Schermen

Workshop schermen, leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als trainingsinstrument
Buiten & Binnen
4
tot
200
personen
1,5 uur
9.1
uit
47
reviews
Schermen is dé sport van moderne ridders (m/v) en ook een hele leuke teambuilding activiteit. Het draait allemaal om een goed evenwicht tussen inzicht, techniek en snelheid. Pak de floret, sabel of degen en ontdek in een duel met je collega of je een verdediger of een aanvaller bent. In deze dynamische workshop leer je de grondbeginselen van het schermen en komen op een sportieve manier thema's als respect en omgaan met weerstand aan bod.

Foto's

Bekijk alle foto's

Schermen, een unieke teambuilding activiteit

Schermen is een unieke ervaring. In deze teambuilding activiteit word je meegenomen in de wereld van het schermen: je maakt kennis met alle facetten van deze olympische sport. Je wordt begeleid door een ervaren professionele trainer. De trainer zal zowel aandacht hebben voor individuele observaties als mede observatie van het gehele team.

Hoe ziet een workshop Schermen er uit?

Na de kennismaking met de Floret, Degen en Sabel ontvangt iedereen een passende uitrusting. De beschermvesten, handschoenen, maskers en sabels zijn van hoge kwaliteit en worden dagelijks gecontroleerd om ieders veiligheid te waarborgen. Wanneer iedereen de maskers op heeft en de vesten aan, is het tijd om de degens te kruisen.  Allereerst zullen de beginselen van het schermen aan je uitgelegd worden. Dit zal gepaard gaan met enige hilariteit. Wanneer iedereen de grondbeginselen onder de knie heeft, is het tijd voor het serieuze werk: het duel. Het duel blijkt voor velen een spannende aangelegenheid, gezien de reputatie van het team op het spel staat. Het duelleren wordt zowel individueel als in teamverband uitgevoerd en nadat ook dit voldoende geoefend is, is het tijd voor het echte werk! De klapper van deze workshop is de Grande Finale! Nu gaat het echt spannend worden: ben je in staat om je collega’s te verslaan in een zinderend schermduel? Heeft jouw team de juiste tactiek? En ben je slim en snel genoeg? Een spectaculaire afsluiting van deze uitdagende workshop!

Welke thema's kunnen in een workshop Schermen worden verwerkt?

Mogelijke thema’s die in deze workshop schermen verwerkt kunnen worden:


  • Respect
  • Leiden of laten leiden
  • Omgaan met weerstand
  • Persoonlijke effectiviteit in onderhandelen
  • Omgaan met druk
  • Teambuilding

De workshop wordt verzorgd door gekwalificeerde instructeurs met een jarenlange ervaring in het trainen van bedrijventeams. De workshop is actief, interactief en uitdagend en kan naar wens in het Engels gegeven worden.

Mogelijk op iedere locatie

Deze activiteit wordt uitgevoerd onder begeleiding van professionele trainers. Het teambuilding programma duurt 1,5 tot 2 uur en kan uitgevoerd worden op elke gewenste locatie, zowel buiten als binnen.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Deze activiteit valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Waarom BuitenEvents voor een workshop Schermen?

Mogelijk op iedere locatie

BuitenEvents kan een workshop schermen op iedere locatie in Nederland verzorgen, zowel binnen als buiten. Wij beschikken over een groot bestand met unieke locaties en adviseren graag over de best passende locatie bij jullie in de buurt.

Professioneel en betrouwbaar

Onze workshop schermen wordt verzorgd door ervaren professionals die in de afgelopen 15 jaar al vele bedrijventeams hebben begeleid. Zij kunnen als geen ander de koppeling met de werkvloer maken. Andere bedrijven gaven dit programma in de afgelopen jaren gemiddeld een 9,4!

Scherm workshop op maat

De workshop kan op maat worden ingericht, afgestemd op de doelstellingen van jullie team. Geef ons je wensen door en je ontvangt van ons vandaag nog een passend voorstel.

Persoonlijk en betrokken

Onze eventplanners nemen het programma met je door en zorgen voor een vloeiend verloop van jullie scherm workshop. Van voortraject tot begeleiding op de dag zelf, van ontvangst tot evaluatie achteraf: wij zijn er voor jullie. Altijd een vast contactpersoon en op ieder moment bereikbaar!

Workshop schermen inclusief catering en locatie

Naast de workshop schermen kunnen wij ook de catering en het verblijf regelen. Voor de complete organisatie van jullie teamdag, heisessie of bedrijfsuitje zijn jullie bij BuitenEvents aan het juiste adres. Bel onze eventplanners op 0575-743 220 en je ontvangt vandaag nog een voorstel op maat voor een onvergetelijke workshop schermen.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

10

Wat een leerrijke, inspirerende, sportieve en edele ervaring. Geweldig begeleid door een ervaren en toffe coach. Voor herhaling vatbaar!

KDV - Language & More
10

Wat een leerrijke, inspirerende, sportieve en edele ervaring. Geweldig begeleid door een ervaren en toffe coach. Voor herhaling vatbaar!

KDV - Language & More
9

Inspirerende workshop waarbij de trainer goed inspeelde op dat wat er in de dagen ervoor aan bod was gekomen.

Iris
9

De workshop schermen was een groot succes. Prima, enthousiaste begeleiding. Leuke opbouw ook in de workshop en goede uitleg. Fijn dat er steeds weer oog was voor de veiligheid. Wij hebben veel plezier gehad.

IRIS
8.5

Activiteit is goed bevallen. Fijn dat de gehele groep tegelijk bezig is en de activiteit ook het mixen van de deelnemers stimuleert.

TU Delft
8.5

Zeer goed en leuk gefaciliteerd. Goed ontvangen door de groep.

Shell
9

Een ontzettend leuke activiteit om te doen. Degene die de workshop gaf, wist veel verhalen en achtergrond informatie te vertellen. We hebben heel erg gelachen!

Rijksuniversiteit Groningen
10

Wij waren met een groep van 28 collega's en het was echt super leuk. Iedereen heeft het met een 'uitstekend' beoordeeld. De trainer was geweldig en bracht heel veel energie met zich mee. Hij had direct de hele groep mee. We hebben van te voren geprobeerd wat thema's aan de workshop te koppelen, maar zijn daar tijdens het schermen niet meer aan toegekomen. Topmiddag!

O&i management consultants
9

Erg leuk gedaan. Enthousiast, met kennis en vooral ook lol!

SKG-IKOB
9

Het was zeker een geslaagde activiteit. Iedereen deed super fanatiek mee! Veel positieve geluiden gehoord.

COA
10

hartstikke leuk en gezellig. Top gegeven door een enthousiaste trainer. we hebben genoten met elkaar en heel veel gelachen, dat is ook belangrijk.

ABNAMRO Hypotheken
10

Wat ik van de trainers heb begrepen is dat het 3 goede sessies zijn geweest! Gelukkig hebben we alle workshops ook buiten kunnen geven, was het materiaal in orde en de trainer op tijd. Dank voor het organiseren!

HR Ontwikkelhuis
10

Wij hebben genoten van een hele leuke workshop schermen van een hele enthousiaste instructeur!

Omroep West
8

Goed, leuke docent, fijne opzet van de workshop (goede afwisseling niet al te lange theorie met sparren).

BNP Paribas Personal Finance
10

Leuke ontspannen maar ook actieve workshop.

BLG wonen
10

Erg positieve ervaring! Niels deed het erg leuk, hij was erg enthousiast en had er duidelijk veel lol in.

Odysseus Groep
10

Was weer ontzettend leuk, alle collega's waren erg enthousiast. We kenden begeleider Niels nog van verleden jaar bij het Expeditie Robinson programma. En ook nu weer deed hij de workshop schermen met humor, enthousiasme en veel kennis. Absoluut een aanrader!

Finance Ideas
9

Vooral leuke workshop met veel activiteit. Leuke uitleg en enthousiasme van Pieter de facilitator.

Deloitte
9

Wij hebben een fantastische dag gehad. Niels heeft ons veel geleerd en daarnaast hebben we veel lol gehad. Niels wist de workshop op een leuke enthousiaste manier te brengen, met veel humor en kunde. Zeker aan te raden aan anderen. En voor herhaling vatbaar bij Buiten business. Misschien gaan we een volgende keer een andere leuke activiteit uitzoeken.

Hulscher Cosmetics
10

Erg leuke workshop! Actief bezig zijn. Wij hebben 1,5 uur gedaan. Twee uur was beter geweest, dat lag aan ons eigen programma. De enthousiaste trainer heeft ook verstand van typen mensen en hun manier van schermen, hoe ze er van nature in gaan. Kortom, een echte aanrader.

HHNK
10

Onze workshop schermen werd gegeven door een zeer bevlogen, enthousiaste leraar. Wij hebben zeer genoten en veel geleerd over deze sport. Het is zowel voor mannen als vrouwen erg leuk om te doen en mee te maken. Een aanrader!

DNV GL Business Assurance B.V.
10

De workshop is erg goed bevallen. Het was ook prima weer en we waren op een mooie locatie. Er waren maar twee deelnemers waardoor er veel persoonlijke aandacht mogelijk was. Niels geeft heel enthousiast les, en wisselt verbetertips goed af met complimenten. Hij sloot goed aan bij het onderwerp van de workshop. De deelnemers hebben genoten van het schermen. Het was wel veel vermoeiender dan ze gedacht hadden.

Small Management School
9

Het schermen was een goede onderbreking om de degens nu eens fysiek te kruisen. We hebben weer wat geleerd zoals iemand over de kling jagen, dat komt uit deze sport. Dit is zowel binnen als buiten te beoefenen. Gelukkig was het net droog en konden we wel buiten oefenen. Het is behoorlijk intensief. Al met al een geslaagde dag!

PSO Beheer
10

De begeleiding bij deze activiteit was erg goed. Met een hoop humor heel snel veel geleerd en nog meer plezier beleefd. Het had van mij minstens twee keer zolang mogen duren.

Stichting Inlichtingenbureau
9

Over de workshop schermen was iedereen zeer enthousiast en dit is zeker een aanrader om te doen.

Advies en Service Center ABN AMRO
9

Wat ik van de groep terug heb gehoord, is fantastisch, erg leuk en geslaagd. Kortom iedereen heeft zich vermaakt.

ASR
8

Goed georganiseerd, met humor geleid en een mooie activiteit voor vijftig mensen tegelijk!

Horizon College
9.5

Graag willen wij jullie van harte bedanken voor de coördinatie van de MEDIALAAN activiteiten van woensdag 25/06. Bij het schermen en het kleiduifschieten waren de mensen wild enthousiast. Ze werden op een zeer leuke manier ondergedompeld in de voor hen totaal onbekende wereld. Na de workshop leken het wel professionals als men hen hoorden vertellen aan de andere collega’s. (dikke pluim voor de lesgevers)

MEDIALAAN
10

Werkelijk super leuk om te doen. Het begon al bij de boeking, werkelijk iedereen is enthousiast en geeft het juiste advies. De instructeur Niels is een zéér enthousiaste vakkundige docent. Zijn positieve manier van lesgeven heeft onze groep zeer veel plezier doen beleven aan deze workshop.....een aanrader!

Verkeersschool Trilling
9

We hebben tijdens onze heidagen meerdere activiteiten ingezet om aan de slag te gaan met het thema 'verandering' (op werkgebied). Met name spiegelen met honden en schermen waren succes activiteiten. De activiteiten waren leuk, maar met name de coaches waren heel goed! Door de goede feedback die werd gegeven, waren de workshops niet alleen leuk, maar ook zinvol! De derde workshop die we hebben aangeboden was Tarot. Deze workshop bleek in eerste instantie toch voor mensen spannend te zijn. Daarom des te waardevoller dat coach Debby dit heeft weten om te buigen naar openheid, interesse en een bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling.Kortom een goede én zinvolle toevoeging op het programma!

Provincie Overijssel
8

Het was een geslaagde activiteit. De instructeur was erg enthousiast en bracht het allemaal heel leuk.

Dura Vermeer
8

"Ik ben persoonlijke altijd erg geinteresseerd in nieuwe feitjes / regels. Het mooie van deze activiteit was dat hier een verband met de business kon worden getrokken. (respect, samenwerking, ruimte geven)" "was super" "Teambuilding was erg leuk om te doen. Ik vond met name de context achter het schermen heel leuk verteld en hij hield de vaart er goed in."

Bannerconnect
8

In de tuin van 'In de Rozenhof' hebben wij een workshop schermen gedaan. Verrassend leuk en actief, kundig en met enthousiasme gebracht. Een welkome onderbreking tijdens onze "heidag".

Nspyre B.V.
9.5

Bij deze nog een bedankje voor de ontzettend leuke dag gisteren. Ons team heeft genoten en we hebben veel geleerd van de workshops (Tarot en schermen). Erg leuk! We zullen jullie zeker aanbevelen binnen en buiten APG.

APG
8.5

Erg goed!

SNS Bank
8.5

Goed, prima trainer.

Anders Kijken Training & Coaching
10

Van onze manager heb ik begrepen dat de avond geweldig was. Vooral was zij onder de indruk hoe goed de scherm-instructeur de thema’s ‘samenwerken’ en ‘leiderschap’ in de workshop omgezette. De locatie werd ook erg gewaardeerd en het eten was goed. Wij vonden de hele organisatie door BuitenBusiness en door het team van Olaertsduyn uitstekend. Alles was duidelijk, op alle onze vragen en wensen werd goed ingegaan en laatste wijzigingen waren ook geen probleem. We werken zeker graag weer met jullie samen!

S. Nicklaus
10

Erg tevreden met het schermen en de Scherm-Coach. Hij ging heel goed op de thema's in (samenwerken en leiderschap).

Momentive Specialty Chemicals B.V.
9

Het was erg leuk! Sowieso was het heel leuk en bijzonder om een keer te schermen. Op 1 persoon na had niemand van de groep dit ooit gedaan. Maar wat het extra leuk maakte was de docent. Hij deed dit fantastisch! Goede uitleg, humor, enthousiasme.... Compliment en bedankt!

S. Conijn
9

We vonden de workshop erg leuk; we hebben geleerd van Pieter, gelachen en bovendien was de parallel met het bedrijfsleven herkenbaar. Iedereen wil er nu 'op'! Dank voor het regelen en omzetten, ik had het niet willen missen.

ABN AMRO
9

Ja. Heel leuk om als groep te doen. Lekker in de buitenlucht met een leuke docent.

Maatschap Dermatologie Jeroen Bosch ziekenhuis
8

We hebben een hele leuke activiteit gehad met een super enthousiaste en vriendelijke instructeur. We zijn tevreden.

Mabeno B.V.
9

Geweldig, groot succes, iedereen enthousiast!

Croda
8

We vonden de activiteit goed passen bij het doel en het programma van de dag. Pieter begeleidde het schermen op een vlotte en leuke manier.

Active Learning
8

De workshop schermen is ons prima bevallen. Een leuke begeleider, prima materiaal en heel prettig dat het op locatie en op korte termijn georganiseerd kon worden.

Ministerie van EL&I
8

De workshop schermen is bij het hele team goed bevallen. Instructeur Niels brengt het heel goed en duidelijk (ook in het Engels) en motiveerde het hele team voor leuke duels! Het is een erge leuke activiteit!

MoneyGram
7

Kei leuk super begeleiding alleen bleek het voor de vrouwen onder ons toch een te heftige activiteit tegenover de mannen.

Strukton Worksphere

Vereisten voor de locatie

Grasveld / Gemaaid weiland / Verhard terrein

Mogelijk op iedere buitenlocatie

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Schermen

Al vanaf € 
33
 per persoon
9.1
Workshop schermen, leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als trainingsinstrument
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...