Groepsactiviteiten Maastricht

Ben je op zoek naar inspirerende groepsactiviteiten in Maastricht, dan ben je hier goed.

Groepsactiviteiten Maastricht

Ben je op zoek naar inspirerende groepsactiviteiten in Maastricht, dan ben je hier goed. Wij bieden de meest spectaculaire activiteiten voor groepen aan.
Gegarandeerd een leuke dag met je team, maar ook direct resultaat op de werkvloer!

Activiteiten voor groepen in Maastricht

Maastricht voelt al een beetje als het buitenland. De historische stad ligt midden in een heuvelachtig landschap aan een machtige rivier. Er is zoveel mogelijk en daar sluiten onze veelzijdige groepsactiviteiten precies bij aan. Combineer je vergadering, heisessie, of presentatie in Maastricht met een van onze groepsactiviteiten voor het beste resultaat. Hieronder vind je alvast een selectie van onze inspirerende vergaderlocaties waar je jouw vergadering moeiteloos kunt combineren met een groepsactiviteit. Succes verzekerd!

Maastricht als decor voor jouw teamactiviteit

Haal meer uit je vergadering door die te combineren met een teambuilding activiteit. Er zijn genoeg mogelijkheden in Maastricht: een boottocht over de majestueuze Maas, een rondleiding door de grotten of maak een trip down memory-lane van deze bijzondere stad. Naderhand plof je neer op een terras op het Vrijthof voor een drankje met of zonder hapje. En wie weet speelt André Rieu nog een riedeltje op zijn viool. Zoek je meer verdieping in je groepsactiviteit en wil je resultaat zien op de werkvloer? Kies dan een van de inspirerende teambuilding activiteiten van BuitenEvents.

Groepsactiviteiten op hoog niveau

Van een groepsactiviteit verwacht je dat je team groeit, dat er efficiënter gewerkt wordt en dat er betere resultaten worden behaald. Activiteiten die je via BuitenEvents boekt zijn van hoge kwaliteit, want wij maken alleen gebruik van professionele coaches en begeleiders. Succes verzekerd! Maar we hebben meer te bieden:


✔ Vernieuwend en professioneel
✔ 100% aftrekbaar
✔ Unieke combinatie van inspirerende activiteiten op bijzondere locaties
✔ Ervaringsgericht leren met bewezen, blijvend resultaat
✔ Als hoogste beoordeeld
✔ Ook geschikt voor grote groepen
✔ Gratis locatie advies (grootste bestand unieke en bijzondere locaties)
✔ Gratis telefonische intake

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Meer lezen over 

Groepsactiviteiten Maastricht

No items found.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...