Bedrijfsuitje op de Veluwe

Op zoek naar een bedrijfsuitje op de Veluwe? Hier vind je inspirerende activiteiten op de mooiste locaties op de Veluwe. Wij helpen je graag met de invulling van een compleet verzorgd en supertof bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje op de Veluwe

BuitenEvents is gespecialiseerd in het organiseren van leuke en originele bedrijfsuitjes op de Veluwe. Onze activiteiten zijn inspirerend en anders-dan-anders, gericht op samenwerking en communicatie binnen teams. De workshops en teambuildingactiviteiten zijn niet alleen super tof om te doen, maar bieden je ook een andere blik op jullie team. Jullie bedrijfsuitje op de Veluwe wordt door ons graag ingevuld met leuke teambuildingspellen, outdoor activiteiten, bijzondere workshops en heerlijke catering. Wij werken met geweldige locaties op de Veluwe waar jullie bedrijfsuitje kan plaatsvinden en sturen je met veel plezier een all-in offerte. Eén telefoontje is genoeg om jullie bedrijfsuitje op de Veluwe vandaag nog te regelen.

Binnen en buiten activiteiten

Een bedrijfsuitje op de Veluwe vind bij voorkeur buiten plaats, zodat jullie kunnen genieten van de overweldigende natuur. Onze naam is niet voor niets BuitenEvents, wij houden van natuur en outdoor activiteiten. Echter, soms is het weer wat minder in Nederland, het is dan een fijn idee om te weten dat wij altijd voor vervangende activiteiten binnen kunnen zorgdragen. Het is dan handig dat de locatie hiervoor groot genoeg is en een passende binnenruimte ter beschikking heeft. Op de Veluwe vind je prachtige locaties waar jullie bedrijfsuitje zowel binnen als buiten kan plaatsvinden.

Bedrijfsuitjes op bijzondere locaties in de Veluwse natuur

Op de Veluwe werken wij samen met diverse locaties met fantastische binnen- en buitenruimtes. Wij adviseren je graag over de mooiste locatie voor jullie bedrijfsuitje. Geef je wensen aan ons door en je ontvangt van ons een voorstel met passende activiteiten op een inspirerende locatie op de Veluwe. Het is ook mogelijk om onze activiteiten op jullie eigen locatie op de Veluwe te verzorgen of om zelf een locatie te zoeken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van BuitenBusiness, hier vind je fantastische locaties op de Veluwe waar jullie bedrijfsuitje kan plaatsvinden.

BuitenEvents voor jullie bedrijfsuitje op de Veluwe

Een bedrijfsuitje organiseren kost veel tijd en vaak ook stress. Wij weten als geen ander hoeveel tijd het kan kosten om een passende locatie te vinden en een leuk programma samen te stellen. Dit werk nemen we je graag uit handen. We denken met je mee welke uitje het beste past bij jullie bedrijf, welke activiteiten geschikt zijn voor kleine groepen en welke activiteiten geschikt zijn voor grote groepen en welke activiteiten bijvoorbeeld gecombineerd kunnen worden. Wanneer jullie een bepaald thema willen verwerken, zoals bijvoorbeeld teambuilding, leiderschap of persoonlijke ontwikkeling, dan kunnen we adviseren over de best passende workshops en activiteiten. Daarnaast kunnen we een accommodatie voor jullie regelen, op de Veluwe kennen we alle mooie plekjes van binnen en van buiten. Eén telefoontje is voldoende om je handen weer vrij te hebben. Terwijl jij rustig achterover leunt, kun je vandaag nog een offerte van ons verwachten voor een supertof bedrijfsuitje op de Veluwe.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Meer lezen over 

Bedrijfsuitje op de Veluwe

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...