Teamuitje Friesland

Een bijzonder teamuitje in Friesland organiseren? Laat je inspirerend door onze ideeën. Van een Brug Bouwen over de Friese wateren tot Schapen drijven op een Friese stolpboerderij, unieke teamuitjes in Friesland vind je hier.

Teamuitje Friesland

Op zoek naar een bijzonder en inspirerend teamuitje in Friesland? Ontdek onze unieke activiteiten en bijzondere locaties voor teamuitjes in Friesland. Van teambuilding tot compleet teamevent, van vergaderbreak tot meerdaagse teammeeting, wij maken er een onvergetelijke beleving van. Willen jullie iets anders dan anders en net even buiten de gebaande paden? Daar worden wij enthousiast van! We denken graag met je mee, bekijk alvast een voorproefje van onze bijzondere activiteiten op unieke locaties in Friesland.

Teamuitjes op bijzondere locaties in Drenthe

Een bijzondere locatie versterkt de beleving van een inspirerend teamuitje. In Friesland beschikken we over prachtige locaties waar jullie teamdag volledig tot zijn recht komt. Denk bijvoorbeeld aan Brug Bouwen bij het Lauwersmeer, een Elf Steden Steptocht, met onze elektrische Fatmax E-step, Teambuilding Schapendrijven op een Friese Stolpboerderij, Expeditie Robinson in de Alde Feanen of de Highland Games in het Drents-Friese Wold. Wij kunnen in Friesland o.a. teamuitjes verzorgen in de volgende plaatsen:

 • Appelscha
 • Dokkum
 • Harlingen
 • Heerenveen
 • Leeuwarden
 • Lemmer
 • Drachten
 • Sneek
 • Wolvega
 • Bolsward
 • Stavoren
 • Franeker

Beschikken jullie zelf over een locatie in Friesland waar jullie teamdag plaatsvindt? Dan komen we graag naar jullie toe om ter plaatse een uniek programma te verzorgen. Bel ons op 0575-743 220 en je hoort direct wat we voor je kunnen doen.

Teambuilding uitjes op maat

Onze activiteiten kunnen ingezet worden als onderdeel van een teamuitje, teambuilding of teamtraining in Friesland. Je kunt eenvoudig een losse activiteit online boeken en wij komen naar de door jou gewenste locatie in Friesland om het programma te verzorgen. De inhoud van de activiteit kan afgestemd worden op het thema en de doelstellingen van jullie teamuitje. Denk bijvoorbeeld aan thema's als leiderschap, persoonlijke ontwikkeling of bijvoorbeeld een teamuitje met competitie-element. We kunnen ook de hele invulling van de teamdag voor jullie regelen inclusief locatie en catering. Bel of mail ons en je ontvangt direct een vrijblijvend voorstel op maat voor een onvergetelijk teamevent in Friesland.

Teamuitjes voor grote en kleine groepen

Onze teamuitjes in Friesland zijn geschikt voor zowel grote groepen als kleine groepen. Wij houden van buiten spelen en natuur, daarom vinden onze teamevents bij voorkeur buiten plaats. Wil je liever het zekere voor het onzekere nemen in ons regenachtige kikkerlandje? Kies dan voor één van onze binnen-activiteiten in Friesland.

Waarom BuitenEvents voor jullie teamuitje in Friesland?

· Ruime keuze: meer dan 40 inspirerende activiteiten, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt
· Inhoud en diepgang: gericht op de samenwerking en communicatie binnen teams
· Altijd in de buurt: mogelijk op iedere locatie in Friesland
· Flexibel: alleen activiteiten boeken of de gehele dag-invulling laten regelen
· Bewezen betrouwbaar: sinds 2009 een professionele partner voor originele teamuitjes in Friesland

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kunnen jullie teamuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie teamuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een teamevent bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kan ons teamuitje ook in Engels worden verzorgd?

Ja, onze teamuitjes kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kunnen jullie ook de locatie en de catering voor ons teamuitje regelen?

Ja, wij zijn een full service evenementenbureau en kunnen het volledige programma voor jullie verzorgen. Bel of mail ons en je ontvangt een compleet voorstel voor jullie teamuitje.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren voor ons teamuitje?

Ja, dat is mogelijk. Alle activiteiten zijn naar wens te combineren. De tijdsduur kan per activiteit worden aangepast, zodat het goed past binnen de tijdsplanning van jullie teamuitje.

Meer lezen over 

Teamuitje Friesland

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...