? Of laat je creativiteit er op los en teken in 3D. De kamer is je doek en de mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. Strijd in teams tegen elkaar door te raden wat je teamgenoot uitbeeld. De mogelijkheden zijn ontelbaar!

Mogelijk op iedere locatie

De workshop Virtual Reality kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. De activiteit wordt begeleid door een professionele instructeurs die zijn voorzien van alle benodigde vergunningen. Het programma duurt ca. 2 uur.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

9.5

Ontzettend leuke activiteit, we hebben enorm gelachen met het vliegen, boksen, over een plank lopen en nog veel meer. Je zou denken dat je het zo doet, maar je hoofd en lichaam werken totaal niet mee! Bijzonder en leuk om het mee te maken. Begeleiders zijn erg vriendelijk en toegankelijk, het zijn echte kenners. Eén klein minpuntje, we gingen niet meer in groepen uiteen, terwijl we dit graag wilden i.v.m. samenwerking met de verschillende teams van onze afdeling. We mochten willekeurig een game kiezen, dit maakte dat heel veel collega's afhaakte en we daardoor ook eerder stopten.

Inspectie Leefomgeving en Transport
9

Echt een super leuke ervaring. Ondanks dat je weet en ziet dat eea niet echt is, voelt het wel heel echt aan. Omdat er een scherm bij zit kunnen de mensen die geen bril op hebben meekijken. Dat maakt het extra leuk. We hebben heel hard gelachen. Wij waren met 8 mensen en hadden 2 brillen, 2 begeleiders. Dat is niet standaard vlg mij maar wel nodig. De groepsactiviteit erna bom ontmantelen (soort experience room) was ook erg leuk.

PGGM
8.5

Leuke teamactiviteit ook als er een activiteit door slecht weer buiten niet door kan gaan!

IVO Rechtspraak
8

Prachtige ervaring. Maar 2 brillen op 20 man is best weinig en je moet lang wachten wat overigens niet verveelde, maar toch zou het beter zijn om 4 brillen te doen en dat was te regelen geweest op onze locatie.

VLC Hoevelaken

Vereisten voor de locatie

Binnenruimte met WiFi.

Buiten- of binnenruimte benodigd van minimaal 15 bij 15 meter

Virtual Reality

Al vanaf € 
46
 per persoon
8.8
Virtual Reality Workshop, teambuilding VR
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...