Blind Boogschieten

Boogschieten. Workshop blind boogschieten: handboogschieten of kruisboogschieten
Buiten
8
tot
120
personen
1,5 uur
9.0
uit
23
reviews
Wellicht heb je al wel eens deelgenomen aan een activiteit boogschieten. Blind Boogschieten geeft een heel nieuwe dimensie aan deze activiteit. De een mag op het doel schieten met een blinddoek voor, de ander begeleidt. De grote uitdaging hierin is: hoe vertel je iemand waar hij of zij moet schieten, terwijl diegene niets ziet? Hoe filter je informatie die wordt omgezet in een handeling, terwijl je niks ziet?

Foto's

Bekijk alle foto's

Blind boogschieten

De uitdaging van deze workshop is om door beweging mensen stil te zetten en naar zichzelf te laten kijken. Deze activiteit wordt ingezet als middel om deelnemers naar zichzelf te laten kijken in het interactieproces met anderen. Deze manier van teambuilding is bedoelt om bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren.

Robin Hood met een blinddoek

Je hebt wellicht wel eens boog geschoten, maar Blind Boogschieten is een unieke activiteit en is echt andere koek. Je schiet namelijk niet alleen, maar met meerderen: de één schiet terwijl de anderen begeleiden. Hoe breng je informatie over aan iemand die niet hetgeen ziet wat jij ziet? Hoe filter jij informatie die je doorkrijgt, maar niet kunt visualiseren en hoe zet je dit om in een handeling? Weet jij het target te raken als geblinddoekte Robin Hood?

Boogschieten terwijl je niets ziet

Het programma start met een welkomstwoord en het doornemen van de veiligheidsmaatregelen. Vervolgens wordt er een korte schietinstructie gecommuniceerd. Tijdens deze activiteit maak je gebruik van een recurveboog, deze lijkt op de vroegere jachtboog. Je schiet op een korte afstand en dat maakt het programma technisch maar ook competitief! Je zal ervaren dat je snel verbetering zal zien in jouw handelen met de recurveboog. Vervolgens is het tijd voor de competitie: welke groep heeft de beste communicatie met degene die geblinddoekt het doel moet raken?

Blind Boogschieten met een thema

Er zijn verschillende thema’s die aan deze activiteit kunnen worden gekoppeld. Denk hierbij aan thema’s als communicatie, vertrouwen, kennismaking, teamontwikkeling en samenwerken. Wanneer het weer tegen zit, worden er een luifel geplaatst, waar jullie onder kunnen gaan staan tijdens het schieten. De schietplaatsen zijn dus altijd droog! Er wordt een goedgekeurd veiligheidsnet opgehangen achter de blazoenen, die als target fungeren tijdens deze activiteit. De minimale afmeting van bijvoorbeeld een grasveld voor het boogschieten is circa 5 bij 10 meter. Bij grotere groepen is natuurlijk een groter terrein nodig.

WKR regeling: blind boogschieten is 100% aftrekbaar

De activiteit Blind boogschieten valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

9

Prima afstemming, fijn dat er vooraf door buiten business contact werd gezocht met de vergader locatie, waardoor we op de dag zelf niet voor verrassingen kwamen te staan. Leuke activiteit, waarbij de trainer mooi inspeelde op de dynamiek van de groep. Goede mix van leuk en leerzaam!

Super C
8.5

Erg goed bevallen en ook zeer goed gewaardeerd door mijn gasten. Ontspannen trainer die ons op een hele leuke manier meenam in de aanwijzigingen. Flexibel i.v.m. aangepaste teams en alles op tijd en goed verzorgd!

Jane
10

Jullie docenten waren uitstekend. We hebben echt genoten en de verassingselementen waren geweldig. Het was heel mooi om te zien wie geschikt waren als coaches en wie niet, en wie goed kon luisteren en wie eigenwijs was. Echt een geslaagde oefening. Dankjewel voor 2 zeer geslaagde events.

TNO
9

Toegankelijke activiteit en goed inzetbaar/uitlegbaar voor een heidag (teambuilding)

Bakker Wiltink
10

Aanrader! Je weet niet wat je mist!

Raskinmusic
9

Het was een bijzonder leuke ervaring. Het doel was voornamelijk om gezamenlijk plezier te hebben. We hebben er ook veel van geleerd, zoals "wat zegt de houding van een persoon", "Wat zegt de pijl over de band tussen jou en een ander (ingebeeld) persoon" en "wat gebeurd er als je een besluit neemt zonder na te denken". Allemaal nuttige dingen om mee te nemen in het komende jaar. Daarom heen was het een goed begeleidde en gezellige activiteit.

Spelenderwijs Utrecht
9

Leuke en ontspannen bezigheid met goede uitleg.

Albert Heijn
9

Dit was een superleuke workshop. Sebastiaan heeft alles prima verzorgd en heel goed uitgelegd. We hebben de grootste lol gehad. Zeker een aanrader

Arbo Unie B.V.
9

Deze activiteit was ook een hele goede aanvulling op onze teambuildingssessie. In een team toch doelen stellen en actief een rol spelen in de begeleiding van het team en zelf ook kunnen schieten met een blinddoek om. Vertrouwen speelt een rol en daarnaast heeft Pieter ons heel goed begeleid. Een super activiteit om dit op locatie te laten plaatsvinden.

Stichting Pensioenfonds Notariaat
10

We hebben echt een topmiddag gehad! Wat een leuk evenement dat blind boogschieten (hoewel het gewoon boogschieten bij mijn collega’s meer in trek was). Ook de begeleider was geweldig. Heb veel positieve reacties mogen ontvangen. Mochten we nog eens iets organiseren in de toekomst zal ik zeker aan jullie denken.

International Card Services
9

Ik heb erg positieve reacties ontvangen! Men was erg enthousiast. Dank daarvoor!

Ampleon
9

Leuk en leerzaam. Goed als aanvulling op ons thema van samenwerken en vertrouwen.

Mastervolt
8

Leuke activiteit!

Aegon NV
9.5

Afgelopen vrijdag gebruik gemaakt van deze activiteit. Naast het prachtige weer, veel complimenten gehad over de trainer die de mannen wegwijs heeft gemaakt in het boogschieten. Leuke activiteit met een ontzettend goede aansluiting voor wat betreft ons programma. Willen jullie mijn dank overbrengen naar de trainer?

Feenstra
9.5

De workshop was erg leuk en leerzaam vooral het blind boogschieten was een hele ervaring voor de groep. In de workshop werd duidelijk hoe goed de groep in teamverband kon werken maar ook een hoop plezier met elkaar kon beleven. De begeleider was voor ons een leuke spontane maar leerzaam persoon en erg prettig om mee samen te werken. Wij willen jullie daarom ook bedanken voor de goede service en de fijne ervaring.

RET - Afdeling Bus B.V.
9

Leuke vergaderbreak, prima verzorgd!

Infomedics
9

Leuke workshop waarbij wij op verrassende wijze geconfronteerd werden met de communicatie binnen ons team.

Rabobank
8.5

De workshop heeft volledig aan onze wensen voldaan. Een prettige benadering waarin wordt ingespeeld op de behoeften van de klant.

Abbott Diabetes Care
8.5

Was prima, goed verzorgd en deskundige begeleiders.

Zorgdomein
10

Ondanks de regen heeft mijn team niet tegengesputterd en actief aan de buitenactiviteiten meegedaan. Dit kwam mede door de deskundige en leuke organisatoren van de activiteiten. We hebben blind pijl en boog geschoten en een brug gebouwd. Een heel goede combinatie van accommodatie en vergaderbreaks, zullen wij zeker vaker gebruik van maken.

Evides
8

We hebben Blind Boogschieten gedaan, en dat was erg leuk en competitief. Prima voor een uurtje onderbreking.

Staples
8.5

Wij hebben een fantastische dag gehad! Helemaal wat ik in gedachten had. Prettig dat dit zo op het laatste moment geregeld kon worden.

Ahold
8.5

Ervaring was goed, leuke activiteit!

CS-A15

Vereisten voor de locatie

Buitenruimte benodigd van minimaal 5 bij 10 meter

Consumpties worden verzorgd door de locatie

Grasveld / Gemaaid weiland

Omheining van het terrein is niet nodig.

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Blind Boogschieten

Al vanaf € 
33
 per persoon
9.0
Boogschieten. Workshop blind boogschieten: handboogschieten of kruisboogschieten
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...