Boksclinic

Unieke boksworkshop met een koppeling naar de werkvloer
Buiten & Binnen
4
tot
250
personen
1 uur
9.0
uit
6
reviews
Een unieke boksclinic waarbij je je collega's op een andere manier leert kennen. Deze boksworkshop is samengesteld voor de zakelijke markt en is door het competitie-element bij uitstek geschikt als teambuilding, vergaderbreak of bedrijfsuitje. Wil je meer beweging in jullie team, zowel letterlijk als figuurlijk? Kies dan voor deze boksclinic! Tijdens verrassende groepsoefeningen worden groepsprocessen in beweging gezet en ontstaat er een heel andere dynamiek binnen jullie team. De individuele duels zorgen voor meer respect en begrip voor elkaar. De humorvolle en professionele begeleiding door boksers die zelf actief zijn op nationaal en internationaal niveau, zorgen voor de kers op de taart. Deze boksclinic kan op iedere gewenste locatie worden verzorgd, ook op jullie eigen bedrijf.

Foto's

Bekijk alle foto's

Boksclinic als teambuilding

Wanneer je de bokshandschoenen aantrekt komt je ware, primitieve, aard naar voren. De handelingen die je verricht zijn intuïtief. Er is geen tijd om na te denken, je handelt vanuit je gevoel. Wanneer je een duel aangaat met een ander ontstaat dan ook een bijzondere vorm van communicatie. Boksen biedt daarom niet alleen maar plezier, maar geeft ook op een mooie manier weer hoe jij contact legt, communiceert en grenzen aangeeft. Deze boksclinic is niet alleen gericht op individuele processen en duels, maar door de groepsoefeningen wordt ook de interactie binnen jullie team blootgelegd. Het competitie-element maakt deze boksclinic extra verrassend en zeer geschikt om als teambuilding in te zetten.

Workshop boksen voor zakelijke teams

De workshop start met een uitleg over de basisprincipes van het boksen. Vervolgens gaan direct de bokshandschoenen aan en is het tijd voor de groepsoefeningen en de onderlinge duels. De intuïtieve handelswijze komt naar voren omdat er spanning ontstaat door het competitie-element dat wij aan deze workshop hebben toegevoegd. Op een ontspannen en leuke manier ontstaan heldere inzichten in de manier van communiceren, het aangaan van contacten en het stellen van grenzen van jou en je team. Het is een interessante manier om je eigen gedrag en het gedrag van je collega(‘s) beter te leren begrijpen en met wederzijds respect en begrip met elkaar om te gaan.

Boksen en communicatiepatronen

Tijdens deze boks clinic worden gedrags- en communicatiepatronen zichtbaar gemaakt. Ben je bijvoorbeeld introvert of extravert? Taak- of mensgericht? Ben je een rustig persoon of ben je heel snel in je handelen? Er worden verschillende boksstijlen verkend die mooi aansluiten op persoonlijke gedragsstijlen. Bij de groepsoefeningen ontstaat wederzijds respect en begrip voor de unieke eigenschappen van ieder als individu en gezamenlijk als team. Hierdoor is deze boksclinic niet alleen superleuk om te doen, maar zorgt deze ook voor meer verbinding en verbroedering op de dagelijkse werkvloer.

Teambonding

Deze boksclinic zet jullie team in beweging. De oefeningen bieden op een ontspannen wijze inzichten in de valkuilen, kwaliteiten en dynamiek van de deelnemers als individu en de invloed hiervan op het team als geheel. De insteek van deze clinic is dat er (nog) meer wederzijds begrip en respect ontstaat tussen collega’s. Door de manier van boksen en de oefeningen te koppelen aan situaties die je tegen kunt komen op de werkvloer, ontstaat een unieke teambonding en onderlinge verbroedering.

Begeleiding door professionele boksers

Ervaring leert dat deze workshop zorgt voor veel positieve energie onder de deelnemers door de maximale interactie met de trainers. Onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast en betrokken, maar boksen zelf ook op nationaal en internationaal niveau. Kernwaarden van onze trainers zijn: respect voor de ander en voor jezelf, humor, plezier, gelijkwaardigheid en betrokkenheid. Bij grotere groepen zijn er meerdere trainers aanwezig, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.

Boksclinic mogelijk op iedere locatie

De boks clinic duurt ongeveer 1 uur en kan door ons verzorgd worden op iedere gewenste locatie, zowel binnen als buiten. Van Arnhem tot Amsterdam, van Groningen tot Maastricht, wij komen graag naar jullie toe. Het is ook mogelijk om de boksclinic op jullie eigen bedrijf te verzorgen. De workshop kan ingezet worden als vergaderbreak, teambuilding of bedrijfsuitje, eventueel in combinatie met één van onze andere activiteiten. Wij helpen graag met het vinden van een passende locatie of het samenstellen van een compleet programma, neem hiervoor contact met ons op.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

8.5

Vrijdagochtend 30 september hebben we als team SQALE met veertien mensen een boksclinic gevolgd. We hebben verschillende stoten aangeleerd en deze toegepast in vertrouwensoefeningen en momenten van sparren die we in tweetallen uitvoerden. Gedurende de verschillende oefeningen reflecteerde de trainer op wat ze zag gebeuren in het team en de tweetallen. Een dikke pluim voor de trainster die alles duidelijk en enthousiast heeft weten over te brengen. Ze kreeg de hele groep probleemloos mee. Absoluut een aanrader voor een leerzame en actieve teamactiviteit!

Squale
10

Samen bouwen aan STATON(!) door de confrontatie met elkaar aan te gaan met deze Boksclinic, waarbij wederzijds respect en goede communicatie tot de belangrijkste uitgangspunten vormde. Dank voor deze leuke en leerzame workshop!

Staton
8.5

Vrijdagochtend 30 september hebben we als team SQALE met veertien mensen een boksclinic gevolgd. De trainster trapte af met een introductie in DISC. We zijn vervolgens snel aan de slag gegaan met een warming-up. We hebben verschillende stoten aangeleerd en deze toegepast in vertrouwensoefeningen en momenten van sparren die we in tweetallen uitvoerden. Gedurende de verschillende oefeningen reflecteerde de trainer op wat ze zag gebeuren in het team en de tweetallen. In een afsluiting pakte de trainster terug op de DISC-theorie. Op een laagdrempelige manier hebben we kennis kunnen maken met de DISC-theorie en het boksen. Een dikke pluim voor de trainster die alles duidelijk en enthousiast heeft weten over te brengen. Ze kreeg de hele groep probleemloos mee. Absoluut een aanrader voor een leerzame en actieve teamactiviteit!

SQALE
8

Vol enthousiasme uitleg over boksen. Was leuk en leerzaam.

Hollander Techniek b.v.
10

Deze boksclinic heeft mij veel meer inzicht gegeven in mijn manier van handelen! Ook heb ik mijn collega's nog beter leren kennen. Een perfecte mix tussen lekker actief bezig zijn en werken aan je team.

RDM
9

Perfect als vergaderbreak tijdens een dag vergaderen! Lekker buiten actief aan de slag.

A.

Vereisten voor de locatie

Buiten- of binnenruimte benodigd van minimaal 15 bij 15 meter

Zowel buiten als binnen mogelijk, ruimte afhankelijk van het aantal personen.

Boksclinic

Al vanaf € 
27
 per persoon
9.0
Unieke boksworkshop met een koppeling naar de werkvloer
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...