Drone Vliegen

Workshop Drone Vliegen voor de zakelijke markt
Buiten
2
tot
80
personen
1,5 uur
8.9
uit
12
reviews
Een innovatieve workshop Drone Vliegen, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Ervaar het vliegen met drones samen met professionele drone operators. Vlieg met de allernieuwste high-tech drones, leg een parcours af met hulp van je team met een echte race-drone of bestuur een drone met alleen je handen. Leer op een originele en ontspannen wijze hoe u als team beter kunt functioneren.

Foto's

Bekijk alle foto's

Workshop Drone Vliegen

Deze workshop is ontwikkeld voor de zakelijke markt. De inhoud van het programma kan, indien gewenst, afgestemd worden op het doel van je bijeenkomst. Je kan de workshop Drone Vliegen gebruiken als een innovatieve, leuke en ontspannen vergaderbreak. Of zet de workshop in door op een originele en ontspannen wijze inzicht te krijgen hoe je als team beter kunt functioneren. Je gebruikt deze sessie als een hulpmiddel bij de ontwikkeling van interne communicatie en teambuilding, veranderingsprocessen, inzicht in leiding geven en ontvangen en resultaat gericht werken. Spelenderwijs komen alle vraagstukken aan bod. Door middel van het drone vliegen werk je op een originele en relaxte manier aan het versterken van de teamspirit.

Een originele teambuildingactiviteit

Heerlijk buiten in de vrije natuur, ver weg van de dagelijkse werkroutine, ga je op onvergetelijke wijze met verschillende high-tech drones aan de slag. Gedurende de sessie komen de deelnemers alles te weten over de professionele drones waar ze mee vliegen. Hierbij wordt ook de wet- en regelgeving meegenomen, waarna de deelnemers vervolgens zelf met de drones gaan vliegen. Tijdens de workshop worden meerdere drones met variërende specificaties gebruikt. Deelnemers leren hierdoor verschillende drones kennen. De workshop heeft daardoor een zeer divers karakter. Als afsluiting zal er gevlogen worden met een speciale drone. Deze drone beschikt over een camera waarmee op grote hoogte de natuurrijke omgeving ontdekt zal worden. Een uniek kijkje vanuit de lucht!

Hoe ziet een workshop Drone Vliegen er uit?

De groep begint met een drone welke met de hand bestuurd kan worden. De deelnemers zullen de drone laten opstijgen zonder gebruik te maken van een controller, maar met behulp van handgebaren. Er wordt geoefend met het vliegen van de drone door middel van verschillende leuke opdrachten. Het doel is om met de drone iemand van het team te volgen, rondjes om de deelnemers heen te laten vliegen, laten terugkomen, landen en opstijgen, foto's en video's maken en dat enkel en alleen door gebruik te maken van handgebaren. Nadat iedere deelnemer deze opdrachten heeft volbracht, gaan jullie drones besturen met behulp van een controller. Er kan zowel buiten als binnen gevlogen worden, zodat dit programma ook geschikt is bij minder goed weer. De workshop is zo opgezet dat er actief samengewerkt moet worden om de opdrachten met de drone succesvol te kunnen volbrengen.

Uitdagend spel met race-drone

Een uitdagend spel-onderdeel van de workshop is om een kleine race-drone door een uitgezet parcours te leiden. Wie durft als eerste dit uitdagende parcours te overwinnen? Je hebt wel de hulp van je teamleden nodig, want alleen door op de juiste wijze te communiceren en samen te werken, krijgt je de drone over de finish. Om het nog spannender te maken bestaat de mogelijkheid om de tijden bij te houden. De verschillende teams laten de drones het parcours vliegen en het team met de snelste tijden gaat er met de eer van door. Laat de race beginnen!

Meerdere drones met verschillende mogelijkheden

Tijdens de sessie worden meerdere drones met verschillende specificaties gebruikt. Deelnemers leren hierdoor een variëteit aan drones kennen. De workshop heeft daardoor een zeer divers karakter. De workshop bestaat uit verschillende onderdelen waarbij de teamgeest op inspirerende en humoristische wijze wordt gevoed. Als afsluiting zal er gevlogen worden met een speciale drone. Deze drone beschikt over een camera waarmee op grote hoogte de omgeving in kaart wordt gebracht. Een uniek kijkje vanuit de lucht!

Workshop Drone Vliegen mogelijk op vrijwel iedere locatie

De workshop Drone Vliegen kan op vrijwel iedere locatie worden verzorgd. We controleren voor aanvang of er geen vliegrestricties zijn op de gekozen locatie. De locatie dient aan de volgende voorwaarden te voldoen. Een weiland of grasveld van circa 10 bij 20 meter voor groepen tot 20 deelnemers. Voor grotere groepen bekijken wij hoeveel ruimte benodigd is. Het Drone Vliegen wordt begeleid door een professionele instructeurs die zijn voorzien van alle benodigde vergunningen. Het programma duurt ca. 1.5 tot 2 uur.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

9

Als team uitje met 27 personen in team verband met drones gevlogen. Eerst mochten we vrij 'vliegen'. Daarna mochten we in twee teams een parcours afleggen. We hebben ontzetten gelachen en de heren die ons begeleiden deden het erg leuk!

Wassenaarse Apotheken
10

We hebben een hele leuke middag gehad bij de Workshop Drone Vliegen met 2 enthousiaste drone-instructeurs. Goed georganiseerd, goede apparatuur en iedereen komt ruimschoots aan de beurt. Een aanrader!

BIGA Groep BV
9

Met de workshop drone vliegen hebben we op een hele relaxte manier kennisgemaakt met drones. Erg leuk om eens mee te oefenen en vooral ook met alle collega's. De begeleiding gaf ons veel uitleg en zorgde dat we onze drones in de lucht hielden!

Reeleaf
9.5

Het was een hele geslaagde en leuke workshop. Volop ruimte om te ervaren hoe het is om met een drone te vliegen en natuurlijk leuk om er een spelelement in terug te vinden. Het werd bovendien op een leuke enthousiaste wijze begeleid. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

BKR
8.5

Erg leuk om een keer met een drone te vliegen, het wedstrijd element met het parcours was ook leuk. Ook met de VR bril met de drone meekijken was een hele ervaring. Dank ook voor de foto's uit de lucht.

Ceva Logistics
8.5

Wij hebben als team deze activiteit gedaan, wat heel goed past bij ons project Smart Mobility. De instructeurs waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam, ik zal dit zeker in de toekomst wellicht nog een keer organiseren. Uiteraard zal ik mijn ervaringen delen met collega's van mij die ook een teamuitje willen organiseren. De combinatie van onze teamdag met deze workshop op een geweldige locatie was super. Goed geregeld, dank je wel.

Rijkswaterstaat, programma Smart Mobility
8

Een leuke workshop door gedreven mensen. het was eens wat anders in een leuke omgeving een wedstrijd drone vliegen te doen na eerst geoefend te hebben. zeker de moeite waard

BZK
9

Last minute aangevraagd, heel goed geregeld door de mensen van Buiten Business. Alle deelnemers deden actief mee, een heerlijk einde van een dag vol overleggen en presentaties

Eventions
8

Heel leuk! Vooral het parcours en de mogelijkheid buiten te vliegen.

Het Streek
9

We hebben een gezelligmiddag gehad. De twee jongens die de workshop gaven deden het super! Interactief en namen ruim de tijd.

Tim
10

Leuke activiteit! Goed begeleid, en enthousiaste kerels!

Newion Partners
8

Prachtig en mooi. Je moest wel lang wachten voor je telkens aan de beurt was. Dus ik zou adviseren niet 2 drone op 20 man, maar minimaal 4-6 drones. Zodat je vaker aan de beurt kan.

VLC Hoevelaken

Vereisten voor de locatie

Buitenruimte benodigd van minimaal 10 bij 20 meter. De instructeur checkt van tevoren of er geen vliegrestricties zijn voor de betreffende locatie.

Gemaaid weiland of grasveld, geen strand of harde ondergrond.

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Drone Vliegen

Al vanaf € 
46
 per persoon
8.9
Workshop Drone Vliegen voor de zakelijke markt
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...