Teamuitje Arnhem

Op zoek naar een leuk teamuitje in Arnhem? In dit blog geven we tips en ideeën voor de leukste teamuitjes in Arnhem. Ontdek de stad per E-step, speel de slag om Arnhem, kies voor een workshop schermen in park Sonsbeek, Expeditie Robinson aan de oevers van de Rijn of schapendrijven op de Veluwe. BuitenEvents regelt met veel enthousiasme jullie teamuitje in Arnhem.

Teamuitje Arnhem

Op zoek naar een bijzonder en inspirerend teamuitje in Arnhem? Ontdek onze unieke activiteiten en bijzondere locaties voor teamuitjes in Arnhem. Van teambuilding tot compleet teamevent, van vergaderbreak tot meerdaagse teammeeting, wij maken er een onvergetelijke beleving van. Willen jullie iets anders dan anders en net even buiten de gebaande paden? Daar worden wij enthousiast van! We denken graag met je mee, bekijk alvast een voorproefje van onze bijzondere teamuitjes die wij op iedere locatie in Arnhem kunnen verzorgen.

Bijzondere teamuitjes in Arnhem

In de afgelopen jaren hebben wij tal van inspirerende en bijzondere teamuitjes in Arnhem georganiseerd. Ter inspiratie delen we in dit blog een aantal van deze uitjes. Ook voor jullie kunnen we een teamuitje in Arnhem organiseren welke volledig aansluit bij jullie wensen en doelstellingen. Denk bijvoorbeeld aan:

Expeditie Robinson aan de oevers van de Rijn
Undercover in de Historische Kelders van Arnhem
Een Zeskamp op Papendal
Brug Bouwen bij het Nederlands Watermuseum
Een workshop Boksen bij het Openlucht Museum
Katapult Bouwen in de Meijnerswijk en Stadsblokken
Workshop Schermen in park Sonsbeek
Ontdek Arnhem per step, met onze elektrische Fatmax E-step
Teambuilding Schapendrijven in Nationaal Park de Hoge Veluwe
Highland Games op de heidevelden van Koningsheide

Beschikken jullie zelf over een locatie in Arnhem waar jullie teamdag plaatsvindt? Dan komen we graag naar jullie toe om ter plaatse een uniek programma te verzorgen. Bel ons op 0575-743 220 en je hoort direct wat we voor je kunnen doen.

Expeditie Robinson, een leuk teamuitje dat mogelijk is op iedere locatie in Arnhem

Teambuilding uitjes op maat

Onze activiteiten kunnen ingezet worden als onderdeel van een teamuitje, teambuilding of teamtraining in Arnhem. Je kunt eenvoudig een losse activiteit online boeken en wij komen naar de door jou gewenste locatie in Arnhem om het programma te verzorgen. De inhoud van de activiteit kan afgestemd worden op het thema en de doelstellingen van jullie teamuitje. Denk bijvoorbeeld aan thema's als leiderschap, persoonlijke ontwikkeling of bijvoorbeeld een teamuitje met competitie-element. We kunnen ook de hele invulling van de teamdag voor jullie regelen inclusief locatie en catering. Bel of mail ons en je ontvangt direct een vrijblijvend voorstel op maat voor een onvergetelijk teamevent in Arnhem.

Teamuitjes voor grote en kleine groepen

Onze teamuitjes in Arnhem zijn geschikt voor zowel grote groepen als kleine groepen. Wij houden van buiten spelen en natuur, daarom vinden onze teamevents bij voorkeur buiten plaats. Wil je liever het zekere voor het onzekere nemen in ons regenachtige kikkerlandje? Kies dan voor één van onze binnen-activiteiten in Arnhem.

Teambuilding Schapendrijven op de Veluwe (Arnhem)

Waarom BuitenEvents voor jullie teamuitje in Arnhem?

· Ruime keuze: meer dan 40 inspirerende activiteiten, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt
· Inhoud en diepgang: gericht op de samenwerking en communicatie binnen teams
· Altijd in de buurt: mogelijk op iedere locatie in Arnhem
· Flexibel: alleen activiteiten boeken of de gehele dag-invulling laten regelen
· Bewezen betrouwbaar: sinds 2009 een professionele partner voor originele teamuitjes in Arnhem

Waarom Arnhem voor jullie teamuitje?

Arnhem is niet alleen de hoofdstad van Gelderland, maar Arnhem biedt ook fantastische mogelijkheden voor teamuitjes. De groene parken en aangrenzende Veluwe bieden tal van mogelijkheden voor inspirerende buiten events, zoals bijvoorbeeld een workshop Paarden Mennen. De Rijn is met haar uitgestrekte oevers en zandstranden een heerlijke plek voor een verrassende teamdag. Denk bijvoorbeeld eens aan een workshop Outdoor Cooking op een mooie plek aan de oevers van de Rijn. Arnhem is als hub voor kunst en cultuur, ook bij uitstek geschikt voor een creatief of cultureel teamevent. Wil je je teamleden verrassen, denk dan eens aan het programma Vechten als een Viking op één van de historische locaties in Arnhem, zoals bijvoorbeeld de John Frostbrug of het Openlucht Museum.

Vechten als een Viking: Teamuitje Arnhem

Duurzaam teamuitje in Arnhem

Arnhem heeft iets heel bijzonders: elektrisch aangedreven trolleybussen die helemaal passen bij Arnhem als internationale hub van start-ups op het gebied van duurzame energie. Hoe leuk is het om deze duurzame stad te ontdekken met onze groene E-steps? Daarnaast is Arnhem de poort naar de Veluwe. Een workshop Schapendrijven in het Nationaal Park Veluwezoom past perfect bij een duurzaam uitje waarbij teambuilding en samenwerking centraal staan.

Een groen teamevent in Arnhem

Als je Arnhem zegt, zeg je groen. Arnhem is jaren geleden al uitgeroepen tot ‘groenste stad van Europa’. Dat Arnhem staat voor groen, is te zien aan de vele parken in en rondom de stad. Op slechts 5 minuten lopen vanaf het Centraal Station, ligt het bekende Park Sonsbeek. Daarnaast zijn de parken Zypendaal, Lingezegen en Gulden Bodem ook bekende parken in Arnhem. Al deze parken bieden perfecte mogelijkheden voor een groen teamevent zoals bijvoorbeeld een workshop Tai Chi, een Haka workshop of een workshop Bamboe Bouwen.

Boksworkshop in Arnhem

Een historische teamuitje in Arnhem

Tot slot nog een laatste tip voor een historisch teamuitje in Arnhem. Tijdens Operatie Market Garden in september 1944 bleek de slag om Arnhem letterlijk een brug te ver. Met een knipoog naar deze geschiedenis kan een inspirerend teamuitje in Arnhem georganiseerd worden, waarbij de deelnemers de strijd aangaan met elkaar door te Vechten als Vikingen en zelf een levensgrote Brug gaan Bouwen, eventueel afgesloten met een workshop Mentale Kracht. Heb je zelf iets anders in gedachten? Mail of bel ons (0575-743 220) en je ontvangt vandaag nog een inspirerend voorstel voor een bijzonder en onvergetelijk teamuitje in Arnhem.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren voor ons teamuitje?

Ja, dat is mogelijk. Alle activiteiten zijn naar wens te combineren. De tijdsduur kan per activiteit worden aangepast, zodat het goed past binnen de tijdsplanning van jullie teamuitje.

Kunnen jullie teamuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie teamuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een teamevent bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen jullie ook de locatie en de catering voor ons teamuitje regelen?

Ja, wij zijn een full service evenementenbureau en kunnen het volledige programma voor jullie verzorgen. Bel of mail ons en je ontvangt een compleet voorstel voor jullie teamuitje.

Kan ons teamuitje ook in Engels worden verzorgd?

Ja, onze teamuitjes kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de inhoud van de activiteit aangepast worden op het thema van ons teamuitje?

Ja, alle activiteiten kunnen aangepast worden op het thema van jullie teamuitje. Het programma kan volledig afgestemd worden op jullie persoonlijke wensen en doelstellingen van jullie team.

Meer lezen over 

Teamuitje Arnhem

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...