Paardenmennen

Paarden Mennen voor zakelijke groepen
Buiten
4
tot
60
personen
3 uur
9.4
uit
9
reviews
Het mennen van paarden is een unieke ervaring voor ieder team of bedrijf. De groep wordt opgehaald met één of meerdere prachtige tweespan koetsen op een locatie naar keuze in Nederland. Na een korte introductie over het mennen van paarden is het aan jullie: neem zelf de teugels in handen. Tijdens de cross country leer je alles over het mennen van paarden en bestuur je zelf een marathonwagen met een dubbelspan volbloed paarden van topniveau. Als jullie de kneepjes van het vak hebben geleerd, gaan jullie vervolgens de strijd aan met elkaar. Wie is het snelst in het parcours? Een ervaring om nooit te vergeten!

Foto's

Bekijk alle foto's

Workshop Paarden Mennen

In eerste instantie lijkt het mennen van paarden weinig te maken te hebben met het bedrijfsleven. Niets is echter minder waar. Tijdens deze activiteit kom je er achter wie in jullie team de teugels in handen heeft, wie een echte kartrekker is en wie nog steeds oogkleppen op heeft. Een workshop Paarden Mennen laat je op een unieke wijze naar het team kijken. Leiderschap en samenwerken in een unieke en ontspannen setting. Er zal veel worden gelachen en je leert jezelf wellicht op een heel andere manier kennen. Een bijzondere ervaring om nooit te vergeten.

Het begin: Cross Country

De activiteit start met een Cross Country: een rit over gedeeltelijk onverharde wegen door bossen en natuurgebieden. Dit zal plaatsvinden rondom de locatie van jouw keuze. Vooraf zetten wij een route uit, zodat we weten wat we tegenkomen. Onderweg passeer je kuilen, plassen en modderpaden, die een spannende uitdaging vormen tijdens deze rit. Iedere deelnemer krijgt zelf de teugels in handen en zal een tweespan volbloed wedstrijdpaarden gaan besturen: een unieke ervaring. Onder begeleiding van een professionele koetsier leren jullie de basisbeginselen van het paarden mennen.

Wedstrijdelement

Na de Cross Country volgt er een pauze. Vervolgens is het tijd voor het hoogtepunt van deze activiteit: de wedstrijd. Er is een wedstrijdparcours opgebouwd, welke je eerst te voet gaat verkennen. Na de verkenning is het tijd voor de wedstrijd: iedereen krijgt de leidsels in handen en krijgt de opdracht het parcours in zo kort mogelijke tijd af te leggen. Welk team weet het parcours het snelst af te leggen? Er is een wedstrijdleider die ervoor zorgt dat het parcours intact blijft, de strafpunten noteert en de tijdwaarneming bijhoudt.

Paarden Mennen op wereldniveau

Er wordt tijdens de activiteit Paardenmennen alleen gewerkt met koetsiers uit de nationale en internationale top twee- of vierspan mennen. Er zit zelfs een wereldkampioen bij! Niet alleen de paarden en koetsiers zijn van wereldniveau: ook de materialen zijn van hoge klasse. De paarden die voor de wagen gespannen worden, worden dagelijks getraind om een topniveau te halen en jullie veiligheid te waarborgen.

Paardenmennen als trainingsinstrument

Dit programma leent zich goed als trainingsinstrument bij teambuilding of bij communicatie- of leiderschapstrainingen. Verschillende bedrijfsprocessen kunnen in beweging komen aan de hand van dit programma. Wanneer jullie dieper op deze processen in willen gaan kunnen wij zorgdragen voor een ervaren managementcoach om deze processen in goede banen te leiden. Deze persoon is gespecialiseerd om de vertaalslag van het mennen van paarden naar het bedrijfsleven te kunnen maken.

Waar kan het programma Paardenmennen plaatsvinden?

Het programma Paardenmennen kan op bijna iedere gewenste locatie plaatsvinden. Om een wedstrijdparcours uit te kunnen zetten, dient de locatie wel over een weiland van minimaal 100 bij 100 meter te beschikken. Daarnaast moet er in de directe omgeving een gebied (bos of landerijen) aanwezig zijn waar de Cross Country uitgezet kan worden. Wij adviseren graag over de best passende locatie en kunnen eventueel ook een vergadering en/of catering regelen.
De activiteit duurt ongeveer 3 uur, maar kan naar wens ingekort of uitgebreid worden.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

9

Een heel geslaagde middag gehad in Lieren. In een mooie omgeving rondrijden met de paarden en koetsen. Tussendoor nog even een hapje en drankje en daarna het parcours doen. Het personeel dat meerijdt en de dame die de hapjes en drankjes verzorgt zijn allemaal zeer vriendelijk en zorgen mede voor een goede sfeer.

Strukton
10

Een bijzondere ervaring. De instructeurs waren allemaal zeer vriendelijk en hulpvaardig en gaven ons de ruimte om vertrouwd te raken met het paarden mennen. Mooie paarden en goed materieel. De wedstrijd die na de algemene rondrit plaatsvindt werd door iedereen als zeer de moeite waard bevonden. Kortom: de activiteit is zeker aan te bevelen.

Kuijpers
10

We hebben het erg leuk gehad, prachtig weer en de collega’s hebben genoten.

Voogt Pijl & Partners
10

De dag was zeer geslaagd! Ik hoor hier alleen maar positieve geluiden, zelfs van de mensen die eigenlijk paarden helemaal niet zo leuk vonden. De paarden waren zeer braaf, de koetsiers erg gezellig en kundig, de afwisseling tussen rit en wedstrijdje ook prima. En dan nog mooi weer ook! Ik kan het collega assistants aanraden als zij naar een teambuilding activiteit op zoek zijn.

AbbVie B.V.
8.5

De activiteit was erg leuk, en heeft voldaan aan onze verwachtingen.

ABN AMRO
10

Heel bijzonder om te doen! De interactie met de (top!) paarden en koetsiers in combinatie met het vertoeven in de vrije natuur maakten deze dag onvergetelijk. De wedstrijd maakte het af. Er wordt hier nog steeds over nagepraat en we zijn het er unaniem over eens: het leukste bedrijfsuitje ooit!

RDD
9

Het was een zeer geslaagde ervaring. Het kasteel, de ambiance in combinatie met het paarden mennen was heel uniek! de koetsiers zijn heel enthousiast en weten je om een geheel 'eigen' wijze te enthousiasmeren voor dit bijzonder vak!

SIDN
9

Het paarden mennen voldeed meer dan de verwachtingen die we hadden. de sfeer was goed en de mensen die ons begeleidden waren professionals.

SIDN
9

Enthousiaste begeleiding, prima tijdsduur. Mooie paarden en mooie locatie.

Metaaltechniek bv

Vereisten voor de locatie

Bepaal je eigen route van maximaal 50 kilometer.

Mogelijkheid om een route rijden op verharde en/of onverharde wegen. Wij inspecteren voor aanvang de route.

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Voldoende laad- en losruimte voor de koetsen en de paarden.

Weiland van minstens 100 bij 100 meter.

Paardenmennen

Al vanaf € 
190
 per persoon
9.4
Paarden Mennen voor zakelijke groepen
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...