Roofvogel workshop

Een spannend spel met roofvogels, speciaal opgezet voor de zakelijke markt.
Buiten
8
tot
80
personen
1,5 tot 2 uur
8.8
uit
71
reviews
Je moet het maar durven: een gier tussen je benen door laten vliegen of een havik op je arm nemen. Tijdens deze ongewone workshop ervaar je roofvogels van heel dicht bij. Je zal veel over deze bijzondere dieren leren en bovenal zal je uitgedaagd worden je grenzen te verleggen.

Foto's

Bekijk alle foto's

Teambuilding met roofvogels

Alvorens jij en je team aan de slag gaan met de roofvogels, krijgen jullie eerst een introductie over de veiligheidsaspecten. Deze introductie zal verzorgd worden door professionele valkeniers, die de workshop begeleiden. Het is geen gewone workshop met roofvogels, je zal veel over jezelf en je teamgenoten leren tijdens deze unieke teambuilding activiteit.

Kies je vogel

Na de introductie kiest iedereen uit het team een vogel uit die bij hem of haar past en houdt deze vervolgens op de hand. Aan de hand van de gekozen vogel, wordt al veel duidelijk over het verschil tussen de teamleden: waarom kiest de een voor een robuuste en gevaarlijk ogende arend en kiest de ander voor een lief-uitziend sneeuwuiltje? Vervolgens worden jullie meegenomen in de wereld van de roofvogels en zal elke vogel aan jullie voorgesteld worden.

Communicatie is de sleutel

Wanneer jullie de informatie over alle vogels hebben mogen ontvangen, is het tijd voor het spelelement. Jullie worden verdeeld in verschillende groepen en jullie worden ondergedompeld in het valkeniers vak. Iedereen krijgt zijn eigen vogel toegewezen en er wordt per groep één communicator gekozen. De communicator werkt nauw samen met de valkenier, die hem of haar instructies geeft hoe de vogel op de arm moet worden gehouden en hoe je de vogel moet laten vliegen. Vervolgens moet de communicator dit naar de groep communiceren: hoe moeten zij staan en handelen? Afhankelijk van de sterkte van de communicatie van de communicator, zullen deelnemers de vogels succesvol of minder succesvol naar elkaar toe laten vliegen.

Grenzen verleggen

Het spannendst wordt voor het laatst bewaard. Wederom gaan jullie in twee of meerdere groepen uit elkaar en wordt er een leider aangewezen. Deze leider gaat zijn groepsleden naar eigen ingeving neerzetten om zo een bos te creëren. De roofvogel wordt door de leider het bos ingestuurd en vliegt rakelings langs de groepsgenoten heen. Je leert je grenzen verleggen op speelse wijze.

Overtuiging en vertrouwen

Niet alleen zal blijken in hoeverre je als individu en groep in staat bent om je grenzen te verleggen, ook zal het vertrouwen in de leider getest worden. Kiezen ze voor veiligheid of durven ze het aan om de vogel door hun benen te laten vliegen? Weet de leider de groep te overtuigen? Is de leider in staat om weerstand bij de groep weg te nemen? Vertrouwt de groep de leider ook wanneer de vogel rakelings langs hun hoofd moet vliegen? Meerdere mensen kunnen de rol als leider op zich nemen en er kunnen verschillende ‘bossen’ worden gevormd om met de vogel langsheen of doorheen te vliegen.

Valkeniers en hun roofvogels

De Roofvogel workshop wordt uitgevoerd door professionele valkeniers en hun vogels. Ze zullen ongeveer 10 tot 12 vogels meenemen voor de workshop, zo heeft iedereen genoeg tijd om met de vogels te werken. Het teambuilding programma duurt 1,5 tot 2 uur. Het programma kan op vrijwel elke gewenste locatie plaatsvinden. De locatie dient aan de volgende voorwaarden te voldoen. Terrein van minimaal 20 bij 50 meter voor groepen tot en met 12 deelnemers. Hoe groter het grasveld, hoe beter voor de grote roofvogels. Bij meer deelnemers is een groter terrein nodig. Liever geen terrein dat aan een drukke weg is gelegen of waarboven hoogspanningsleidingen lopen.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De Roofvogel workshop valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Waarom BuitenEvents voor een workshop met Roofvogels?

Deskundige begeleiding door professionele valkeniers

Onze ervaren en professionele valkeniers zorgen voor een vloeiend verloop van het event. Zij kunnen als geen ander de vertaalslag maken van de roofvogels naar de werkvloer.

Betrouwbaar & Betrokken

Het programma kan volledig naar wens worden ingericht: de tijdsduur kan worden aangepast en de opdrachten kunnen afgestemd worden op de wensen en doelstellingen van het team. BuitenEvents heeft een grote ervaring in het verzorgen van teamevents en is sinds 2009 een betrouwbare partner voor teambuilding workshops met roofvogels.

Complete eventplanning en organisatie

Naast de workshop met Roofvogels, kan BuitenEvents ook de locatie en de catering verzorgen. Voor een programma op maat, bel ons op 0575-743 220 en je ontvangt per ommegaande een vrijblijvend voorstel voor een teambuilding met Roofvogels in je mailbox.

Roofvogel workshop mogelijk op iedere locatie

Teambuilding met Roofvogels kan door BuitenEvents op iedere locatie in Nederland worden verzorgd. Wij beschikken over een groot bestand met unieke locaties, waar dit programma uitstekend tot zijn recht zal komen. Wij adviseren graag over de best passende locatie bij jullie in de buurt.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

8

Vooraf goed contact gehad, en in overleg een mooie lokatie gevonden om de activiteit te houden. Op de dag zelf helaas wat regenachtig weer waardoor de activiteit iets ingekrompen moest worden. De prachtige vogels werden ons 1 voor 1 gedemonstreerd en we waren allemaal valkenier voor een middag. De valkeniers hadden veel kennis en hebben dit op een leuke manier met ons gedeeld. Ik had er iets meer van verwacht in de zin van teambuilding opdrachten in leiderschap en communicatie maar we hebben een topuitje gehad en grenzen verlegd.

Brandaris
9.5

Het was een hele bijzondere en leuke ervaring. Prachtige vogels, super uitleg en begeleiding.

Rijkswaterstaat
10

We hebben een teambuilding roofvogel workshop gedaan. Eens wat anders dan normaal. Erg leuk om mee te maken, met professionele begeleiders. Mooi opgezette workshop. Educatief ook.

Aspen oss
8.5

We hebben een heel leuke middag gehad. Er werd veel tijd en aandacht aan onze groep besteed. De communicatievaardigheden van de trainer zijn wel een beetje alsof ze voor een klas met pubers staat maar dat heeft de pret zeker niet mogen drukken. Het was een heel bijzonder leuke middag.

ENZA Zaden
8

We hebben een ontzettend leuke, actieve en gezellige Roofvogel workshop gehad met ons team. De trainers waren ontzettend enthousiasts en de workshop bestond uit leuke diverse onderdelen. Er waren veel en verschillende vogels waarmee werd gewerkt tijdens de workshop en je kon zien dat de trainers hart hebben voor het vak. Het stukje teambuilding kwam wat minder naar voren tijdens de workshop. Voor ons was dit geen groot probleem, aangezien we hier zelf al aandacht aan hadden besteed vooraf de workshop. Echter is het goed om te beseffen dat het voornamelijk een workshop is met veel gezelligheid en plezier, en iets minder gericht op teambuilding. Al met al een hele fijne en plezierige workshop gehad! :)

ICM opleidingen & trainingen
7

Het was een leuke ontspannende activiteit met diverse oefeningen. De link leggen met teambuiliding was echter een stuk moeilijker. Het was meer een leuk teamuitje dan een echte teambuildingsactiviteit. De voorkeur ging uit naar schapenherden maar deze was helaas door persoonlijke omstandigheden van de herder afgelast. We hopen dat het goed met hem gaat en wensen hem veel beterschap en sterkte! Het cijfer is een gemiddeld op basis van de koppeling met teambuilding die onvoldoende was, maar daarentegen wel een leuke activiteit was!

Linc naar Zorg
10

We hebben een fantastische middag gehad! Het ‘roofvogelteam’ hebben we ervaren als enthousiaste en gedreven mensen. En, voor onze groep erg belangrijk, bleken zij over zeer gevatte humor te beschikken. Mooi om te zien hoe het vogelteam elk hun eigen taak had tijdens de workshop. Ze hebben de workshop zonder moeite aangepast aan de wensen van ons gemêleerde gezelschap. De workshop was daardoor voor ieder toegankelijk. De sfeer onderling was gemoedelijk en gezellig. Ik heb geen onvertogen woord gehoord, alleen maar enthousiaste verhalen! Verbinding was ons thema en daar zijn we mede dankzij de workshop in geslaagd. In jullie offerte hebben jullie destijds de suggestie gedaan van het Art Centre in Delft als locatie. We hebben natuurlijk van tevoren de locatie op internet bekeken en die beviel ons, maar er daadwerkelijk aanwezig zijn overtrof mijn verwachtingen. De locatie is prachtig gelegen. Het personeel was uitnodigend en behulpzaam in alles. Ook hier was de sfeer gemoedelijk. Het eten was heerlijk en voor ieder wat wils. Al met al dus een zeer geslaagde middag. Er zijn tonnen met foto’s gemaakt, die we nu aan het verzamelen zijn. Ik heb al heel wat mooie voorbij zien komen. Dit uitje wordt dus niet snel vergeten! Dank ook aan jullie. Ik heb ons contact als prettig ervaren. Jullie waren makkelijk te bereiken en ik kreeg snel antwoord op mijn vragen. Als het aan mij ligt, graag tot de volgende keer!

HC
8

Mijn collega's hebben de workshop al heel leuk ervaren; mooie ervaring om de vogels van zo dichtbij te zien en te ervaren.

Luchtverkeersleiding Nederland
10

Hartelijk dank voor de bemiddeling/organisatie van de teambuilding met roofvogels die wij zondag mochten ervaren in Dalfsen. Het was zeer verrassend, informatief en boeiend. Onze groep heeft er enorm van genoten. En de mensen die het verzorgden waren zeer betrokken en ervaren in hun werk. TOP !! Alle lof voor het team.

Lionsclub “De Meierij”
8

Hartstikke leuke ervaring om deze vogels ook eens van dichtbij te kunnen bekijken. Degenen die deze workshop verzorgden, deden het ook leuk.

Nationale Politie
9.5

Prachtige middag gehad en enorm leuk georganiseerd! Bijzondere beesten die met liefde worden verzorgd. Absoluut een aanrader!

Detron
9

De roofvogel workshop werd gegeven door een zeer betrokken coach. Veel geleerd over de vogels. Het aspect teambuilding heb ik niet geheel herkend. Maar een pracht ervaring om met de vogels te werken.

Ard Korevaar Personenschade
10

Afgelopen zondag 10 februari hebben wij de workshop teambuilding met Roofvogels mee mogen maken. En zoals de valkenier bij aanvang ook aangaf: Het is geen vliegshow. Op vakkundige wijze is ons heel veel kennis bij gebracht over roofvogels. In een kleine " binnensetting" hebben we als Arriva ASL een bijzondere ontmoeting gehad met div. soorten roofvogels. met name het "zelf" mogen vasthouden" heeft diepe indruk op ons gemaakt. Afsluitend de vliegsessie met enkele vogels was helemaal top. De reacties van onze collegae waren divers. Van " dit maak je maar 1 keer mee" tot "wat hebben wij vandaag iets bijzonders mee gemaakt". Ook het team van BuitenBusiness heeft ons goed bij gestaan bij div. vragen in aanloop naar deze activiteit.

Arriva
4

Er is inmiddels telefonisch contact geweest. De workshop leek totaal niet op hetgeen u aanbiedt op uw website. Er wordt gesproken over teambuilding, leiding geven communicatie etc. Het enige dat er bij ons gebeurde was dat wij in een kring stonden en allemaal een vogel op de arm kregen waar het e.e.a. over verteld werd. Op deze manier een veel te dure activiteit en niets met teambuilding te maken.

infram
8

Vond het leuk, maar het echte teambuilding werd enigszins gemist.

OZHZ
9

Erg indrukwekkend, goede begeleiding met oog voor de grenzen van de vogels en de deelnemers. Veel informatie over de vogels ontvangen.

Spelenderwijs Utrecht
10

We vonden het een super geslaagde middag. We hebben allemaal genoten. Heel indrukwekkend die grote vogels. En we hadden natuurlijk een super locatie om dit te doen. De Eek in Steenderen.

Gemeente Bronckhorst
9

Beste vogelaars, Wat hebben wij genoten van jullie en de vogels. Een goed opgebouwd programma met spanning aan het eind! Een echte aanrader voor een uitdagende, maar toegankelijke teambuilding activiteit voor iedereen.

Centraal Beheer
8

Als team hebben wij genoten van de workshop. De valkenier deed het op een ontspannen en prettige manier. De oefeningen die we als team deden waren goed uit te voeren. Toen de workshop afgelopen was, hadden we eigenlijk wel de smaak te pakken en zouden we nog wel wat oefeningen willen doen. De tijd vloog ongemerkt voorbij. Leuk,aan te raden.

Windesheim Flevoland
9

Was een bijzonder geslaagde activiteit. De collega's wisten vooraf niet dat we dit gingen doen, de verrassing was des te groter. Uitstekende begeleiding, een goede uitleg en voldoende tijd voor foto's en filmpjes met deze indrukwekkende vogels. Zeer de moeite waard.

Zadkine Veiligheidsacademie
10

Stipt op tijd kwamen de valkeniers met een aantal vogels aan. Na door de valkeniers te zijn meegenomen in de verzorging van de vogels en hoe met ze om te gaan kwam het echte werk. Wat een fantastische ervaring, zelfs collega's die in eerste instantie dachten "hier doe ik niet aan mee" gingen voor de bijl. Vooral de oehoe en de zeearend waren imposant. Een geweldige break en zeker grensverleggend. Heren, dank voor jullie enthousiasme en we nemen jullie wijze woorden mee. Zeker voor herhaling vatbaar!

Geldservicenederland.nl
8

Ondanks dat het weer niet mee zat (erg harde wind) hebben wij als groep van 18 personen een leuke workshop gehad. Het enthousiasme van de valkeniers, de gepassioneerde uitleg m.b.t. de roofvogels en het improvisatievermogen om toch een aantal activiteiten te kunnen laten uitvoeren door de deelnemers hebben er aan bijgedragen dat het een geslaagde dag is geworden.

Gemeente Rotterdam
8.5

Wij hebben een geweldige teambuilding gehad. Het was leerzaam en alle deelnemers vonden het reuze leuk. BuitenBusiness was zeer flexibel, qua locatie, en ook toen we kort van tevoren het programma nog iets wilde aanpassen. De 4 dames die de teambuilding begeleiden, wisten bijzonder veel over de roofvogels en konden op een heldere, duidelijke manier dit overbrengen op de deelnemers. Ook werd de groep erbij betrokken, zodat het een interactieve, leerzame, maar vooral plezierige teambuilding was. Een aanrader!!

Scania Nederland B.V.
10

Activiteit roofvogels was geweldig en echt aan aanrader voor anderen.

DHL Express
10

Ontzettend leuke middag gehad! Duidelijke uitleg van 2 enthousiaste dames. Heel indrukwekkend en veel geleerd.

Fontys Hogescholen
10

Perfect!

Gom Schoonhouden
8.5

De valkeniers zijn twee zeer kundige en inspirerende dames met gevoel voor humor en een enorme passie voor hun volgels....flexibel in hun opzet en inhoud van de workshop sluit e.e.a. naadloos aan bij de doelstellingen van de dag waar de workshop en de daarbij behorende ervaring(en) een belangrijk onderdeel van vormden, we kunnen dan ook alleen maar erg tevreden zijn en teambuilding met roofvogels van harte aanbevelen!

Smart!Management
9

Wij vonden ondanks het slechte weer de middag zeer geslaagd. De mensen die de workshop begeleiden zijn superenthousiast en echte vogelliefhebbers. De vogels die men bij zich had zijn indrukwekkend. de opdrachten zijn leuk, leerzaam en hebben tevens geleid tot een versterkt teamgevoel.

Vitens nv
10

De teambuildingactiviteit met de roofvogels was buitengewoon geslaagd. De valkenier was een zeer goede trainer en entertainer :-). Onze medewerkers, inclusief mijzelf, vond het een zeer (ont)spannende buitenactiviteit waarbij leiderschap en karakters op een vlotte manier besproken werden. Ik zou deze activiteit zeker aanbevelen voor andere bedrijven.

EvoBus Nederland B.V
9

Een fantastische ervaring. De hele groep heeft genoten van deze activiteit! Gelukkig toch goed weer.. Bijzonder om te doen, wel een beetje eng maar de begeleiding was geweldig.

Kadaster
8.5

De activiteit werd erg geapprecieerd door de deelnemers. De valkeniers waren zeer sympathiek en droegen hun enthousiasme over op de groep. Hun uitleg was duidelijk en interessant. Ze begeleidden de 'leiders' goed. Het was in elk geval geslaagd, de glunderende blikken op de foto's bewijzen dat! Dank aan de organisatie en de valkeniers!

Brandweer Vlaanderen
8.5

Een bijzondere activiteit die je niet dagelijks zou uitkiezen voor een regulier teamuitje. Juist dat maakt deze activiteit interessant en vooral leuk. Het bracht ons lol en verbondenheid waarbij we op zoek gingen naar het onbekende, ontstond er vertrouwen en vond een aantal van ons roofvogels leuker dan wij ooit zouden vermoeden. En dat onze collega liggend op het koude en natte gras de roofvogel over zich heen voelde vliegen alsof het niets was, maar alles deed voor die ene foto was dapper. De bevlogenheid van onze begeleiders voor hun werk was van alles af te lezen. Kortom, een geslaagde middag.

Immigratie en Naturalisatiedienst
9

Ondanks kou en regen hadden we een geweldige instructeur, en een geweldige workshop in de weilanden bij Nijkerk met schitterende (roof-)vogels.

Rovc technische opleidingen
8

We hebben veel plezier gehad bij de workshop. Niemand had dit ooit eerder gedaan, wat het extra bijzonder maakte. Van de beloofde teambuildingsaspecten kwam helaas het leren communiceren niet echt aan bod. Ook mochten we geen vogel kiezen die paste bij ons karakter. Gelukkig was ik de enige die dit wist, dus de groep heeft het niet gemist.

Alliander
10

Alle deelnemers hebben genoten van jullie teambuilding activiteit met roofvogels. Van alle 23 deelnemers, waarbij er toch een heel aantal met vrees bij zaten hebben in ieder geval één van de vogels kunnen vasthouden, ook dankzij de bekwame mensen welke jullie mee hadden genomen. De één wilde een verhaaltje horen, de ander had geruststelling nodig, en alles in een gecoördineerd en rustig karakter. Wij hebben genoten. Dit was een teambuilding uitje om nimmer te vergeten...

Acrelec Group bv
6

Laat ik beginnen dat voor de aanwezigen het een interessante ervaring was om de vogels te kunnen vasthouden en te zien. Helaas kwam voor ons als organisatie de workshop niet overeen met de verwachtingen. Mij is verteld dat de groep in kleinere groepen uiteen zou gaan en dan met een eigen vogel teambuildingsoefeningen zouden doen. Dat alles is niet gebeurd. De groep is niet opgesplitst en er is geen teambuilding gedaan. Dat was juist waarom wij deze workshop hebben gekozen. Het was nu voornamelijk een demonstratie waarbij de aanwezigen de vogels op hun hand konden nemen en een foto konden maken, en we hebben gezien hoe de verschillende vogels vliegen tussen twee workshopgevers. Er is uiteindelijk 1 oefening gedaan waarbij een vogel tussen twee groepen heen en weer vloog om eten op te halen. Voor de aanwezigen was het een leuke activiteit, voor ons als organisatie teleurstellend omdat wij niet dat hebben gekregen waarvoor we de activiteit hebben gekozen.

Hoogheemraadschap Stichtse Rijnlanden
7.5

Het was een leuke en interessante afwisseling op een pittige dag. Het is altijd leuk om meer te horen dan je al weet van deze roofvogels en de organisatie speelde hier goed op in. Een aantal mensen van de groep vonden het wat te lang duren; mogelijk had dat ook te maken met de temperatuur, het was enorm heet die dag. Maar al met al boeiend en leuk om zo even met elkaar bezig te zijn.

Donkergroen
8

Een prima geslaagde, interactieve team-activiteit. Zeer enthousiaste valkenier, dat geldt ook voor zijn twee stagiaires, flexibel in invulling programma. Een aanrader!

Royal FloraHolland
8.5

Ontzettend leuke, anders dan anders, ervaring. Niet alleen kijken maar ook zelf doen!

Kadaster
10

Het was een fantastische dag. Iedereen heeft enorm genoten van dit spektakel. Ondanks dat het koud en winderig was. Het is een unieke gelegenheid om de vogels van zo dichtbij te kunnen aanschouwen. Complimenten ook voor Hielko. Hij heeft het extra leuk gemaakt met zijn enorme gevoel voor humor en de liefde voor zijn dieren. Dank aan allen.

Stg 3 okt Viering
9.5

Wat mij betreft een teambuilding om nooit te vergeten!

Gasunie
9

We hebben de teambuilding middag met de roofvogels als zeer positief ervaren: - zeer vriendelijke en behulpzame, goed Engels sprekende roofvogel-trainers - een unieke en bijzondere ervaring Ook zijn wij zeer te spreken over het verblijf op Buitenhuis Albanera in Ospel: Zeer prettige en behulpzame medewerkers. Ook horen we van collega's zeer positieve reacties over de mogelijkheid van het nuttigen van een drankje achteraf in Albanera en het kunnen doen van diverse spellen (tafelttennis, tafelvoetbal, flipperkast). Voor de collega's was dit ook een ontlading na een drukke week.

L.
7.5

De teambuilding met roofvogels was leuk om te doen. De man die de workshop hield deed het leuk en had onze volle aandacht. Hij was duidelijk en vriendelijk. Hij had nog een jongen bij zich (stage) die was ook vriendelijk. Het meisje (dat pas 2 dgn stage liep) heeft ook meegeholpen en was ook vriendelijk. Het was een geslaagde middag.

Politie Noord- en Oost gelderland
10

Ondanks het vreselijke weer hebben wij genoten van deze teambuilding; Wat een ontzettend leuke begeleiding. Deze jongen is werkelijk gemaakt om mensen te vermaken.

Mojo Concerts
9

We hebben enorm genoten van de roofvogel workshop. Ik heb veel roofvogelshows meegemaakt. Dit is echter veel directer met de dieren zelf. We hebben niet de aangekondigde dingen gedaan maar het was erg leuk en iedereen heeft zelf vogels op de hand gehad en we hebben ze zelf laten vliegen. Een heel erg leuke ervaring.

Logius
9.5

De roofvogelshow was zeer indrukwekkend! Collega's vonden het van tevoren spannend of ze nu wel of niet zo'n vogel wilde en mochten vasthouden, maar (gelukkig) viel dat erg mee. Over de hoofden heen en tussen de mensen door vliegen was super spannend! De meneer van de roofvogels was zeer gepassioneerd en de aandacht was de hele tijd aanwezig!

Gemeente Lisse
9.5

We hebben een super gezellige en leerzame middag gehad, waar alles goed georganiseerd was. Super bedankt voor het organiseren.

Bosch Transmission Technology
9.5

Bedankt voor de leuke workshop afgelopen week. De groep heeft het erg leuk gehad.

Bayer B.V.
9.5

Onzer ervaring is buitengewoon positief. Locatie (Groot Kruivestein in Driebergen) - Goed verzorgd - Prettige omgeving en ontvangst - Fijn een geheel eigen ruimte met zithoek, tafel, beamer, keuken toilet enz. - Koffie, thee versnaperingen, lunch prima verzorgd Roofvogels: - Indrukwekkend, spannend, anders en leuk - Hadden het weer ook mee en locatie uitermate geschikt voor deze activiteit We hebben een goede en vruchtbare dag gehad die we goed hebben afgesloten met een diner, die ook weer eens was anders dan anders was. Al met al we zijn prima tevreden.

Van Hattum en Blankevoort
9

Het was leuk om wat te leren over roofvogels en daar daadwerkelijk activiteiten mee te verrichten. De verzorgers hadden het zelf heel erg over een teambuilding activiteit, maar voor ons was het vooral bedoeld als iets leuks doen. En dat is zeker geslaagd. Tijdsframe was ook perfect. Moest niet langer zijn en ook niet korter. Positief dus!

Unilever
8.5

Mensen waren zeer onder de indruk om met deze vogels te werken en vonden het een unieke ervaring. De groep die zich bezig gehouden heeft met schapendrijven was eveneens erg enthousiast! Het was zeker een zeer geslaagde middag/avond.

Patty Buskens, VWS MPP Systems
9

Erg leuk en spectaculair. Voldoende interactief. De begeleider betrok op een leuke en grappige manier de karakters van de vogels bij die van de collega's.

Sorgente
10

De inhoud van het programma heeft mijn verwachtingen overtroffen. De activiteit is door alle 27 deelnemers als fantastisch ervaren. Dankzij de vogels natuurlijk, maar zeker ook vanwege de uitstekende begeleiding! De twee valkeniers en stagiaire waren zeer inspirerend. Daarnaast waren de valkeniers buitengewoon kundig en bedreven in hun interactie met mens en dier! Mijn complimenten.

Gemeente Steenwijkerland
9

De activiteit met roofvogels was een belevenis! Ruim 2 uur bezig geweest met de vogels. Naast indrukwekkend, was het ook zeer leerzaam en als teambuilding nuttig. De Valkeniers gaven deze teambuilding met veel geduld, professionaliteit, passie en humor.

RET
9

De activiteit was heel goed verzorgd. Goed gecoördineerd en omdat we in een bijzonder geschikte locatie met een kleinere groep waren (11 personen) bood dit gelegenheid voor een mooie indrukwekkende selectie vogels. Alle deelnemers waren erg onder de indruk van de vogels en de manier waarop de workshop is opgezet.

Pon
8

Een erg leuke en leerzame workshop over leiderschap en communicatie

Rietveld Lyceum
9

De teambuilding met roofvogels was bijzonder spectaculair en vooral goed geleid door de valkenier. De valkenier die de teambuilding leidde heeft prima werk afgeleverd mede door vooral zijn enthousiaste houding, zijn liefde voor het vak en bovenal zijn kwaliteiten als verteller. Door middel van zijn enthousiaste verhaal wist hij de deelnemers al vrij snel op hun/haar gemak te stellen. Heel speciaal was dat de collega’s zelf mochten ervaren hoe het is om een vogel te laten aanvliegen etc. Het beste had de valkenier tot het laatst bewaard toen een grote vogel (gier) laag over onze hoofden vloog. Al met al een zeer interactieve en bijzondere en zeer geslaagde sessie. Een voor ons niet alledaagse activiteit, ik kan het iedereen aanbevelen.

FMO
9

Bijzondere activiteit, goede en leuke begeleiding. Ik vond het erg tof.

Nucletron - Elekta Brachytherapy
9

Bedankt voor het verzorgen van het teambuilding met roofvogels programma – het was een groot succes. We hebben allemaal enorm van genoten, het was een super ervaring. De Valkeniers waren ook erg goed en erg vriendelijk. Nogmaals bedankt voor alles.

NetApp
9

Wij hebben genoten! De show was overweldigend, leuk gebracht, veel informatie maar ook humor. Het zelf de vogels laten vliegen was een hele ervaring. Fantastisch aanbod! Mooie locatie ook met heerlijk eten.

Het Klaverblad
8

Leuke activiteit. Indrukwekkend om de roofvogels in actie te zien.

Emmtec
8

We hebben er van genoten. Het voldeed aan de verwachtingen.

Rabobank Oosterschelde
7

Ervaring van het bedrijf waren erg positief. Kwalitatief goede activiteiten. Erg vriendelijke en gastvrije begeleiders.

Landgoed 't Loo
9

Roofvogels en schapendrijven. Men heeft zich bijzonder geamuseerd en vond het allebei originele ideeen. Het roofvogel deel vond men wat spectaculairder, maar dat was ook wel te verwachten. Overall een zeer geslaagde middag.

Surfmarket
8

De mensen die aanwezig waren bij de workshop hebben allen zeer positief gereageerd. Het was erg leerzaam, de workshop. Het mogen vasthouden van de vogels en het heen en weer vliegen ervan werd als enerverend ervaren. Leuk en spannend tegelijkertijd. Al met al een geslaagde activiteit.

Ondernemingsraad RWS Water Verkeer en Leefomgeving
9

De activiteit was prima, werd gehouden op onze eigen locatie Huis t Velde. Alle lof!

Politieacademie
9

Spectaculair om te werken met roofvogels. Met name de zee-arend maakt natuurlijk indruk. Iedereen van ons team was erg onder de indruk en dolenthousiast over de ervaring. Enige nadeel was dat het gevoelsmatig snel voorbij was...

Satriun B.V.
8

Gelukkig zat het weer mee en kon de roofvogelworkshop doorgaan, want het was een welkome onderbreking van de intensieve tweedaagse training die we organiseerden. De reacties van de deelnemers waren zeer positief.

T-MC
9

Erg mooie en unieke activiteit, tempo en duur waren zeer goed en inhoud voldeed aan de verwachtingen.

Anoniem
9

Wij hebben de activiteit Teambuilding met Roofvogels gedaan. Het heeft meer dan aan onze verwachtingen voldaan. De valkeniers namen de tijd om ons veel uitleg te geven en hebben er een onvergetelijke ervaring van weten te maken.

Joulz
7

De vogels waren indrukwekkend en het verhaal goed. Het doel bleef onder belicht, was te algemeen. Een gesprek vooraf met hierin de verwachtingen besproken zou helpen dit te voorkomen.

Nutricia

Vereisten voor de locatie

Buitenruimte benodigd van minimaal 20 bij 50 meter

Niet onder hoogspanningsmasten of nabij een drukke weg.

Grasveld / Gemaaid weiland

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Roofvogel workshop

Al vanaf € 
25
 per persoon
8.8
Een spannend spel met roofvogels, speciaal opgezet voor de zakelijke markt.
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...