TeamEvents

TeamEvents, de leukste events voor jullie team!

TeamEvent organiseren?

Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden het totaalpakket voor unieke teamevents: inspirerende locaties en bijzondere activiteiten voor het perfecte teamevent. Events met een direct resultaat op de werkvloer. Een positieve vibe waarbij alle neuzen dezelfde kant op gaan. Met onze binnen- en buiten activiteiten komen wij naar iedere gewenste locatie in Nederland om de mooiste teamevents te verzorgen. Of jullie nu op zoek zijn naar een korte vergaderbreak, een outdoor teambuilding of een geheel verzorgd bedrijfsuitje van meerdere dagen, alles is mogelijk. Via ons organisatiebureau worden unieke maatwerkprogramma's samengesteld en kunnen wij ook het verblijf op de locatie zelf regelen. Wij kunnen jullie volledig ontzorgen bij de organisatie van jullie teamevent.

“TeamEvents, inspirerende events die teamleden écht met elkaar in verbinding brengen”

Teamevents op maat

Vertel ons je wensen en wij gaan voor je aan de slag. Samen met jou bedenken wij unieke programma's op inspirerende locaties en zorgen wij voor een onvergetelijke dag voor jullie team. Neem nu contact met ons op, zodat we je alle mogelijkheden kunnen vertellen voor een unieke en onvergetelijk event voor jullie team.

Unieke events voor zakelijke teams

In een tijd waarin samenwerking steeds virtueler wordt, met agile teams, thuiswerkende collega’s en wisselende zzp’ers, zien wij het als onze missie om weer echte verbinding te creëeren tussen teamleden door middel van het aanbieden van unieke teamevents. Onze teamevents zijn niet alleen superleuk, maar leveren ook een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van een authentieke teamspirit en aan ‘uit het hoofd en in het lijf’ komen. Dit doen wij door middel van buiten (sport) activiteiten die wij zelf hebben ontwikkeld en zijn afgestemd op de zakelijke markt. Uit ervaring weten wij hoe waardevol het is om samen actief bezig te zijn in de natuur. Daarom vinden onze activiteiten bij voorkeur buiten plaats op unieke locaties midden in het groen. Locaties en activiteiten zorgen tezamen voor een vruchtbare voedingsbodem waarin de teamspirit kan groeien en bloeien.

Outdoor TeamEvents


Voor wie organiseren wij teamevents?

  • Voor managers die willen investeren in hun team, waarbij de individuele kwaliteiten van teamleden optimaal benut worden
  • Voor teams die meer inzicht willen in teamrollen en de manier waarop de samenwerking verbeterd kan worden
  • Voor teamleden die zich gezien willen voelen in al hun kwaliteiten en samen willen gaan voor een optimaal resultaat op de werkvloer
  • Voor teams die een waardevolle en inspirerende invulling willen voor hun bedrijfsuitje
  • Voor Agile teams die samenwerking willen stroomlijnen en de teamspirit willen voeden
  • Voor nieuwe teams of teams die extern werkende teamleden in het team willen integreren
  • Voor organisators die een heisessie met een frisse start willen beginnen
  • Voor evenementenbureau's die op zoek zijn naar unieke activiteiten voor hun evenement
  • Voor vergaderlocaties die bedrijven een energie-opwekkende vergaderbreak willen aanbieden
  • Voor bedrijven die hun strategiedag extra inhoud mee willen geven met een unieke activiteit
De ingrediënten voor het perfecte teamevent: een goede voorbereiding, een bijzondere locatie en inspirerende activiteiten.

Unieke teamevents op bijzondere locaties

Jouw teamevent snel geregeld

Via deze website kun je direct alle teamevents bekijken en online boeken. Wil je een voorstel op maat, neem dan contact op met ons organisatiebureau. Wij kunnen de complete invulling voor jullie verzorgen, inclusief het verblijf op locatie. Eén telefoontje is voldoende om je te laten verrassen door onze unieke teamevents.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:
No items found.

Meer lezen over 

TeamEvents

No items found.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...