Outdoor Teamwork

Outdoor Teambuilding voor het betere teamwork. Op een leuke en actieve manier de samenwerking binnen te team verbeteren.
Buiten
4
tot
120
personen
2 uur
8.9
uit
26
reviews
Deze bijzondere teamactiviteit wordt ingezet om jullie als team en individu inzicht te geven in ieders eigen rol in het interactieproces met anderen. De verschillende activiteiten zijn een krachtig middel om bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren. Het uiteindelijke doel van deze teambuilding activiteit is: een goed functionerend team. Ontdek de Outdoor Teamwork activiteiten en ga op ontdekkingsreis met je team!

Foto's

Bekijk alle foto's

Outdoor Teamwork = samen ‘teamworken’

Het programma bestaat uit verschillende activiteiten, welke tezamen een inspirerend en uitdagend geheel vormen. Iedere opdracht heeft een specifiek kenmerk, welke te herleiden is naar de werkvloer. Alle opdrachten zijn zo samengesteld dat zij een uitdaging vormen die opgelost kan worden door goed samen te werken, zonder dat iemand aan de kant hoeft te staan: iedereen kan meedoen. Maak gebruik van alle talenten in jullie team en zet deze op de juiste manier in. Wanneer de finale-opdracht afgesloten is, volgt er een gezamenlijke terugkoppeling.

Vijf team-opdrachten en een finale

De vijf opdrachten zijn zo samengesteld dat er voor elk wat wils is:
* Toren bouwen
* Mijnen vegen
* Kleine brug bouwen
* Tangram
* Bamboe challenge
* Finale spel

De volgorde waarin deze opdrachten plaatsvinden, wordt aan de hand van de processen in de groep bepaald door de trainer. Het uiteindelijke doel van deze teambuilding activiteiten is dat jullie samen een team vormen en op respectvolle en plezierige wijze met elkaar omgaan. Het is de bedoeling dat je met elkaar communiceert op basis van respect, betrokkenheid, waardering en vertrouwen en dat je gebruik maakt van iedere kwaliteiten.

Stel je programma zelf samen

Dit programma is op een zodanige manier opgebouwd dat iedereen mee kan doen. Er zijn namelijk geen specifieke eisen met betrekking tot fitheid van de deelnemers. De instructeurs hebben ruime ervaring in het begeleiden en trainen van zakelijke teams. Indien gewenst kan het programma uitgebreid worden met diverse andere opdrachten waaronder: spel zonder regels, blind hill, spinnenweb, vliegende schijven, jeep transport, blokken oefening, blind vertrouwen en moerasopdracht.

Waar kan het programma Outdoor Teamwork plaatsvinden?

Het programma Outdoor Teamwork kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Minimale oppervlakte voor het uitvoeren van deze activiteit is circa 10 bij 20 meter. De workshop duurt ongeveer 2 uur en gaat in principe altijd door, ook met slecht weer. We nemen luifels mee voor als het weer een beetje tegenzit.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De activiteit Outdoor Teamwork valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Automatisch invullen
Wil je de gegevens van jouw meest recente aanvraag automatisch laten invullen?
01-01-2023
12:30
12 personen

Jouw event

Gewenste datum & tijd
Aantal deelnemers
Is de locatie reeds bekend?
Naam van de locatie
Informatie over de locatie
Vul hier extra informatie over de locatie in, zoals website, e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens.
Wil je locatie suggesties ontvangen van ons?
Plaats
Heb je een voorkeur voor een plaats of regio? Vul die dan hieronder in.
Geen probleem!
Je kunt altijd op een later moment een locatie toevoegen aan jouw aanvraag.

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Aanvraag verzonden
Bedankt! We hebben jouw aanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Alle activiteiten bekijken
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen van het offerteformulier.
Probeer het later nog eens of bel ons op 0575 743 220

Reviews (-)

8

We zijn met een groep afdelingshoofden van een ziekenhuis aan de slag gegaan met een aantal outdoor activiteiten die ons inzicht gaven in leiderschap en samenwerking. We hebben veel plezier gehad en goed inzichten gekregen. Achteraf gezien hadden we meer winst kunnen halen uit wat meer reflectie, maar alsnog was het een super middag!

Amsterdam UMC
10

Wij, een fanatieke club van 30 vrouwen, hebben een geweldige outdoor teambuilding ervaren. Leuke, "simpele" spellen gedaan waarbij we alleen de opdracht konden afronden wanneer we écht zouden samenwerken. Ogenschijnlijk dus simpel maar dat was het zeker niet. Uiteraard valt en staat het geheel met een gezellige en leuke instructeur. Ook dat is gelukt! Een absolute aanrader!!!

Echocentrum Focus B.V.
9

Het was een enorm leuke middag, goed georganiseerd en gepland. Leuke instructeur (Jouke) die de groep goed aanvoelde. De reacties uit de groep na afloop waren allemaal enthousiast. Dus dank voor deze middag en we zullen jullie zeker aanbevelen. Hartelijke groet, Karin Boer

Vattenfall
9.5

Leuke afwisselende activiteiten onder goede begeleiding. Team dynamiek stond centraal.

Leaseplan
9

Heel leuk, ook aangezien de moeilijkheid per opdracht verschilde. Zo waren er een aantal opdrachten die makkelijk te verwezelijken waren en een enkele waarbij deze niet succesvol kon worden afgerond.

LeasePlan Corporation N.V.
9

Iedereen heeft het als een leuke workshop ervaren en enthousiast meegedaan.

Acta Marine
9

Niets dan lof voor trainer Jouke! Hij heeft het voor elkaar gekregen om een team dat sinds 01/04/2021 bestaat en elkaar alleen nog alleen had ontmoet tot elkaar te brengen. Ook is het gelukt de hands-on mentaliteit die alle deelnemers bezitten te beteugelen. Door het team na een tijdje te laten aanmodderen met een opdracht, hinten te geven, nog eens opnieuw te laten beginnen en te motiveren werd middels reflectie en evaluatie duidelijk hoe zaken het best kunnen worden aangepakt.

Boskalis
9

beide activiteiten waren een groot succes

AG Real Estate
7

De twee trainers van Buitenbusiness hebben ons zeer professioneel Tai Chi en Haka laten ervaren op het strand bij Manta Beach Scheveningen. Twee workshops die qua energie ver uit elkaar liggen maar toch een connectie hebben. De medewerkers waren na afloop enthousiast over de workshops.

Ministerie van Binnenlandse Zaken
10

Het was helemaal volgens verwachting. Aanrader!

Piva
9.5

Het was een heel waardevolle start van de tweedaagse die we in Noordwijk gehouden hebben. We hebben nog regelmatig op de leerervaringen kunnen teruggrijpen. Dank je voor de fijne en soepele organisatie.

F.
10

Wij willen jullie bedanken voor het programma en de enthousiaste begeleider Pieter, welke ons teamuitje tot een zeer geslaagde dag hebben gemaakt. De activiteiten gaven een goed beeld van de verhoudingen binnen ons team op vlakken van communicatie, leiderschap, samenwerken en vertrouwen. Een ontspannen sfeer en veel plezier op een prachtig zonnige dag. Bedankt.

Veolia
10

Wij hebben, samen met BuitenBusiness, een eigen programma opgezet met o.a. mountainbiken, Jeeptransport en blind boogschieten. Het gehele programma isdoor BuitenBusiness tot in de puntjes verzorgd en "aan elkaar geregen". Ook de terugkoppeling na elke activiteit door de begeleider van BuitenBusiness was waardevol voor ons team. Al met al een leuke en inspirerende middag!

AkzoNobel
6

Werkvormen in theorie leuk maar in de praktijk wat mij betreft te weinig diepgang. Ik denk dat er vooraf meer bekend moet zijn over het doel van het team waar jullie mee aan de slag gaan en de facilitator mag wat mij betreft meer interventies doen.

Nationale Nederlanden
9

Hele goede ervaring met beide heren.

Gordian
9

Fijne rustige begeleider die niet heel aanwezig is maar wel precies op de goede momenten de goede dingen zegt om het team verder te helpen.

ILT
9

Ondanks dat het weer heel erg tegen zat en we geen afdakjes hadden, zoals besproken, om onder afdak/droog de feedback te bespreken, waren de reacties zonder uitzondering positief. Men was zeer enthousiast over de diverse spellen en de persoon en feedback van Pieter. De reacties van de deelnemers waren als volgt: “Enthousiast, Creatief, Leerzaam, Professioneel kortom…..PRIMA” “Ik vond het middagprogramma heel leuk omdat we samen als team aan de slag zijn gegaan, opdrachten goed hebben uitgevoerd, van onze samenwerking hebben geleerd en terugkoppeling hebben gekregen van Pieter. Ik zou de middag een 9 geven”. “Mijn cijfer is een 8,5 boven verwachting goed. De persoonlijke feedback was erg nuttig, met veel inzicht in mensen en het groepsproces, met een juiste toon op een geschikt moment. De brug was erg leuk. De UFO was wel erg makkelijk en de opdracht met de jeep ging met wat teveel hemelwater gepaard, was anders beter verlopen”.

SNS Bank
9.5

Wij hebben een fantastische sessie gehad waarbij alles ‘klopte’. Locatie (Villa an Duin) en service geweldig en Niels heeft een hele goede basis gelegd voor onze sessie op zaterdag. Veel dank voor jullie voorwerk en als we jullie weer nodig hebben, weten we jullie zeker te vinden. Nogmaals dank!

Alcochem
9

We zijn met 10 man aan de slag gegaan met (blind) boogschieten en vervolgens een brug bouwen. Heel erg leuk om met elkaar bezig te zijn en een resultaat neer te zetten. De begeleider van de activiteit gaf steeds opmerkingen over ons samenwerkingsproces. Dat maakte het niet alleen een aangename, maar ook een zeer nuttige activiteit.

RDW
9

Wij hebben een brug gebouwd als break-out tijdens een tweedaagse vergadering. Lekker buiten op een andere manier samenwerken. Goed voor het groepsgevoel. Praktisch dat het op het terrein van de vergaderlocatie plaats kon vinden. Aanrader!

Nspyre
10

Leuke workshop waarbij wij op een verrassende wijze geconfronteerd werden met de communicatie binnen ons team.

Rabobank
8

Erg leuk en competitief programma. Prima als teamversterkende onderbreking.

Staples
8

Volledig naar wens en verwachting. Een prettige benadering waarin wordt ingespeeld op de behoeften van de klant.

Abbot Diabetes Care
10

Ondanks de regen heeft mijn team niet tegengesputterd en actief aan de buitenactiviteiten meegedaan. Dit kwam mede door de deskundige en leuke organisatoren van de activiteiten. We hebben blind pijl en booggeschoten en een brug gebouwd. Een heel goede combinatie van accomodatie en vergaderbreaks, zullen we zeker vaker gebruik van maken.

Evides
8

Wij hebben een fantastische dag gehad! Helemaal wat ik in gedachten had. Prettig dat dit zo op het laatste moment geregeld kon worden.

Ahold

Vereisten voor de locatie

Grasveld / Gemaaid weiland

Terrein bereikbaar voor onze materiaalwagen

Outdoor Teamwork

Al vanaf € 
33
 per persoon
8.9
Outdoor Teambuilding voor het betere teamwork. Op een leuke en actieve manier de samenwerking binnen te team verbeteren.
Direct offerte

Inbegrepen bij iedere boeking

Als je bij ons boekt, zijn veel zaken vanzelfsprekend inbegrepen.
Enthousiaste instructeurs
Schone en goede materialen
Regenponcho's
Je eigen contactpersoon
Catering en vergadering mogelijk
Afstemming locatie en activiteit

Vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Andere activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...