Teamdag

Moet je een teamdag organiseren en ben je op zoek naar leuke activiteiten? Wil je een unieke beleving met inspirerende activiteiten op bijzondere locaties? BuitenEvents regelt een teamdag met impact!

De Ultieme Teamdag

Mag jij dit jaar jullie teamdag organiseren? Ben je op zoek naar een unieke manier om de teamgeest te versterken en wil je tegelijkertijd je collega's een onvergetelijke ervaring bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! BuitenEvents is gespecialiseerd in het verzorgen van bijzondere teamdagen op inspirerende locaties. Onze unieke activiteiten bieden de perfecte combinatie van teambuilding en plezier, omgeven door adembenemend mooie omgevingen die zeker indruk zullen maken.

Jullie teamdag op een bijzondere locatie

Uiteraard kan jullie teamdag gewoon op jullie bedrijf plaatsvinden. Maar wil je echt een unieke beleving, kies dan voor een teamdag op een exclusieve en inspirerende locatie die ver weg is van de dagelijkse sleur. Of het nu gaat om een afgelegen hutje op de hei, een charmant landhuis of een pittoresk strandresort, we hebben de ideale setting om je team uit de routine te halen en nieuwe perspectieven te openen. Wij werken samen met BuitenBusiness en hebben een bestand met meer dan 400 unieke locaties waar jullie teamdag kan plaatsvinden.

Inspirerende locaties voor jullie teamdag

Teamversterkende Activiteiten

Op deze speciale dag worden jij en je team getrakteerd op een scala aan inspirerende, leuke en leerzame activiteiten. Van uitdagende teambuildingoefeningen tot creatieve workshops, we hebben voor elk wat wils. Samenwerken, communiceren en elkaar beter leren kennen zijn slechts enkele van de doelen van onze activiteiten. Je team zal sterker en meer op elkaar afgestemd dan ooit tevoren terugkeren naar de werkvloer.

Ontspanning en Plezier

Naast de teamversterkende activiteiten is er ook voldoende tijd om te ontspannen, te genieten van de omgeving en de uitstekende catering. Wij zorgen voor lekkere hapjes en drankjes en eventueel een BBQ, buffet of uitgebreid diner na afloop. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, wij beloven een teamdag met een perfecte balans tussen werk en plezier.

Teamdag met impact? Kies BuitenEvents!

Dus, als je op zoek bent naar een teamdag die echt impact heeft, kies dan voor onze inspirerende activiteiten en bijzondere locaties. Wij stellen graag een programma op maat voor julie samen. Neem vandaag nog contact met ons op, geef je wensen aan ons door en ontdek hoe we jouw teamdag tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken. Samen bouwen we aan een sterker en meer hecht team!

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Meer lezen over 

Teamdag

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...