Outdoor Cooking

Een anders-dan-anders outdoor cooking workshop.
Buiten
15
tot
200
personen
3 uur
9.2
uit
19
reviews
Buiten koken met behulp van open vuur, kookketels, rookovens en tajines. Dat is de bijzondere outdoor cooking workshop van BuitenEvents. Voor de bereiding van het diner worden verse producten uit de natuur gebruikt. Er zullen verrassende gerechten op tafel komen te staan. Deze zijn aan te vullen met eetbare planten, superfoods, een spannende vuurcompetitie en meer. Je geniet samen van een heerlijke buiten-maaltijd, welke bereid is met verse, biologische streekproducten.

Foto's

Bekijk alle foto's

Outdoor Cooking als teamervaring

Deze unieke buiten-kookworkshop is een bijzondere teamervaring. Er wordt met natuurlijke en biologische ingrediënten op een kampvuur een verrassende en gezonde maaltijd bereid. Het is mogelijk om naar elke locatie te komen om er ter plekke een heerlijk 3 gangen buitendiner te bereiden!

Buiten koken met verse biologische ingrediënten

Tijdens deze workshop staan goed eten, buiten-beleving, authenticiteit, passie en duurzaamheid centraal. Jullie gaan als team koken met duurzame en biologische producten uit de natuur. De culinaire invulling van het programma bestaat uit duurzame en biologische producten. Terwijl jullie genieten van de omgeving, de buitenlucht en een drankje gaan jullie met zijn allen aan de slag onder begeleiding van onze kok om een heerlijke, verse maaltijd te bereiden boven het houtvuur.

Open vuur, ketels en rookovens

Tijdens deze unieke Outdoor Cooking wordt er op authentieke wijze gekookt met open vuur en ketels. Koken met rook en vuur staat voor veel mensen gelijk aan onthaasten, een gevoel dat je op vakantie bent. Samen met je team geniet je van de buitenlucht en de mooie omgeving van een zorgvuldig gekozen buiten locatie. Jullie steken zelf de handen uit de mouwen en gaan zelf koken. Jullie koken je eigen maaltijd onder begeleiding van een professionele buitenkok. Er is natuurlijk genoeg ruimte voor de mens en de relatie binnen het team. Samen buiten koken is een unieke en teamversterkende ervaring, waar jullie nog lang over na zullen praten.

Biologische en seizoensgebonden producten

Wanneer jullie kiezen voor Outdoor Cooking, dan kiezen jullie voor de bereiding van de gerechten met zo veel mogelijk biologische en seizoensgebonden producten. Natuurlijk sturen we je niet met lege handen naar huis: jullie krijgen een aantal lekkere recepten mee, om thuis uit te proberen. Deze workshop is uniek en is niet te vergelijken met een reguliere kookworkshop. Het buiten bereiden van een maaltijd met open vuur en verse producten uit de natuur staat garant voor een unieke beleving.

Wildplukken en eten uit de natuur

Outdoor Cooking is uit te bereiden met een wildpluk-wandeling. Hierbij gaan jullie voor het koken de natuur in om eetbare planten te zoeken. De gevonden planten worden vervolgens bereid in de gerechten.

Verantwoord omgaan met mens en milieu

De natuur is erg belangrijk en we willen hier daarom ook respectvol mee omgaan. De keuze voor de ingrediënten wordt daarom bewust gemaakt en er wordt niet voor niets geplukt. Onze product keuze is bij voorkeur biologisch en fairtrade. Daarnaast proberen we het gebruik van middelen zo veel mogelijk te beperken tot hetgeen essentieel is in het bereiden van gerechten. Er zal zo veel mogelijk gebruik gemaakt worden van producten van het betreffende seizoen. Outdoor Cooking is koken met al het goeds dat de natuur ons biedt en genieten van gezond en goed eten waarbij respect voor mensen en natuur niet vergeten wordt.

Teambuilding activiteit

Wanneer je samen kookt, ontstaat er automatisch een verbinding tussen de deelnemers. Daarom is het programma zeer geschikt als teamuitje of netwerkdag. Ook is deze workshop in te zetten als onderdeel van een training welke gericht is op samenwerking, communicatie en leiderschap.

Waar kan de Outdoor Cooking plaatsvinden?

Het programma Outdoor Cooking kan op vrijwel elke gewenste locatie plaatsvinden. De locatie dient aan de volgende voorwaarden te voldoen. Toestemming eigenaar van de locatie om buiten te koken met open vuren (op een vuurschaal). Wanneer het regent, we gebruik kunnen maken van een overdekte ruimte (zaal, tent of overkapping) om te snijden en te eten. Het Outdoor Cooking programma duurt tussen de 3 en 4 uur. Het menu en de inhoud van het programma wordt in overleg samengesteld.

Liever niet zelf koken?

Wil je liever niet zelf zelf koken, kijk dan eens bij onze Outdoor Catering. Onze buitenkok komt naar jullie toe om ter plaatse een heerlijke buiten-maaltijd te bereiden. Geef ons je wensen door en wij maken een passend programma op maat voor jullie. Bel ons op 0575-743 220 en je ontvangt vandaag nog een voorstel op maat in je mailbox.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

10

De workshop was zeer professioneel opgezet en de kok was een prettige persoonlijkheid. De deelnemers hebben het een zeer geslaagde dag gevonden.

Francoise
10

De workshop was echt geweldig en de workshopleider ook. Heerlijk gegeten en gezellig. Ook op de locatie prima geregeld.

Servier
10

Ontzettend leuk en lekker!! Aanrader.

Alrijne Ziekenhuis
10

Het was een geweldige workshop, bevlogen man die de workshop leidt en past zich aan naar de groep. Alles was leuk aangekleed, het ziet er mooi en smakelijk uit. Het is een beleving voor oog en maag. Heerlijke gerechten, goede kwaliteit producten en een heel leuk sociaal gebeuren. Zeker een aanrader!

Focus Orange Advisory B.V.
10

Het schapendrijven én de outdoor cooking waren een groot succes!

De Nederlandsche Bank
10

We hebben een zeer geslaagde en gezellige avond gehad onder leiding van twee enthousiaste kookgekken. De ontvangst was hartelijk en de uitleg over de gerechten viel meteen goed in de smaak. Het vrijwillige karakter maakte dat iedereen zich erbij op z'n gemak voelde en er was ook voldoende tijd om gezellig met elkaar te kletsen tijdens het koken. Een ideale manier om elkaar in een ontspannen en losse setting beter te leren kennen! Het eten zelf was ook erg lekker. We hebben gesmuld van alle lekkers en volgens mij was er ook niet veel over... Dat zegt genoeg!

Capgemini
8

Vriendelijke personen, goed verzorgd.

Benu apotheek
9

Het was een erg geslaagde middag gister. Prachtig weer, leuke activiteiten en gewoon even fijn met de collega’s buiten bezig zijn. Vooral het outdoor koken met elkaar was erg leuk, goede en relaxte begeleiding, meer gerechten dan we hadden verwacht en het sloot ook perfect aan bij het maken van vuur.

UBM
9.5

Wij hadden met 35 personen een personeelsuitje in het Boheems Paradijs in Holsloot. Daar kwamen we na 30 km fietsen vermoeid terug. Op het terrein stond daar een soort van oase in de woestijn.. ketels op open vuur, tajine's , rookovens en een lange tafel vol met heerlijke producten waar we gezamenlijk mee aan de slag gingen onder begeleiding van 3 enthousiaste en profesionele koks. Heerlijke gerechten gemaakt en gegeten. Top ervaring !!

HVMS
8

Was heel leuke teamervaring, heerlijke recepten, leuk om buiten o.a. met vuur te koken en de tajine. Leuke begeleiding ook van de chef. De workshop 'Omgaan met Stress' hebben wij ook als zeer prettig ervaren, en kunnen het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk brengen. Deze workshop krijgt ook een 8.

Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
8

Superleuk, bijzonder lekker gegeten en heel knap hoe dat allemaal klaargemaakt werd op een paar kampvuurtjes.

ABN AMRO
9.5

De koks waren behulpzaam, kundig en hebben goed nagedacht over het internationale gezelschap. Echt heel fijn om met ze samen te werken.

FMO
8

Het was een zeer aangename middag geweest. Buiten koken met de buitenkok was erg inspirerend. Er was een mooi 3 gangen menu opgesteld met lekker ingrediënten waar op verschillende soorten vuur werd gekookt. De locatie Boerderij ’t Dommeltje in Boxtel was goed verzorgt en een goede combinatie met het Outdoor Cooking.

Enexis
10

Het was super leuk, echt heel goed.

Liander N.V.
9

De activiteit was zeer geslaagd. We hebben veel complimenten gehad over de aanpak, wat dus rechtstreeks bedoeld is voor de trainers. De trainer was erg deskundig en speelde goed in op de complexe situatie in ons team. Het eten was heerlijk, de kok was erg goed! Al met al een zeer succesvolle activiteit

Avans Hogeschool
9

Deze teambuilding heeft mijn verwachtingen overtroffen. Drie begeleiders ter plaatse. Vooral het vuurtje maken in het bos was erg leuk om te doen en vervolgens zelf aan de slag gaan met super verse ingrediënten. De outdoor cooking sessie was goed voorbereid en ook hier moest iedereen aan de slag, waarbij er goed moest worden samengewerkt. Er is op geen enkele manier bezuinigd op de hoeveelheid voedsel en kwaliteit. Iedereen heeft goed meegeholpen en het was super gezellig. Eindresultaat: een mooi verzorgde en vooral smakelijke lunch.

FMO
8

Erg leuk, eten van uitstekende kwaliteit en prima begeleiding!

Rabobank Nederland
9

Zeker, het overtrof de verwachtingen. Heerlijk eten, goede begeleiding, mooie producten.

Rabobank Oosterschelde
9

We hebben de mannen van outdoor cooking op bezoek gehad en zij hebben een inspirerende workshop gegeven waarbij we vuur hebben gemaakt, eetbare planten hebben gezocht en gegeten. Bijzondere mannen met een verhaal. Prima in orde!

Hulphond Nederland

Vereisten voor de locatie

Grasveld / Gemaaid weiland / Verhard terrein

Omheining van het terrein is niet nodig.

Vuur wordt gemaakt in vuurschalen die boven de grond hangen.

Toestemming van de locatie dat het team zelf het diner gaat bereiden

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Outdoor Cooking

Al vanaf € 
60
 per persoon
9.2
Een anders-dan-anders outdoor cooking workshop.
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...