Expeditie Robinson

Expeditie Robinson, team survival voor (h)echte teams!
Buiten
10
tot
250
personen
2 tot 2,5 uur
9.1
uit
37
reviews
Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson teamsurvival vergeet je dat je überhaupt ooit op kantoor zat. Vandaag gaat het er om welk team het beste weet te overleven in de natuur. Tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit bepalen uiteindelijk de winnaar. Een super origineel spel voor jullie teamuitje of bedrijfsuitje. Ervaar ook waarom dit teambuilding programma zo'n hit is.

Foto's

Bekijk alle foto's

Expeditie Robinson op locatie

Samen met je collega's op een onbewoond eiland, waar jullie moeten overleven in de natuur: dat is onze Expeditie Robinson! Alle onderdelen uit het televisieprogramma Expeditie Robinson komen ook in dit programma aan bod, inclusief de vreselijke eetproef! Spannend, uitdagend en grensverleggend... durven jullie het aan? Het programma kan op iedere gewenste locatie worden verzorgd, maar een eiland is natuurlijk het leukst. We helpen jullie graag met het samenstellen van een compleet programma inclusief locatie en eventueel catering. Bel ons op 0575-743 220 en je ontvangt vandaag nog een offerte op maat voor een onvergetelijke Expeditie Robinson.

Team Survival Expeditie Robinson

Stel je voor: je bent met je team aangespoeld op een onbewoond eiland. Er is geen luxe, geen bereik en geen beschaving. Samen met je collega's moet je zien te overleven. Dat betekent: vuur maken zonder hulpmiddelen, een katapult bouwen om een kokosnoot uit de palmboom te schieten en met pijl en boog je avondeten veroveren. Alsof dit nog niet moeilijk genoeg is, heb je ook te maken met het andere kamp. Ook zij willen overleven op het eiland en zullen hun uiterste best doen om jullie te verslaan tijdens de opdrachten. Hou je gedachten er dus bij en wees niet bang om je grenzen te verleggen. Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek kan deze spannende Expeditie Robinson Team Survival gewonnen worden!

Het programma

Bij Expeditie Robinson worden vooraf twee of meer teams gevormd die ieder hun eigen kamp vormen. Wanneer de vlaggen hangen en de bandana's om de hoofden zitten, kan de strijd losbarsten. Voor ieder onderdeel is er een stemming. De kampleden geven individueel aan op welke plaats ze het betreffende onderdeel denken te eindigen. Bij een juiste inschatting levert dat steeds extra punten op. Het team dat de beste inschatting maakt krijgt extra immuniteitspunten.

De opdrachten

Het programma is zo samengesteld dat ieder kamp de mogelijkheid heeft om te winnen. De opdrachten bestaan uit inzichtproeven, krachtproeven en uiteraard de eetproef. Bundel alle krachten binnen je team en win samen met je team die felbegeerde eerste plaats! In een spannende competitie kunnen de volgende onderdelen aan bod komen:

Vuur maken

Hou je hoofd erbij en maak als eerste het hoogste vuur.

Sprinkhanen en meelwormen

De ultieme eetproef! Geroosterd boven het vuur smaken ze nog beter.

Liaan trekken

Een direct duel tussen de teams waarbij de fysieke krachten gemeten worden.

Evenwichtsspel

Welk team is het beste in evenwicht en kan het langst op de balk staan?

Hengelen met bamboe

Bouw een lange hengel met bamboe en hengel je attributen voor de volgende opdracht binnen.

Moeras oversteek

Met behulp van planken en boomstammen kan de oversteek gemaakt worden.

Katapult bouwen en schieten

Wie zorgt er voor het avondeten en weet de target als eerste te raken?

Toren van Hanoi

Een levensgrote versie waarbij het aankomt op inzicht en overzicht.

Davinci Brug

Welk team kan als snelste de brug bouwen?

Tangram

Een opdracht voor de puzzelaars en denkers in het team.

Waar kan het programma Expeditie Robinson plaatsvinden?

Het programma Expeditie Robinson kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. De locatie dient aan de volgende voorwaarden te voldoen. Een weiland of grasveld ter grootte van circa een half voetbalveld (30 bij 50 meter) voor groepen tot 50 personen. Voor grotere groepen is een grasveld van circa 60 bij 100 meter nodig. Deze activiteit duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De activiteit Expeditie Robinson valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Waarom Expeditie Robinson met BuitenEvents?

* Deskundige begeleiding

Onze ervaren en professionele begeleiders zorgen voor een goed georganiseerd en vloeiend verloop van het event.

* Flexibel & Betrouwbaar

Het programma kan volledig naar wens worden ingericht: de tijdsduur kan worden aangepast en de opdrachten kunnen afgestemd worden op de wensen en doelstellingen van het team. BuitenEvents heeft een grote ervaring in het verzorgen van teamevents en is sinds 2009 een betrouwbare partner voor teambuilding- en bedrijfsuitjes.

* Mogelijk op iedere locatie

Het programma Expeditie Robinson kan door BuitenEvents op iedere locatie in Nederland worden verzorgd. Wij beschikken over een groot bestand met unieke locaties, waaronder diverse onbewoonde eilanden (in Nederland) die perfect geschikt zijn voor Expeditie Robinson!

* Complete eventplanning en organisatie

Naast de Expeditie, kan BuitenEvents ook de locatie en de catering verzorgen. Voor een programma op maat, bel ons op 0575-743 220 en je ontvangt per ommegaande een vrijblijvend voorstel voor Expeditie Robinson in je mailbox.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

10

Wat een geweldige organisatie zowel het contact met kantoor als de spelleiders. Een geweldige ochtend gehad.

AMV
9

Het spel is super in elkaar gezet, je doet echt leuke opdrachten wat echt nog niet zo heel makkelijk is. Helaas regende het bij ons echt super erg, maar ondanks dat hebben wij genoten. De spelbegeleiders waren ook erg gezellig en motiverend! Ik raad deze activiteit iedereen aan. :)

BDO Accountants & Belastingadviseurs
9

Een aanrader deze Expiditie Robinson. Uitdagend, team, voor iedereen en goed georganiseerd!

Glaspoort
10

We hebben met ons team een heerlijke actieve middag gehad dank zij BuitenEvents met Expeditie Robinson. De instructeurs gaven goede begeleiding met humor, ze hielden lekker de vaart erin en stimuleerden de teams om de competitie aan te gaan; erg leuk! Het is ook uitstekend opgezet qua spellen; we werden uitgedaagd op tactiek, kracht en sportiviteit. Er was voor ieder wat wils, ook leuk voor mensen die minder sportief zijn.

Perspectief
8.5

Als personeelsvereniging zijn we altijd opzoek om iets leuks te organiseren voor onze collega’s en hun gezin. Dit jaar op de gezinsdag hadden we Expitidie Robinson gepland. Alle leden en gezinsleden die aan deze expiditie hebben meegedaan hebben er ontzettend van genoten. Een geweldige ervaring. Speciaal dank aan de instructuurs ( Angelique en Dominique ) - Puntje is dat BuitenBusiness BV in het weekend niet bereikbaar was!

Seco Tools BV
10

Met ruim 100 personen en prachtige middag beleefd! Goed, en met humor, georganiseerd. Zeer professioneel. Prachtige manier van teambuilding. Hier gaan we nog lang over napraten. Dank voor de mooie foto's en video's. Een aanrader.

De Schavuiten
10

Wij hadden expeditie robinson gekozen voor onze coachdag. Super leuke spel waarbij je echt samen moet gaan werken. Je leert elkaar op een andere manier kennen wat echt super tof is. Maar ook complimenten naar jullie! Wat een top service & wat hebben jullie het super goed georganiseerd en iedereen enthousiast gemaakt!! Dankjewel!

Essent
10

Zeer geslaagde team-building activiteit, goed georganiseerd met leuke afwisselende opdrachten. Het mooie weer hielp natuurlijk ook mee!

AniCura dierenkliniek Rijngeest
9

Leuke activiteit, goed bevallen in de groep (65 personen). Een grote opgave zo een grote groep, de groep had aangegeven dat een luidspreker voor jullie handig zou zijn geweest om de aandacht te krijgen en beter verstaanbaar te zijn. Daarnaast zijn groepen van 10/11 personen misschien net iets te groot, waardoor de betrokkenheid bij activiteiten soms iets minder werd. Maar al met al zeker geslaagd en betrokkenheid was bij vele, ook al waren het grote groepen, nog steeds goed ervaren.

Stedin
8

Super leuke dag gehad! Collega's hebben genoten van het aan bod aan activiteiten.

Buitenbusiness
8

Super leuke activiteit met originele onderdelen zoals het katapult schieten! Erg goed voor het teamgevoel en enthousiasme. Iedereen werd zeer fanatiek en dat was leuk om te zien!

E.F.P. International B.V.
7.5

Het was een leuke middag, Pieter was erg vriendelijke en zorgde voor een fijne sfeer. We kwamen helaas iets te laat aan op locatie ivm vertraging van een eerdere activiteit, maar Pieter pakte dit super op! We hebben allemaal een hele leuke middag gehad! Als punt van feedback wil ik graag aangeven dat we redelijk snel begonnen, zonder een echt duidelijke introductie wat we deze middag gingen doen. We begonnen direct met een oefening waarbij we in tweetallen los van elkaar moesten zien te komen terwijl we een touw om onze polsen zat en we aan elkaar vast zaten. We hadden nog niet echt door of dit nou al bij het spel hoorde, of dat het een intro testje was. Ik denk dat als Pieter een duidelijke introductie had gegeven wat we vandaag zouden gaan doen, hoeveel rondes er zouden zijn, en dat we nu zouden beginnen aan de eerste ronde, dat het nog iets duidelijker was geweest. Voor de rest, was het perfect georganiseerd! Pieter deelde ook leuke feitjes tijdens de oefeningen zoals bij het boogschieten en de vuurproef.

Vention Technologies
8.5

Het was een toffe activiteit! Variatie in de opdrachten en de vuurproef als afsluiter was echt de climax! Het verdelen in teams was echter jammer genoeg niet origineel zoals gevraagd. Er werden gewoon vlagjes verdeeld waardoor de mensen niet echt willekeurig verdeeld werden omdat het op basis was van bij wie ze in de buurt stonden en dat zijn dan net de mensen waar ze reeds goed met overeen komen.

Verstraete IML
9

We hebben erg genoten van het spel, Niels deed het geweldig. Liet zich niet van de wijs brengen door 'gevatte opmerkingen van collega's. De proeven waren leuk om te doen, voor iedereen ook. Dus bij een volgend event zullen we zeker aan jullie denken. Top gedaan!

FIOD
6.5

Leuke activeiteiten, afwisselend programma. Het was wel heel chaotisch. De organisatie liep niet volledig vlekkeloos Zo kozen groepjes zelf hun kleur bandage maar die matchte niet met de indeling die op het papier stond van de organisatie. Daardoor liepen namen van teams door elkaar en hierdoor werd ook de puntentelling een puinhoop. Zo hebben mensen gewonnen die alle onderdelen verloren hadden Ook was het onduidelijk welke opdracht iedereen moest doen. Werden mensen halverwege weggestuurd naar een andere opdracht Dus daar had nog wel wat verbetering in gekund

Persgroep Nederland
8.5

Leuke originele Robinson activiteiten (boogschieten, krachtoefening, toren bouwen, vuur maken). Touwtrekken hoeft er voor ons persoonlijk niet bij, dat hebben al velen eerder gedaan, maar alle andere zaken waren erg leuk! Ook het eten van een specialiteit was origineel erbij ;-)

Deloitte
9

Beide activiteiten (Spiegelen met honden en Expeditie Robinson) waren een groot succes, alleen was het leuker geweest met minder koud weer ;)

AG Real Estate
9

Dit is een super leuke activiteit om collega's op een andere wijze samen te laten werken. De onderdelen zijn voldoende gevarieerd, waardoor iedereen tot zijn recht kan komen.

Zuiderplastics
10

Met 60 personen hebben we een hele mooie dag gehad op landgoed Vollenhoven, bij Stal Den Eijck. In de middag een heuse Expeditie Robinson op het Landgoed begeleid door BuitenBusiness. Een hartstikke leuke en goede dag in het kader van teambuilding met een hoop actie. De dag werd afgesloten met een zeer verzorgde BBQ. Een mooie dag met heerlijk weer in een fantastische en goed verzorgde omgeving en dat zo dicht bij Utrecht.

a.s.r.
10

Met 60 personen hebben we een hele mooie dag gehad op landgoed Vollenhoven, bij Stal Den Eijck. In de middag een heuse Expeditie Robinson op het Landgoed begeleid door BuitenBusiness. Een hartstikke leuke en goede dag in het kader van teambuilding met een hoop actie. De dag werd afgesloten met een zeer verzorgde BBQ. Een mooie dag met heerlijk weer in een fantastische en goed verzorgde omgeving en dat zo dicht bij Utrecht.

a.s.r.
8.5

Donderdag 14 juni hebben we met ruim 40 Interim collega's met veel plezier en succes deelgenomen aan deze workshop. Alles was goed voorbereid en georganiseerd door BuitenBusiness. De workshopleider Niels maakte er een ware competitie van. Elke groep had zijn eigen strategie en strijdplan, wat zorgde voor hylarische momenten en nieuwe inzichten over elkaar en de groep. Dank voor de organisatie en de actieve middag!

UBR Interim
10

Een heel leuke ervaring. Waarbij er een goede balans is tussen het type activiteiten. Het wakkert het competitie gevoel in een ieder aan. De begeleiding van Niels ook als zeer prettig ervaren.

ABN AMRO
10

Op het Sjetootje in Bassenge hebben we deze activiteit kunnen doen. Het leuke was dat de onderdelen zeer gevarieerd waren en dat Niels dit geweldig verzorgde. Echt een aanrader voor een semi-active, competitieve activiteit!

We Provide
10

Het was een geweldige excursie met een gedreven leraar. Echt geweldig, we hebben genoten en veel gelachen. De onderdelen zijn allemaal even leuk, alhoewel met 4 vrouwen touwtrekken tegen 3 mannen was moeilijk, maar ja dat wilden we zelf. Mijn complimenten aan Niels.

ABNAMRO Hypotheken
8.5

Het was een hele leuke activiteit, de begeleider kon goed mee met de energie. We waren allemaal erg content met de invulling van het programma.

Gemeente Amsterdam
9

We zijn enthousiast en zeer tevreden. Leuke professionele begeleiding met humor! Top middag gehad

St. Antonius Ziekenhuis
10

Het was een geslaagde middag! De opdrachten waren erg leuk en iedereen was heel fanatiek. Bedankt!

Bestuursdienst Ommen-Hardenberg
9

Het was erg leuk, ondanks het mindere weer. De BB-leider was enthousiast, voelde de groep goed en wist iedereen bij alle onderdelen te betrekken. Absoluut een aanrader!

Finance Ideas
10

De begeleiding was top, niet te serieus, maar wel duidelijk en helder. Het weer zat enorm mee voor ons dus dat bracht wel wat extra vreugde teweeg. De opdrachten waren afwisselend en uitdagend.

Monuta
10

Wat een prettig contact hebben wij met Buiten Business. Ze zijn betrokken, snel en flexibel! Daar houden we van! Een gelijkwaardige partner.. Blije gezichten op onze locatie na de activiteiten welke door jullie georganiseerd worden. Wij kijken uit naar nog vele mooie momenten en een prettige samenwerking in de toekomst!

Bilderberg Hotel 't Speulderbos
10

Iedereen vond het geweldig! Goede organisatie, leuke opdrachten, super begeleiding. Iedereen was laaiend enthousiast, zelfs de verliezers :)

de Bruin
9

Een hele bijzondere team activiteit, in een prachtige omgeving met uitstekende verzorging. 1 minpuntje, de locatie (Outdoors Holten) ligt vlak bij de snelweg en daar hadden we in de nacht veel geluidsoverlast van.

Ministerie van BZK
10

Een onvergetelijke ervaring die je zowel als mens en als team dichterbij elkaar brengt. We wisten van tevoren niet wat we konden verwachten, maar het hele programma en de begeleiding waren top! Het was een heel bijzondere nacht op een heel bijzondere plek, het gesprek rond het kampvuur was indrukwekkend. Dank aan iedereen die deze unieke ervaring voor ons mogelijk heeft gemaakt.

RDD

Vereisten voor de locatie

Buitenruimte benodigd van een half voetbalveld (30 bij 50 meter) voor groepen tot 50 personen of een heel voetbalveld (60 bij 100 meter) voor grotere groepen.

Grasveld / Gemaaid weiland

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Vuur wordt gemaakt in vuurschalen die boven de grond hangen.

Expeditie Robinson

Al vanaf € 
35
 per persoon
9.1
Expeditie Robinson, team survival voor (h)echte teams!
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...