BuitenEvents Break

Buiten spelen met BuitenEvents, de leukste vergaderbreak voor bedrijven!
Buiten
5
tot
30
personen
1.5
uit
reviews
Buiten spelen met BuitenEvents, een unieke vergaderbreak vol actie en onverwachte momenten. Wie is er niet groot geworden met slootje springen, stampen in modderige plassen, in bomen klimmen en met gescheurde broeken vol modder thuiskomen? Tegenwoordig zitten de scheuren al vanaf de winkel in je broek, klimmen de meeste alleen nog in virtuele bomen en willen we al helemaal niet vies worden. Hoe leuk buiten spelen kan zijn ontdek je in deze verrassende vergaderbreak.

Foto's

Bekijk alle foto's

Buiten spelen of bootcamp?

Ben je op zoek naar de perfecte teambuilding of grensverleggende activiteit met collega’s? De BuitenEvents Break is een verrassende combinatie van ouderwets buiten spelen en een hedendaagse bootcamp met elementen uit de natuur. Protocollen, parameters en prestatiedruk maken plaats voor simpel plezier. Ga mee de natuur in, ontdek wat jullie samen kunnen en daag elkaar uit om een stapje verder te gaan. Onze instructeur neemt jullie graag mee naar buiten voor een verrassend frisse neus, om daarna met hernieuwde energie de meeting weer te kunnen vervolgen.

Spelelementen, samenwerken en sportiviteit

De BuitenEvents Break belooft jullie team de mooiste ‘out of the box’ avonturen buiten in de natuur. We gaan aan de slag met alles wat de natuur te bieden heeft. Denk aan het slepen met takken, klimmen in bomen, springen over sloten, tillen van stenen en rennen door het gras, dit alles in een unieke spelvorm waarbij samenwerken centraal staat. Een mentaal en fysiek uitdagend parcours vol verrassende opdrachten die je samen met je collega's moet volbrengen. Het is een combinatie van de welbekende bootcamp, competitie en het ouderwetse buiten spelen zoals je dat als kind ook deed.

Energieboost door bootcamp

Deze vergaderbreak kan zo sportief gemaakt worden als jullie zelf willen. We kunnen de vergaderbreak ook in de vorm van een bootcamp verzorgen, waarbij spelelementen vervangen worden door meer sportieve onderdelen. Trainen in de vrije natuur levert een enorme energieboost waardoor je makkelijker je grenzen verlegt en jezelf kunt blijven verbeteren. Door te sporten en te bewegen wordt stress verminderd, ziekteverzuim voorkomen en kun je beter omgaan met werkdruk.

Meer verbinding in jullie team

Zit je als bedrijf midden in een reorganisatie of verandertraject? Dit programma helpt om op elkaar te leren vertrouwen en samen naar een doel toe te werken. Willen jullie meer verbinding in jullie team en niet langer als een verzameling losse individuen functioneren? Wij kunnen zorgen voor handvatten om jullie doelen te kunnen behalen. Samen buiten spelen heeft een merkbaar effect op de samenwerking binnen jullie team. Je leert elkaar niet alleen op een andere manier kennen, maar leert ook hoe jullie samen grenzen kunnen verleggen en gezamenlijke doelen kunnen bereiken.

Mudmasters en modderfiguren

Wie van jullie is de echte Mudmaster en wie slaat een modderfiguur? Wees niet bang om vies te worden, maar geniet van het gevoel om stampend door plassen te lopen, in de hoogste bomen te klimmen en dat slootje net niet te halen. Regen en wind maken dit programma nog leuker en de ervaring intenser. We raden wel aan om kleding en schoenen te dragen die vies mogen worden.

Mogelijk op iedere locatie

De BuitenEvents Break kan ingezet worden als vergaderbreak of teambuilding activiteit en kan op iedere gewenste locatie worden verzorgd. Het programma duurt ca. 1½ uur en wordt begeleid door ervaren professionals in het werken met bedrijventeams.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

No items found.

Vereisten voor de locatie

Mogelijk op iedere buitenlocatie

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

BuitenEvents Break

Al vanaf € 
28
 per persoon
Buiten spelen met BuitenEvents, de leukste vergaderbreak voor bedrijven!
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...