Mentale Kracht Workshop

Mentale kracht, de belangrijkste vaardigheid in zakelijke teams
Buiten & Binnen
2
tot
200
personen
1,5 uur
8.8
uit
7
reviews
Je eigen mentale kracht bepaalt hoe je omgaat met veranderingen, stress, en tegenslagen. Het bepaalt ook hoe je omgaat met collega's en of jullie samen de juiste focus hebben en doelstellingen kunnen behalen. In deze workshop leer je in korte tijd hoe je je mentale kracht kunt ontwikkelen en in kunt zetten op de werkvloer, waardoor de onderlinge samenwerking en prestaties zullen verbeteren. Van stress naar succes in anderhalf uur!

Foto's

Bekijk alle foto's

Mentale kracht workshop

Mentale kracht is de belangrijkste vaardigheid voor mensen binnen zakelijke teams. Het bepaalt hoe er omgegaan wordt met veranderingen, stress en tegenslagen op de werkvloer. Het helpt ook om de juiste focus te houden en doelen te behalen. Iedereen kan zijn eigen mentale kracht leren ontwikkelen, zodat deze op de werkvloer ingezet kan worden. Tijdens deze unieke vergaderbreak leer je door middel van oefeningen en ademhaling hoe je je eigen mindset kunt beïnvloeden. Door eenvoudigweg anders te ademen, creëer je de juiste focus wordt je mentaal sterker, waardoor ook de samenwerking en prestatie binnen jullie team zal verbeteren.

Een mentaal sterk team

Teamleden die mentaal sterk zijn ervaren minder stress en kunnen beter omgaan met veranderingen en onverwachte tegenslagen. Mentale kracht kun je trainen, de juiste mindset zal bepalen of je je doelen zult behalen. Deze unieke vergaderbreak zal een verandering op de werkvloer teweeg brengen. Denk hierbij aan meer werkplezier en bevlogenheid, meer focus en zelfvertrouwen en een betere samenwerking waardoor er uiteindelijk ook minder uitval door stress zal zijn.

De juiste focus

Focussen lijkt niet meer vanzelf sprekend in een tijd waarin we blootstaan aan vele externe prikkels zoals social media, telefoon, mail en nog veel meer. Wie goed wil presteren moet z’n aandacht erbij houden. Dat klinkt eenvoudig, maar we laten ons steeds gemakkelijker afleiden van de taken waar we mee bezig zijn om ons doel te behalen. Bewezen is dat mensen beter presteren wanneer ze goed kunnen focussen. Aandacht, concentratie en focus zijn in deze tijd voor veel mensen geen vanzelfsprekende vaardigheden, maar vaker valkuilen. In deze Mentale Kracht Break is focus een belangrijk onderdeel.

Van stress naar succes

Door op een bepaalde manier te ademen kun je je brein beïnvloeden en daarmee je aandacht en stressniveau controleren. Van stress naar succes in anderhalf uur, deze workshop laat zien dat het kan. Je krijgt de beschikking over simpele oefeningen die je helpen om mentaal sterker te worden. De oefeningen zijn afwisselend actief en passief en worden ook gebruikt bij topsporters om hun mentale kracht te versterken. Het heeft al vele nationale teams, topsporters en olympische sporters geholpen om hun doelen te behalen. De methode is inmiddels bewezen in de sport, maar is ook uitermate geschikt om mensen uit het bedrijfsleven te leren hoe zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Waar kan het programma bij helpen?

Voor leidinggevenden kan de Mentale Kracht Workshop behulpzaam zijn om medewerkers te bereiken, te motiveren, aan te sturen en het stressniveau te verlagen. Voor onderlinge teamleden helpt het programma om individueel het stressniveau te verlagen en de prestaties te verhogen. Bij het team als geheel kan het zorgen voor een betere focus waarbij gebruik gemaakt wordt van elkaars talenten. Het programma is uitstekend in te zetten bij verandertrajecten of persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Na het volgen van de Mentale Kracht Workshop kunnen deelnemers beter omgaan met (onverwachte) veranderingen, stress-situaties (thuis en op de werkvloer) of bij het veranderen van (persoonlijke) omstandigheden op het werk.

Duurzame mentale kracht

Deze Mentale Kracht Workshop helpt direct bij het verlagen van stress en het ontwikkelen van je eigen mentale kracht. Je vergroot je mentale kracht door een andere ademhaling en nieuwe gewoontes regelmatig toe te passen. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en weet hoe daar op te reageren. Je leert om de verschillende ademhalingstechnieken in je dagelijks leven toe te passen. Het resultaat zal verbluffend zijn, zowel op persoonlijk vlak als binnen het gehele team.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

9

Bijzonder positief. Mooi aangesloten op de dynamiek van de groep, en ook een nieuwe ervaring gebracht. Zowel praktische handvatten gekregen alsook een model gekregen ter inspiratie en nieuwe inzichten.

Thales Nederland
8.5

De workshop heeft aan onze wens voldaan. Hij paste precies in ons programma. Degene, die de workshop verzorgde, had alle begrip voor wat wij hebben ervaren. Het was ook prettig deze buiten te volgen, ondanks de kou

Politie, Eenheid Oost-Brabant, District Eindhoven
7.5

We wisten als team niet goed wat te verwachten. ondanks een aantal sceptische mensen in de groep was het een leuke workshop en hebben we er toch dingen uit meegenomen.

UWV
8

We zijn zeer enthousiast over dit programma!

SNS Bank
9

Mentale Kracht was ook een goede keuze om de after lunch dip tegen te gaan. Het was niet zweverig, eerder een bewustmaking van een aantal zaken. Een van de oefeningen die draaide rond gemeenschappelijke intentie, deed zelfs de meest sceptische teamleden verstomd staan.

DELA Verzekeringen België
9.5

We zijn erg tevreden over de teambuilding! Het was erg grappig en leuk om te doen, en fijn om te zien dat iedereen zo open was. We zijn zeker wat meer naar mekaar toegegroeid door deze middag. Dus bij deze ontzettend bedankt voor de middag! Ik bewaar jullie contactgegevens, voor eventuele volgende evenementen en voor andere afdelingen binnen ons bedrijf.

Aegon
10

Het was even spannend omdat het een nieuwe activiteit van BuitenBusiness betreft. Het heeft echter onze verwachtingen overtroffen! Het was onverwacht leuk, ontspannen en met ruimte voor humor. Vol positieve energie gingen we weer terug de vergaderruimte in.

RDD

Vereisten voor de locatie

No items found.

Mentale Kracht Workshop

Al vanaf € 
27
 per persoon
8.8
Mentale kracht, de belangrijkste vaardigheid in zakelijke teams
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...