Brug bouwen

Brug bouwen. Teambuilding activiteit bruggen bouwen.
Buiten
8
tot
80
personen
1,5 uur
9.1
uit
30
reviews
Bereik je met jullie brug veilig de overkant of wordt het een nat pak? In deze teambuilding activiteit bouw je met jullie team een heuse eigen brug. Zonder bouwtekening! Of de brug het houdt, hangt af van jullie samenwerking. Weten jullie door goed overleg en teamwork op ingenieuze wijze een stevige brug te maken of wiebel je uiteindelijk de sloot over? Een leuke middag gegarandeerd.

Foto's

Bekijk alle foto's

Brug bouwen = Bouwen aan je team

Brug bouwen is een leuke, verrassende en inspirerende teambuilding activiteit. Het gezamenlijk bouwen aan een brug is vooral het samen bouwen aan je team. Alleen door op de juiste manier te communiceren en samen te werken kan het gewenste doel worden behaald. Het teambuilding programma Bruggen bouwen is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en helpt teams om een stuk bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren op een leuke en ontspannen manier.

Een bijzondere teamactiviteit

Het programma Brug Bouwen wordt altijd als een bijzondere teamactiviteit ervaren. Het programma is echt, eerlijk en oprecht en geeft de deelnemers inzicht in persoonlijke effectiviteit. Er wordt gewerkt met duurzame materialen in een ontspannen setting. Tijdens het bouwen van de brug krijgen de deelnemers feedback van professionele trainers, op een positieve, opbouwende wijze.

Opdracht en doelstelling brug bouwen

De opdracht is voor iedereen gelijk en lijkt heel eenvoudig: bouw met elkaar een brug waar iedereen overheen kan lopen. Voorafgaand worden de doelstellingen geïnventariseerd, de wijze waarop de brug moet worden gebouwd, is afhankelijk van de gewenste doelstellingen. Thema’s die aan deze activiteit kunnen worden gekoppeld zijn samenwerking, communicatie, creativiteit, teamontwikkeling, leiderschap, be­sluitvorming en kennismaking. Door beweging mensen stil te zetten en naar zichzelf te laten kijken is onze uitdaging. Het bouwen van bruggen wordt ingezet als middel om ervaringsgericht te leren, waarbij reflectiemomenten gebruikt worden om de deelnemers inzicht te geven in hun eigen rol in het interactieproces met anderen.

Hoe gaat het Bruggen bouwen in zijn werk?

Afhankelijk van de gewenste doelstelling wordt de groep in twee of meerdere teams verdeeld. De teams werken samen aan één brug, gebouwd van duurzame materialen. Overleggen mag, maar let op: beide teams mogen alleen aan hun kant van het “water” blijven. Wat gebeurt er als twee teams een compleet ander idee hebben over het bouwen van de brug? En hoe wordt de brug zo gebouwd dat het mogelijk is om op een veilige manier de oversteek te maken, voor beide teams? Het lijkt makkelijker dan het is… Het doel is om alle deelnemers één voor één over de brug te laten lopen. Als dit lukt heb je samen met je team een prestatie geleverd om trots op te zijn!

Professionele instructeurs

Het programma Bruggen bouwen daagt je uit om samen met je team spelenderwijs te leren. De activiteit wordt begeleid door professionele instructeurs die tijdens het programma de deelnemers van feedback voorzien. Veiligheid staat voorop: er wordt alleen over de brug gelopen wanneer de constructies stevig genoeg zijn. Het programma duurt ongeveer 1,5 uur en kan naar wens uitgebreid worden.

Waar kan het programma Bruggen bouwen plaatsvinden?

Het programma Bruggen bouwen kan op iedere gewenste locatie worden verzorgd. De minimale afmeting van bijvoorbeeld een grasveld voor het bouwen van een brug is circa 10 bij 5 meter. Het leukste is wanneer er bijvoorbeeld een sloot, greppel of riviertje aanwezig is, de brug kan dan over echt water gemaakt worden. Wanneer er geen water voorhanden is, zullen we zelf een "kunstmatig" water creëren.

WKR regeling: Brug Bouwen is 100% aftrekbaar

Goed om te weten: de activiteit "Brug Bouwen" valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

8

Het was een enerverende ervaring om twee teams van een groep mensen die elkaar niet allemaal kenden, aan het werk te zien. Er werd overlegd, gewikt en gewogen. Er werd ook snel geleerd, vooral het knopen was voor sommige een uitdaging. Alles bij elkaar hebben we een uitdagende en prettige ervaring beleeft onder leiding van de instructeur, die ons bouwsel volgens het eerste idee wilde afkeuren. Later begrepen wij waarom en hoe het anders had gekund.

Veerle en Co
9

Wij hadden deze sessie geboekt in het kader van verbetering van de samenwerking. De activiteit leent zich daar uitstekend voor, omdat je zonder een goede samenwerking ook echt niet komt tot een goed brugontwerp (en uitvoering daarvan). Het heeft zeker de samenwerking bevorderd!

Rijkswaterstaat
10

Het was een hele leuke activiteit, iedereen deed goed mee en Jouke begeleidde ons goed. Aan het begin dachten we echt dat het ons nooit zou lukken, maar uiteindelijk stond er een redelijk stevig bouwwerk waar we overheen konden lopen!

Rijksoverheid
8.5

Leuke oefening, wel met een bepaalde moeilijkheid wanneer er geen padvind ervaring binnen de groep is. De trainer Jouke was goed in het ondersteunen met het maken van knopen daardoor is het toch enigzins gelukt.

LeasePlan Corporation N.V.
10

Dankjewel voor de leuke foto’s. Het was een geslaagde middag met ons Steering Team en Jouke (jullie begeleider). De brug kwam tot stand binnen de tijd en heeft ons laten zien waar we goed in zijn en kunnen verbeteren. En, nog veel belangrijker, we hebben heel veel plezier gehad. “Fun” was één van onze hoofddoelen deze dagen. Dankjewel voor de leuke foto’s. Jouke gaf met veel energie steun en enthousiasme en hield tegelijk op de juiste momenten afstand. Een leuke en leerzame ervaring, dank hiervoor!

Loes
10

Nog nooit hebben wij zo lang mogen uitkijken naar een acytiviteit om samen uitte voeren. Helaas door corona waren eerste datums niet mogelijk om uit te voeren maar jullie hebben geweldig meegedacht en samen hebben wij hem vooruit kunnen schuiven. Jullie hebben samen met ons een gave brug gemaakt om "bruggen te slaan" in ons team. Na een tijd waarin iedereen digitaal elkaar moest ontmoeten en "samen" niet kon waren wij hier aan toe en was de activiteit gaaf en veilig uit te voeren. Dank jullie wel voor het meedenken, het enthousiasme en de duidelijke communicatie vooraf.

Trinamiek - De Tweeklank
10

Als gastheer deze workshop op een afstand mogen aanschouwen. Instructeur Jouke is een leuke vent, die de groep direct wist uit te dagen. Deze workshop last minute kunnen regelen door het snelle schakelen van Jaap van Buitenbusiness. Volgens mij een aanrader!

Bartmanzboot
10

Het was een hele leuke leerzame activiteit ook voor een team wat al erg goed samenwerkt.

Spelenderwijs Utrecht
9

Een erg leuke en nuttige activiteit vonden wij het met het team. Van te voren nam de trainer ruim de tijd om alles uit te leggen en tijdens het bouwen begeleidde hij het groepsproces op een prettige en duidelijke wijze. Ook gaf hij feedback hoe iedereen met elkaar communiceert en wat voor verschillende types er in het team zitten. Kortom een activiteit waarin we plezier hebben gehad maar ook van hebben geleerd.

Zilveren Kruis
10

Geweldig Pieter is een held! We hebben een prima klik en voelen elkaar goed aan. Zo werken is een cadeautje

BIMpuls BV
9

De activiteit was erg geslaagd. Jammer genoeg hadden jullie collega's pech onderweg, waardoor we pas anderhalf uur later dan gepland konden starten. Dit had tot gevolg dat onze teambuildingsactiviteit ook met anderhalf uur is ingekort. De begeleider was erg enthousiast en doordat we zo laat pas konden beginnen, heeft hij wat meer tips gegeven bij het bruggen bouwen, dan dat hij dat normaal zou doen. Dank daarvoor! Hierdoor hebben we toch de brug af kunnen maken.

Veiligheidsregio Fryslân
8.5

Een ontzettend leuke activiteit! Leuk om in teamverband twee helften van een brug naar elkaar te brengen. Het was een geslaagde dag.

Studievereniging ConnecTTerzake
8

Leuke ervaring om met ons team een echte brug te bouwen!

Eneco
8

Leuke activiteit die door de deelnemers is gewaardeerd. De trainer nam ruim de tijd en begeleidde het groepsproces op een prettige wijze: gaf de ruimte om te experimenteren / zelf uit te vinden voordat hij instructies gaf, en daagde de deelnemers uit het beste uit zichzelf te halen.

Lifeline Leiderschapstrainingen
8.5

De activiteit brug bouwen is een hele leuke activiteit en een goede teambuildingsopdracht omdat je samen problemen moet oplossen om tot een goed resultaat te komen. De begeleiding was erg leuk en alles was goed verzorgd.

Bestuur Vakbond
8.5

Wij hebben met een groep van ruim 60 leidinggevenden de activiteit Brug Bouwen uitgevoerd als onderdeel van het avondprogramma tijdens een tweedaagse managementbijeenkomst. Het was een zeer geslaagde teambuildingsactiviteit, waarbij veel aandacht was voor veiligheid, samenwerking en communicatie. Juist de thema's die wij centraal hadden gesteld. Bovendien bestond onze groep uit Duitse en Nederlandse managers, waarvan een groot deel elkaar nog niet kende. Het gezamenlijk bouwen van een brug was een uitstekende manier voor een nadere kennismaking. De begeleiding was uitstekend. Op luchtige maar duidelijke wijze werden de sterke en minder sterke punten van onze manier van veilig samenwerken en met elkaar communiceren aangestipt. Ook vanuit onze managers kregen we vele positieve reacties. Kortom een absolute aanrader.

Anoniem
8

Een leuke activiteit die met veel enthousiasme werd gegeven. De leider toonde betrokkenheid, had humor en stimuleerde een goede samenwerking

Rijkswaterstaat
9

Hele leuke activiteit. En op de locatie van Art Centre Delft was ook een echte sloot waar we de brug over konden bouwen. Goede ontspannen begeleiding en tips voor het team.

NewHealth Collective
8

Een leuke activiteit, goede begeleiding, heldere instructie. Veel lol gehad met de afdeling. En het resultaat, we hebben de sloot kunnen oversteken :)

Waterschap Aa en Maas
9

Hele leuke activiteit (brug bouwen), heel geschikt voor teambuilding! Begeleiding ook goed.

Noorderpoort
9

Hele leuke activiteit, zeer positieve ervaringen.

CS-A
10

Dear Buiten Business Team, thanks a lot for getting organised this great Team Event – BRIDGE BUILDING: we’ve really enjoyed to work together with the Trainer Pieter, as he was enabling us to get to this obvious insights and to a very successful Teambuilding! Please find as follows a short feedback on the training and preparation of the training: Team Activity – BRIDGE BUILDING * Preparation work, working together with Buiten Business, went very well – got to know Buiten Business as very competent business partner ( discussions on location, alternatives, how to pay, timings, flexibility,…) * Training itself: Perfect training for Team building, you get to know out of it… - how groups are acting / re-acting - finding out leaders and check on communication skills - building effective teams - visualising where the weakness / strength of a team is * Trainer – Pieter - very flexible during the training (timings, etc.) - having a great approach on 1) let them do and see the weakness 2) jump then in and make the weakness visible 3) support the teams on the next steps, way of working, find the right way - he was really friendly, experienced and brought the team building to a great success Very well done Pieter!!! So thanks for making this happen and I’d like to forward this feedback also to Pieter!

Mars Chocolate Europe
9

We zijn met 10 man aan de slag gegaan met (blind) boogschieten en vervolgens een brug bouwen. Heel erg leuk om met elkaar bezig te zijn en een resultaat neer te zetten. De begeleider van de activiteit gaf steeds opmerkingen over ons samenwerkingsproces. Dat maakte het niet alleen een aangename, maar ook een zeer nuttige activiteit.

RDW
9

Wij hebben een brug gebouwd als break-out tijdens een tweedaagse vergadering. Lekker buiten op een andere manier samenwerken. Goed voor het groepsgevoel. Praktisch dat het op het terrein van de vergaderlocatie plaats kon vinden. Aanrader!

Nspyre
10

Leuke workshop waarbij wij op een verrassende wijze geconfronteerd werden met de communicatie binnen ons team.

Rabobank
8.5

Erg leuk en competitief programma. Prima als teamversterkende onderbreking.

Staples
10

De activiteit heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. Een prettige benadering waarin goed wordt ingespeeld op de behoeften van de klant.

Abbott Diabetes Care
9

We zijn erg tevreden. De activiteit was precies wat we voor deze dag nodig hadden. In de middag hebben we goed verder kunnen bouwen aan het team door de inzichten van de groep opgedaan tijdens het brug bouwen. Bedankt voor de snelle service en graag tot een volgende keer!

Fleuranne Boon Boon Coaching en Training (voor klant Ymere Yver)
9.5

Wij hebben een hele leuke dag gehad en zeker mede door jullie. De activiteit sloot goed aan op onze verwachtingen, de opdracht was leuk en de trainer enthousiast en betrokken. Dus onze dank hiervoor. Zeer tevreden!

Movares
9

Zeer positief ervaren en ook mooie geluiden over de begeleiders (scherpe observatie).

Vialis

Vereisten voor de locatie

Buitenruimte benodigd van minimaal 5 bij 10 meter met sloot, greppel of riviertje (max 4 meter breed). Bij afwezigheid van water nemen wij een zeil mee dat als sloot dient

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Toestemming van de eigenaar, gemeente of waterschap van de vijver, sloot of het meer.

Brug bouwen

Al vanaf € 
21
 per persoon
9.1
Brug bouwen. Teambuilding activiteit bruggen bouwen.
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...