Events

Buiten Events voor zakelijke evenementen die verrassen en inspireren. Unieke activiteiten op bijzondere event locaties. Goed georganiseerde team events die de samenwerking versterken. Voor een uniek event moet je bij BuitenEvents zijn!

Events die verrassen

Voor unieke events die verrassen en inspireren ben je bij BuitenEvents aan het juiste adres. BuitenEvents is een full service evenementenbureau met meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen. Onze manier van werken is persoonlijk, betrokken en altijd net even anders-dan-anders. Wij worden enthousiast van events die net even buiten de gebaande paden mogen gaan.

Binnen en Buiten Events

Hoewel onze naam BuitenEvents is en we een voorkeur hebben om onze evenementen buiten te laten plaatsvinden, kunnen we ook binnen events verzorgen. Bekijk hier al onze activiteiten die we binnen kunnen verzorgen.

Zakelijke evenementen

BuitenEvents regelt met groot enthousiasme jullie zakelijke event. Hierbij worden creativiteit en deskundigheid samengebracht in een uniek concept. Wij denken niet in een vast stramien, maar proberen met ieder event buiten de gebaande paden te gaan. Hierdoor garanderen we iedere keer weer een unieke beleving voor onze klanten. Wil jij ook je zakelijke evenement door BuitenEvents laten regelen? Bel ons op 0575-743 220 en laat je verrassen door onze ideeën.

Wat zijn events?

Events zijn verplaatsbare gebeurtenissen waarbij vaak grotere groepen mensen betrokken zijn. Zakelijke evenementen zijn vaak besloten en gericht op een bepaalde doelgroep of specifiek thema. BuitenEvents is organisator van zakelijke events. Hierbij kunnen event-activiteiten op iedere gewenste locatie in Nederland worden verzorgd. De inhoud van de activiteiten wordt door ons afgestemd op het thema of doelstelling van het event.

Event locaties

Wij werken samen met meer dan 500 bijzondere event locaties door heel Nederland. Deze locaties bieden een inspirerende basis voor onze events. Wil je weten welke event locatie bij jullie in de buurt geschikt is voor zakelijke events? Bel of mail ons en je ontvangt per ommegaande suggesties voor de mooiste evenementen locaties in jullie omgeving.

Team events op maat

BuitenEvents is sinds 2009 een betrouwbare partner bij de organisatie van inspirerende team events. Eén telefoontje (0575-743 220) is voldoende om jullie evenement tot in de puntjes te laten regelen. De totale organisatie en regie van jullie bedrijfsevent wordt door ons tot in de puntjes geregeld. Of het nu gaat om een teambuilding event voor een nieuw team, een kick-off na een fusie, een bedrijfsevent voor het behalen van doelen, een jubileum of een inspirerende heisessie, BuitenEvents zorgt voor een uniek en perfect georganiseerd evenement waar nog jaren over nagepraat wordt.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Meer lezen over 

Events

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...