Undercover

Een unieke combinatie van de programma's Undercover en Wie is de Mol
Buiten & Binnen
6
tot
250
personen
1,5 uur
10.0
uit
1
reviews
Laat je onderdompelen in de wereld van undercover agenten en laat meeslepen in dit spannende spel vol intriges, achterdocht en vertrouwen. Wie is de Undercover in jullie team? Vertrouw je op de juiste mensen? Of wordt je vertrouwen genadeloos beschaamd? Laat je verrassen door deze unieke combinatie van Undercover, Kroongetuige en Wie is de Mol.

Foto's

Bekijk alle foto's

Undercover voor zakelijke teams

Programma's als Undercover, Kroongetuige en Wie is de Mol liggen aan de basis van deze nieuwe, superspannende en verrassende teambuilding. Waarom zou je voor de tv gaan zitten als je zelf ook onderdeel kunt zijn van een spannend spel vol bedrog, misleiding, oordelen en veroordeling, wantrouwen en vertrouwen. Kruip in de huid van een undercover detective en ontdek de ware identiteit van je teamleden. Wees voorzichtig, het spel kan zo maar een onverwachte wending krijgen!

Wie is de beste Undercover?

Vijf dagen voor het evenement valt er bij alle deelnemers een envelop op de deurmat. De spanning is vanaf dat moment om te snijden want de Undercovers zijn bekend. De deelnemers worden opgedeeld in teams van zes tot negen spelers en verzamelen zich op de dag zelf op de afgesproken locatie. De teams spelen het spel tegen elkaar, maar in ieder team verschuilt zich een Undercover. Welk team speelt goed samen en ontsluiert de Undercover voordat hij de opdrachten kan saboteren? En wie is de beste Undercover?

Bloedstollend spannend

Het spel wordt gespeeld in rondes van veertig minuten. Aan het begin van een ronde ontvangen de teams een envelop met opdracht. Als de opdracht duidelijk is, mogen de teams meteen beginnen met de uitvoering. Iedere ronde kunnen er maximaal tien gouden munten verdiend worden. Lukt het jullie om samen te werken onder de druk van intriges en sabotage? Ben je op je hoede of krijgt het spel onverwachts een verkeerde wending? De Undercover kan op ieder moment toeslaan, wat dit spel bloedstollend spannend maakt.

De opdrachten

Het spel bestaat uit 4 opdrachten waarbij samenwerken noodzakelijk is:

Opdracht 1. Het vierkant

Bij het vierkantenspel krijgen de teams elk twee touwen. De coach geeft de aanwijzingen hoe de touwen neergelegd dienen te worden. De overige teamleden zijn geblinddoekt!! Is de Undercover slim genoeg om zo onopvallend mogelijk te spelen?

Opdracht 2. Seinen

De teams moeten informatie van het begin naar de eind locatie seinen. Voor iedere informatie eenheid die goed doorkomt, krijgen de teams munten. De grootste en kleinste persoon (kort en lang) geven samen in morsecode informatie door aan de midden plaats. Deze informatie wordt met behulp van vlaggen aan de eind locatie doorgeseind. Een ideale opdracht voor de Undercover om wat chaos in goedwerkende teams te scheppen.

Opdracht 3. Cijfers

Bij deze opdracht moeten er sudoku puzzels opgelost worden om zoveel mogelijk kistjes met munten open te krijgen. In de kistjes zitten verschillende hoeveelheden munten. Alleen de Undercover weet meer dan de overige teamleden...

Opdracht 4. De Waterbaan

De teams moeten met behulp van verschillende materialen een waterbaan bouwen. Welke constructie geeft het meeste water aan het einde?

Wie wint de prijzenpot?

Alle teams starten met een pot geld. Iedere goed uitgevoerde opdracht levert punten op. Hoe sneller en beter de opdracht is voltooid, des te meer geld wordt er verdiend. Opdracht die niet gewonnen worden kosten geld. Na elke opdracht ronde krijgen de deelnemers de gelegenheid om geld in te zetten en daarmee de Undercover uit het spel te stemmen. Heeft het team het goed dan wordt het geld verdubbeld, maar is het fout dan verdwijnt het geld uit de pot. Welk team beschikt aan het einde van het spel over het meeste geld, ontmaskerd de Undercover en wordt de winnaar?

Wie is de beste Undercover?

Uiteraard is het de bedoeling dat het team de Undercover persoon ontmaskerd, maar deze persoon moet als doel hebben om geheim te blijven en de opdrachten te saboteren. In het team dat uiteindelijk de minste punten verdiend heeft en daarbij de Undercover niet heeft ontmaskerd zit de beste Undercover!

Mogelijk op iedere locatie

Het programma Undercover kan door ons op iedere gewenste locatie worden verzorgd. Het programma duurt ca. 1½ tot 2 uur, afhankelijk van het aantal personen.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Goed om te weten: het programma "Undercover" valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

10

Wat een toffe activiteit. Het sloot perfect aan bij onze 2daagse met als thema teambuilding. Na inhoudelijk bezig te zijn geweest, afsluiten met een fysieke en mentale uitdaging! Bouwen op elkaar, communiceren, vertrouwen, ruimte laten voor iedereen, element van competitie, uitdagend en spannend! Heel veel gelachen. Een aanrader.

Fontys Hogescholen Venlo- International Business

Vereisten voor de locatie

No items found.

Undercover

Al vanaf € 
55
 per persoon
10.0
Een unieke combinatie van de programma's Undercover en Wie is de Mol
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren voor ons teamuitje?

Ja, dat is mogelijk. Alle activiteiten zijn naar wens te combineren. De tijdsduur kan per activiteit worden aangepast, zodat het goed past binnen de tijdsplanning van jullie teamuitje.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...