Team events

Ben je op zoek naar een inspirerend team event met impact op de werkvloer? Dan is BuitenEvents jouw partner! Op deze pagina lees je meer over onze team events, ontdek je de 10 meest inspirerende team events en geven wij tips en ideeën hoe je jullie teamevent onvergetelijk kunt maken.

Team events met impact op de werkvloer

Op zoek naar een uniek en inspirerend team event waarvan je de vruchten plukt op de werkvloer? Een team event dat niet alleen superleuk is om te doen, maar ook de band tussen je teamleden versterkt en de samenwerking bevorderd? Ontdek onze uitgebreide selectie van team events die gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarover nog lang nagepraat zal worden.

Team activiteiten die passen bij de behoeftes van jouw team

Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke outdoor activiteiten, boeiende workshops of innovatieve teambuilding-ervaringen, wij bieden diverse mogelijkheden die perfect aansluiten op de behoeften van jouw team. Van een spannende Expeditie Robinson Team Survival tot een op maat gemaakte trainingssessie met Schapen en Border Collies, wij creëren een programma met inhoud om de teamdynamiek te verbeteren.

Teambuilding met Roofvogels: een spannend event voor de zakelijke markt

10 inspirerende events voor jouw team

Onderstaande team events zijn in de afgelopen bewezen succesvol gebleken om de saamhorigheid binnen teams te versterken. De inhoud van de activiteiten kunnen wij aanpassen aan de individuele behoeftes van ieder team.

 1. Outdoor Teamwork
 2. Workshop Schapendrijven
 3. Expeditie Robinson Teamsurvival
 4. Archery Tag
 5. Outdoor Cooking
 6. Haka workshop
 7. Brug Bouwen
 8. Teambuilding met Roofvogels
 9. Boksclinic
 10. Undercover

Bekijk meer inspirerende team events op onze pagina: Team Events met inhoud.

Team events met inhoud en impact op de werkvloer

Alleen samenwerken leidt tot resultaat

Onze team events zijn ontworpen om niet alleen plezier en een leuke ervaring te bieden, maar ook om de onderlinge relaties te versterken en de individuele talenten binnen het team te benutten. Met ervaren begeleiders en op maat gemaakte programma's zorgen we voor een naadloze ervaring waarbij samenwerking en teamontwikkeling centraal staan. De activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd en wij kunnen team events op iedere locatie in Nederland verzorgen.

Tips voor een inspirerend teamevent

Onderstaande tips kunnen behulpzaam zijn om een inspirerend en geslaagd teamevent te organiseren.

 1. Doelgerichte Planning: Stel duidelijke doelen op voor het evenement. Wat wil je bereiken? Wil je de teamgeest versterken, creativiteit stimuleren, of specifieke vaardigheden ontwikkelen?
 2. Teamgerichte Activiteiten: Kies activiteiten die samenwerking en communicatie bevorderen. Denk aan teambuilding spellen, workshops, of uitdagende groepsactiviteiten. Zorg ervoor dat de activiteiten passen bij de doelen die je hebt gesteld.
 3. Unieke Locatie: Overweeg een locatie buiten de werkomgeving om de teamleden uit hun comfortzone te halen en inspiratie te bieden. Een natuurlijke omgeving of een interessante ruimte kan de creativiteit bevorderen. Kijk eens op de website van BuitenBusiness voor unieke locaties voor jullie team event.
 4. Variatie in Activiteiten: Combineer verschillende soorten activiteiten. Mix bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkel workshops met leuke teambuilding spellen om een balans tussen leren en plezier te bieden.
 5. Professionele Facilitatie: Overweeg om een professionele facilitator in te huren. Een ervaren persoon kan helpen bij het begeleiden van processen tijdens activiteiten, het oplossen van conflicten en het bevorderen van reflectie na afloop.
 6. Tijd voor Reflectie: Plan momenten in voor reflectie en evaluatie. Laat teamleden hun ervaringen delen, successen bespreken en benadrukken wat ze hebben geleerd.
 7. Flexibiliteit: Wees flexibel in het programma. Sta open voor aanpassingen als dat nodig is en zorg ervoor dat er ruimte is voor spontaniteit.
 8. Teamwaardering: Sluit het evenement af met een gebaar van waardering naar het team toe. Dit kan een bedankje, certificaat of kleine beloning zijn om hun inzet te erkennen.
 9. Opvolging en Actiepunten: Zorg voor een follow-up na het evenement. Implementeer ideeën of ervaringen die zijn opgedaan tijdens het teamevent in de dagelijkse werkpraktijk.
 10. Feedback verzamelen: Verzamel feedback van de deelnemers om te leren wat goed werkte en wat verbeterd kan worden voor toekomstige teamevents.

Met deze tips is jullie teamevent niet alleen superleuk om te doen, maar heeft het event ook een blijvende impact op de teamdynamiek en prestaties van jouw team.

Teambuilding Schapendrijven met Border Collies: een uniek team event met inhoud

Teamevents met inhoud, mogelijk op iedere locatie

BuitenEvents helpt je graag met het samenstellen van een passend team event. Al onze events kunnen op iedere locatie in Nederland plaatsvinden, mits er voldoende ruimte aanwezig is. De inhoud van het event kunnen wij afstemmen op jullie wensen en doelstellingen. BuitenEvents is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner in het verzorgen van team events met inhoud. Mail ons of bel ons op 0575-743 220 en laat je verrassen door onze unieke events voor jouw team.

 • Ruime keuze aan team events: meer dan 30 activiteiten om uit te kiezen, ook mogelijk om in een combinatieprogramma te verzorgen.
 • Mogelijk op iedere locatie: we komen naar iedere locatie toe om een team uitje te verzorgen en kunnen ook behulpzaam zijn bij het vinden van een passende locatie.
 • Flexibel: we passen ons aan jouw schema aan en jouw wensen worden verwerkt in het programma voor een naadloze ervaring.
 • Deskundige begeleiding: onze ervaren begeleiders en facilitators zorgen niet alleen voor een soepel verloop van het team event, maar stimuleren ook de teamdynamiek.
 • Jouw persoonlijke eventplanner: van offerte tot uitvoering, van locatie tot catering, BuitenEvents regelt alles tot in de puntjes waarbij jouw persoonlijke eventplanner je vaste aanspreekpunt is.
Team event Brug Bouwen

Een team event van BuitenEvents, meer dan een boost voor je team

Kies voor een onvergetelijk team event dat niet alleen het moraal van je team een boost geeft, maar ook bijdraagt aan een sterker en meer samenhangend team. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontvang direct een voorstel op maat voor een onvergetelijk team event voor jouw team!

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Team events

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...